„Pr*sata.“ Pavel Novotný vzteky demoloval. Bude platit

05.05.2022 11:24 | Ze sítí

Starosta městské části Praha-Řeporyje Pavel Novotný čelí v poslední době velkému psychickému náporu, který přestává zvládat. Poté, co minulý týden teatrálně odešel uprostřed soudního stání v další ze svých obžalob, nyní ve své kanceláři rozmlátil telefon. Na sociálních sítích k tomu prozradil více.

„Pr*sata.“ Pavel Novotný vzteky demoloval. Bude platit
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Řeporyjský starosta Pavel Novotný

Obrázek rozmláceného telefonu doplněného papírkem „volal jsem na TSK“ je na Novotného instagramu komentován: „Tohle pochopí jen někdo, kdo dělal v samosprávě.“

Následuje vysvětletní, že pražská Technická správa komunikací vysypala v jeho katastru bordel do místního potoka, kam se starosta snaží „vrátit raka“.

„Mám být vděčný, že opravují (půl roku) most a držet hubu,“ objasňuje větu, která jej vedla k demolici telefonního zařízení. Pak avizuje, že si dá panáka a jede se dál.

 

 

Uklidnění tenze alkoholem ale podle všeho nezafungovalo, v dalším příspěvku na instagramu přímo na místě hovoří o „prasatech z TSK“ a doznává, že pevnou linku nejen rozmlátil, ale také rozkopal. „Ta suť v tom potoce, to je prostě prasárna první kategorie,“ rozčiluje se, načež se rozpovídá, že opravený most je fajn, ale už to dělají půl roku a ve Švýcarsku by to bylo hned.

Následně od tématu TSK uteče a nadává každému, kdo plánu na nasazení raka říčního do řeporyjského potoka stojí v cestě. „Lidi vypouštěj sračky. Podívej se tady ty gumy tam, ty vole,“ ukazuje neutěšený stav koryta.

„Vysrali se na to všichni, od rána do večera problém,“ rozčiluje se starosta. A to jsme teprve ve čtvrté minutě třičtvrtěhodinového videa, ve kterém projdeme a na kole projedeme celé Řeporyje.

 

 

O několik minut později vysílání řeporyjského starosty pokračovalo, když se převlékl do černého obleku a černého trička, ve kterém se Pavel Novotný vypravil na kole na hřbitov. Cestou mine natáčecí lokaci seriálu Třicet případů majora Zemana, konkrétně dílu Studna, o kterém se rozpovídá.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…