Herečka Kerry Washington zazářila v průsvitných a odvážných šatech!

Přidat na Seznam.cz

Na přehlídce Met Gala 2022 se sešly stylové celebrity v úžasných, přehnaně zdobených plesových šatech. Hvězdy jako Gwen Stefani a Katy Perry se předvedly v plné parádě, ale nechaly na herečce Kerry Washington, aby se na červeném koberci předvedla v nepřehlédnutelném světle.

Pětačtyřicetiletá Kerry ohromila přítomné v průsvitných černých šatech. Její vzhled dotvářel vysoký rozparek, který zvýrazňoval její skvěle tvarovanou spodní část těla, a černé boty podpatcích.

Zajímá vás, jak Kerry vytvarovala nohy na Met Gala? Ačkoli se dnes herečka ráda zapotí, ne vždy chodila do posilovny ráda. „Když se objevíte v posilovně, nechcete být ani ve svém vlastním těle – léta jsem nechtěla,“ svěřila se časopisu Women’sHealth. „Jako ženy žijeme v kultuře, kde se říká: ‚Musíš to napravit‘.“

Kerry prozradila, že pilates jí pomohl najít lásku ke cvičení. „Pilates mi umožnilo zaměřit se na svůj vzhled a zdraví způsobem, který není urážlivý nebo kritický,“ řekla. Jindy si Kerry ráda vyrazí na výlet nebo si zaplavat. Je také fanynkou jízdy na kole, kardio cvičení na eliptickém trenažéru a tanečních lekcí. „Dělám různé věci, ale nejvíc jsem posedlá vodním aerobikem,“ dodala. „Teď o víkendech ho dělám s kamarádkami.“

Co se týče jídla, Kerry říká, že svačiny jsou nutností. „Předávání cen je opravdu dlouhé, takže mám v tašce sušené ovoce a naklíčená semínka. Hodně si potrpím na naklíčená semínka a mandle,“ vysvětlila.

Zdroj: womenshealthmag.com