Zde může být vaše reklama.

Nabídka pro mladé hráče V Olomouci se chystá basketbalový kemp

V Olomouci se chystá basketbalový kemp

foto: archiv redakce

03. 05. 2022 - 15:33

Tradiční olomoucký basketbalový kemp pro hráče a hráčky od 9 do 19 let proběhne v letošním roce od 10. do 15. července ve Sportovní hale Univerzity Palackého. Hlavním trenérem bude úspěšný mládežnický kouč Vlado Paunovič, mezi hosty kempu budou hráči BK REDSTONE Olomoucko, pardubické křídlo David Pekárek, nebo bývalý reprezentant Aleš Chán.

„Basketbalový camp je určen pro všechny kluky a holky, ať již registrované nebo i pro ty, kterým se basketbal líbí a nemají možnost si tuto krásnou hru, jakou je basketbal, jinde vyzkoušet. Pod dohledem zkušených trenérů a současných prvoligových hráčů a hráček chceme mladým basketbalistům pomoci zdokonalit svoji hru a nové získané zkušenosti využít k dalšímu basketbalovému růstu ve svých klubech,“ říká hlavní pořadatel kempu Michal Pekárek.

Vedle pravidelných tréninků na zdokonalení individuálních dovedností kempaře čekají soutěže o zajímavé ceny a také doprovodný sportovní program. „Navštívíme sportovní a regenerační centrum – Omega, které je jedno z nejlepších u nás, nebo si zajdeme na minigolf,“ přibližuje program Pekárek.

Kompletní program včetně přihlášky zájemci najdou na adrese www.basketbalolomouc.cz

Další články