Městský ústav sociálních služeb v Jirkově je Excelentně fungující organizací
Ředitelka MěÚSS Eva Šulcová (vlevo) se zástupci města Danou Havlátkovou Jurštakovou a Karlem Berntem při předání v Praze / získaná cena. Foto zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Ocenění „Excelentně fungující organizace“ se podařilo získat Městskému ústavu sociálních služeb Jirkov (MěÚSS). Udělilo mu jej Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR. Minulý týden si ocenění jeli do Prahy vyzvednout vedení MěÚSS spolu s představiteli města.

„Přihlásili jsme se se svou sociální službou Domov pro osoby se zdravotním postižením do programu Dobrovolného rámce kvality sociálních služeb. Chtěli jsme si ověřit, že máme správně propracovaný systém kvality, který je součástí všech procesů organizace. Obdrželi jsme 895 bodů z 1 000 možných. Ocenění nás utvrdilo v tom, že náš směr, ve kterém se snažíme o neustálé zvyšování kvality, je správný,“ zdůrazňuje ředitelka MěÚSS Eva Šulcová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru