Neuvěřitelně vitální oslavenkyně přijímala celý den osobní či telefonické gratulace. A do toho všeho připravovala večerní párty pro hosty, které si pozvala domů. S přípravami i venčením psa jí pomáhala dcera Simona Stašová (67).

Sama si řídí

Jiřina je ranní ptáče, a tak hned po probuzení zajela autem na nákup. I v pokročilém věku řídí, což svědčí o tom, že pravidelné kontroly, na něž chodí každé dva roky, neodhalily nic, kvůli čemuž by měla přijít o řidičák. „Já jsem byla nakoupit a teď chystám večerní oslavu,“ řekla Blesku včera odpoledne do telefonu. „Dorazí mi návštěvy a moc se na ně těším,“ dodala herečka. Telefon jí drnčel skoro bez ustání. „Všichni mi přejí, abych tady byla ještě dlouho. A já si to také přeju. Moc všem děkuju,“ dodala legenda.

Chlupatá nadílka

Jako první se mezi gratulanty objevil už před polednem mistr basů Karel Vágner (80) s »basou« šampaňského. Vzápětí dorazil řidič s pugétem růží. Navečer přijel hereččin dvorní režisér a scenárista Zdeněk Zelenka (67) se dvěma taškami orchidejí. A brzy po něm se zjevil slovenský miliardář Ľubomír Focko (67), který nesl své milované Jiřince dárek jen tak v igelitové tašce. O největší překvapení se ale postaral mladší vnuk Vojta Staš (26). K nejmilejší babičce dorazil s přítelkyní, svým psíkem a navíc i dvěma roztomilými štěňátky! Že by dárek?!

VIDEO: Jiřině Bohdalové je 91: Ráda bych narozeniny slavila i ten příští a další roky!

Video
Video se připravuje ...

Jiřině Bohdalové je 91: Ráda bych narozeniny slavila i ten příští a další roky! Elmer Carvalho

Fotogalerie
64 fotografií