Snaží se nám Britney Spears naznačit, jaké pohlaví bude mít její potomek?

Přidat na Seznam.cz

Britney Spears (40) a její snoubenec Sam Ashghari (28) se v současné době těší na své první společné dítě. Nejnovější příspěvek popové hvězdy na Instagramu nyní vyvolává spekulace. Britnini fanoušci se domnívají, že prozrazuje pohlaví dítěte.

Fanoušci Britney Spears jsou si jisti: „Je to holka!“
V rozhovoru pro Access Hollywood před několika dny nastávající tatínek prozradil, že rozhodně nechce znát pohlaví dítěte před porodem. Zda to jeho snoubenka chce vědět a podělit se o to se svými fanoušky, nechá na 40leté zpěvačce samotné. To je pravděpodobně další důvod, proč nejnovější příspěvek zpěvačky „Baby One More Time“ nyní vyvolává značný rozruch, uvádí RTL.

Britney na svém účtu sdílela fotografii růžových vysokých podpatků s roztomilými detaily mašlí. Pod příspěvkem se v mžiku nahromadily četné komentáře na téma pohlaví dítěte. „Je to nápověda?,“ ptá se zvědavě jeden z fanoušků. Další komentář stručně zní: „Holka!!!“. Jiný uživatel slovy „Je to holka!“

Sama Britney se ke spekulacím svých 41 milionů odběratelů nevyjadřuje. V textu pod fotografií odkazuje pouze na profil „PinkObsession“, ze kterého příspěvek přeposlala. Účet, který zjevně sdílí zpěvaččinu zálibu v růžových odstínech.

Zdroj: RTL