Do agentury MSL nastoupili Pfeiferová a Šveda

pátek, 6. května 2022, 07:15 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Do agentury MSL přicházejí na pozici PR konzultantů Jana Pfeiferová  a Ondřej Šveda.

Na pozici PR konzultantů agentury MSL přicházejí Ondřej Šveda a Jana Pfeiferová, foto: MSL / Publicis.

Na pozici PR konzultantů agentury MSL přicházejí Ondřej Šveda a Jana Pfeiferová, foto: MSL / Publicis.

Tým PR agentury MSL se rozšiřuje o dvě nové tváře. Na pozici PR konzultantů přicházejí Jana Pfeiferová a Ondřej Šveda, kteří doplní klientský tým Mars a tým pro korporátní komunikaci. Věnovat se budou především klientům z oblasti rychloobrátkového zboží a korporátní komunikace. 

Jana Pfeiferová před nástupem do MSL pracovala v komunikačních agenturách FleishmanHillard a McCann Prague, kde vedla integrované projekty pro klienty z oblasti kosmetiky, gastronomie či kultury. Zajišťovala komunikaci pro značky jako Albert, Henkel, Knihy Dobrovský, Procter and Gamble, Rossmann či Global Wines & Spirits. V MSL má nově na starost komunikaci portfolia značek spadajících pod společnost Mars a GSK.

Ondřej Šveda sbíral zkušenosti v oblasti PR a marketingu jak v agenturním prostředí, tak „in-house“. Před nástupem do MSL působil v agentuře Communication Lab, kde se staral o produktovou i korporátní komunikaci značek jako Meta Platforms (dříve Facebook), Novavax, Marketing Festival a další. V minulosti působil také jako marketingový manažer pro fintech platformu Roklen a crowdfundingový portál Fundlift. V MSL bude mít nově na starosti korporátní a produktovou komunikaci pro značku Dáme jídlo, Pedigree a další klienty z oblasti financí a farmacie.

-stk-