Genzer a Prachař přestřelili? Opřeli se do Zagorové s Margitou

Za poslední dobu bylo v českých pořadech poměrně velké množství skandálů, které vycházely z toho, že někdo urazil nějakou jinou známou osobnost. V dalším díle pořadu Inkognito, které bude již brzy odvysíláno, tomu ani tentokrát nebude jinak.

V tomto primáckém pořadu jde o to, že slavné tváře hádají zvláštní profese lidí po celé České republice. O zábavu se pak pravidelně starají například Ondřej Brzobohatý nebo moderátor Libor Bouček, informuje iPrima.

Tentokrát se Richard Genzer (55) rozhodl parodovat zpěvačku Hanu Zagorovu (75), která v posledních měsících bojuje se zdravotními problémy. V pořadu totiž nafoukl tváře a začal zpívat zpěvaččinu píseň Maluj zase obrázky.

„Aby nedošlo k mýlce, Richarde, řekni, že vždycky, když potkáš Hanu Zagorovou, ona tohle po tobě chce,“ poradil mu podle deníku Aha! Jakub Prachař, který samozřejmě nemohl při zesměšňování zůstat pozadu. Podobně takto nedávno podporoval Vojtu Kotka, který si vzal na paškál Saskii Burešovou.

„Ano, já takhle předvádím Hanu Zagorovou pro Hanu Zagorovou. Vždycky, když mě potká Štefan Margita, tak říká: ‚Pojď se mnou, musíš udělat Haničce Zagorku‘, a já tedy jdu před Hanku a předvedu, co umím. Oba vždycky tleskají a smějí se tomu,“ reaguje na to Genzer.

Co na to asi řekne hvězdný pár, pokud to uvidí?

Zdroj: Aha!, prima.iprima.cz