10 horkých novinek z HBO Max za poslední týden

Foto: Superman a Lois (CW), Není čas zemřít (Universal Pictures), Bod varu (Vertigo Films)

Na HBO Max se vrátily všechny bondovky, nechybí ani ta nejnovější – Není čas zemřít, která je posledním filmem Daniela Craiga v roli agenta 007 s povolením zabíjet. Do nabídky se dostalo i chválené britské gastro drama Bod varu, které bylo natočeno na jeden dlouhý záběr nebo premiérový díl druhé řady Supermana a Lois. Za pozornost stojí také srdceryvný Chlapec v pruhovaném pyžamu a starší dokument 4 děvčátka.

4 děvčátka

Foto: HBO

V neděli 15. září 1963 zničila bomba černošský kostel v Alabamě. Čtyři dívky útok nepřežily. Tento zločin šokoval celý americký národ a stal se rozhodujícím momentem v historii hnutí za občanská práva.

Bod varu

Šéfkuchaři Andymu ještě ani nezačala směna, a už nestíhá. Jeho restaurace je přebookovaná, kuchyní šmejdí nespokojený kontrolor a do toho všeho na večeři dorazí i kuchařská ikona s uznávanou food-kritičkou. Jednozáběrová jízda hektickým večerem začíná…

Co se stalo, Brittany Murphyová? – minisérie

Tento dvoudílný dokumentární seriál zachycuje život, kariéru a záhadné okolnosti tragické smrti herečky a vycházející hvězdy 90. let minulého století Brittany Murphyové.

Chlapec v pruhovaném pyžamu

Osmiletý syn nacistického důstojníka se náhodou setká se stejně starým Shmuelem, židovským vězněm z nedalekého koncentračního tábora. Bruno netuší, co se za ostnatým drátem děje, ale když se chlapci skamarádí, zvolna začíná chápat hrůzy války.

Kašlu na lásku

Foto: 20th Century Fox

Romantická retrokomedie režiséra se odehrává na počátku 60. let v New Yorku a její hrdinkou je Barbara Novaková, která má úspěch jako autorka knížky Kašlu na lásku. Ve filmu hrají Renée Zellweger a Ewan McGregor v hlavních rolích.

Není čas zemřít a všechny předešlé bondovky

James Bond si užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo…

Ochrana svědků

Foto: HBO

Výměnou za poskytnutí důkazů lze získat novou identitu, nový život, nový domov… to vše za pět dní. Jaké to je rozloučit se se vším a se všemi? Zmizet beze stopy a přestat existovat? Dozvíte se v dramatu HBO s hvězdným obsazením.

Sucho

Agent Aaron Falk se po dvaceti letech vrací do rodného města na pohřeb přítele, který údajně zabil svou ženu a dítě a poté si vzal život. Jeho návrat však otevře staré rány a odhalí temná tajemství odlehlého městečka.

Superman a Lois – 2. řada

Nejslavnější superhrdina na světě a nejznámější komiksová novinářka jsou nuceni čelit dosud největší výzvě – stresu, tlaku a problémům, jimž jsou pracující rodiče v dnešní společnosti vystaveni.

Zrozeni milovat – 2. řada

Hazel Greenová je po deseti letech vyčerpávajícího manželství s technologickým miliardářem na útěku. Záhy zjistí, že jí majetnický manžel implantoval do mozku sledovací zařízení, které ji na cestě k nezávislosti neustále monitoruje.

Pokračuj na minulý přehled super novinek na HBO Max