Hana Gregorová kritizovala modelku Kuchařovou a teď sama míří na přehlídková mola!

Poté, co se Ondřej Gregor Brzobohatý (39) rozvedl s modelkou Taťánou Kuchařovou (34), největší radost z rozpadu vztahu projevovala jeho matka Hana Gregorová (69). Synovu bývalou manželku neměla zrovna v lásce a kritizovala zejména její kariéru modelky, píše Blesk. Paradoxně se nyní z Gregorové stane hvězda přehlídkového mola.

Když se Hana Gregorová objevila na křtu biografie módního návrháře Osmanyho Laffity, překvapila všechny svou štíhlou postavou. Ještě více šokující bylo pro přítomné její oznámení, že se stane modelkou!

„Osmany je živel, plný energie, co má rád život. Je vtipný a s humorem přistupuje k životu. Teď to bude deset let, co umřel můj Radek, a určitě jsme se znali už před tím. Žádné jeho šaty v šatníku nemám. Upřímně, nemusím mít drahé róby, ani brýle. Kdyby měl pro mne model a nabídl mi, abych ho vynesla, klidně se na to molo postavím,“ řekla Gregorová.

Toto prohlášení nenechal Laffita bez odezvy a nechal se slyšet, že pro šarmantní dámu nějaký model navrhne.

Fanoušky vyjádření Gregorové zaskočilo, neboť se nedávno vyjádřila nelibě na adresu své bývalé snachy, píše Aha!. Kritizovala právě to, že je Kuchařová modelka a naznačila, že ona i její zesnulý manžel, herec Radoslav Brzobohatý, podobnými modelkami vždy opovrhovali!

Zdroj: ahaonline.cz, blesk.cz