Herečka Nina Dobrev se předvedla v plavkách v bazénu a vypadá skvěle

Přidat na Seznam.cz

V tuto chvíli je Nina Dobrev možná královnou fotek z dovolené. Třiatřicetiletá herečka strávila v posledních měsících hodně času na cestách. Nyní si užívá na Santorini v Řecku se svým přítelem Shaunem Whitem.

Ve svém nedávném příspěvku na Instagramu Nina pózovala v bazénu s výhledem na oceán v modrých jednodílných plavkách. Když Nina zrovna neodpočívá v zámoří nebo nenatáčí něco nového, je v posilovně a pilně trénuje. Hvězda je velkou fanynkou vysoce intenzivních intervalových tréninků.

Jindy Nina cvičí takzvaný „cvičební koktejl“, který se skládá z jógy, běhu, posilování, boxu a skupinových lekcí, podle toho, jak vypadá její rozvrh v daný den. „Stárnu a více si uvědomuji, co jím, jak to jím a co dělám,“ řekla časopisu Women’sHealth. „Dělat každý den něco jiného mě nejvíc bavilo a viděla jsem největší přínos, protože šokujete svůj systém.“

Co se týče jídelníčku, Nina zjistila, že jí nejlépe vyhovuje kontrola porcí. „Dříve jsem jedla tři plnohodnotná jídla a po každém jídle jsem se nemohla hýbat. Byla jsem tak plná a unavená,“ řekla. „Teď jím pořád, ale kontrola porcí je pro mě důležitá. Jím celkově více, ale ne více najednou. V podstatě se snažím mít tuk velikosti palce, bílkoviny velikosti dlaně a pak neomezeně zeleniny. Škoda, že jsem se to nenaučila ve škole,“ dodává.

Zdroj: womenshealthmag.com