Zpěvačka Gwen Stefani ukázala své bříško v nádherných šatech!

Přidat na Seznam.cz

Zpěvačka Gwen Stefani přinesla na červený koberec největšího večera módy Met Gala žár a ukázala se v neonově žlutých šatech.

Dvaapadesátiletá Gwen se blýskla masivní sukní zdobenou květinami, které se táhly až k dlouhé vlečce šatů. A nesmíme zapomenout ani na další hvězdu přehlídky: její neuvěřitelně vypracované břišní svaly, které se naplno ukázaly díky sladěné neonové braletce.

Gwen si vytvořila jednoduchý make-up, který si vlastně udělala sama! Zpěvačka řekla, že její vizážistka na poslední chvíli vypadla kvůli naléhavé situaci.

Jaké je Gwenino tajemství pevných břišních svalů z Met Gala? Podělila se o několik tipů a triků!

Zaprvé si dává záležet v posilovně. Gwen řekla časopisu Women’sHealth, že cvičí pět dní v týdnu. „Nemám žádnou kouzelnou věc, kterou bych dělala, abych se udržela fit. Jím opravdu zdravě, věnuji se svým vystoupením a cvičím,“ řekla. Uznává také, že čas strávený v posilovně pomáhá jejímu duševnímu zdraví.

„Vždycky se cítím lépe, když mám rutinu, i když ji někdy nesnáším. Špatně hraju tenis. Pak chodím do posilovny. Ráda dělám dřepy a výpady a lehké váhy. Neblázním jako dřív. Dělám jen tolik, aby se moje tělo cítilo dobře,“ řekla Gwen.

Gwen ráda míchá věci dohromady: V rozhovoru uvedla, že cvičí jógu a pilates, ale také miluje cvičení, jako je box.

Gwen je vegetariánkou od svých 12 let, ale v dospělosti se přeorientovala na veganství. A právě tato strava jí pomáhá udržet si mladistvý vzhled. Je také známá tím, že na svých vystoupeních má v zákulisí zdravé občerstvení!

Zdroj: womenshealthmag.com