Pomoc od nebankovní společnosti

Komerční sdělení

foto: Pixabay, ilustrační fotografie

Jestli se život bez něčeho neobejde, jsou to peníze. Těch musí být vždycky aspoň tolik, aby se jimi dalo zaplatit za to, bez čeho se nedá obejít.

Mít dostatek peněz je v dnešním světě prvním předpokladem pro to, aby mohl vést člověk dostatečně kvalitní život. Právě na množství peněz, jež člověk má, totiž závisí, co si může pořídit, a je nasnadě, že čím víc si toho někdo může koupit nebo zaplatit, tím je mu lépe.

Ovšem ne vždy bývá peněz k dispozici tolik, kolik by si jeden přál. Většině z nás se jich alespoň čas od času nedostává. A to pak znamená, že se musíme tu více a tu méně uskromňovat, abychom si mohli za to, co máme, dovolit aspoň to, co je opravdu nezbytně zapotřebí.

Jenže někdy a někomu nestačí jeho finance ani na to nejpodstatnější, co je k životu třeba. A když se někdo ocitne v podobné tíživé situaci, je logické, že nemá ne růžích ustláno a musí to nějak vyřešit. Nejspíše tím, že si to, co mu schází, někde půjčí.

Na půjčení si peněz zdánlivě nic není. Jenže skutečně jenom zdánlivě. A to proto, že se sice půjčky nabízejí pomalu na každém kroku, jenže aby je někdo získal, musí být nejprve bonitní, to znamená skýtající dostatečné záruky, že vše půjčené dokáže řádně splatit.

A když tomu tak není? Pak pomůže často už jenom americká nebankovní hypotéka. A to proto, že u té žadatel dává za půjčené finanční prostředky do zástavy nemovitost, čímž se dostatečně zaručuje za to, že vše splatí tak, jak je ujednáno, aby o ni nepřišel. A ať už se vezme taková hypotéka na pozemek nebo je to hypotéka na chatu či jinou nemovitost, je jisté, že si člověk přijde na své. Získá až sedmdesát procent její odhadní ceny, jež může splácet od jednoho roku až po třicet let, s optimálně nastavenými splátkami, příznivými úroky, bez poplatků předem, zato však s možnost předčasného splacení a podobně.

A protože je tato hypotéka snadno dostupná, berou si ji hlavně ti, kteří by jinde neuspěli. Ovšem logicky nejenom ti. A díky tomu pak slušně žijí.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí