Úspěšný JARNÍ KAPAP CAMP 2022

Nádherný víkend ve skvělé partě báječných lidiček, rovná se výborná atmosféra na jarním KAPAP soustředění, které děláme tradičně na rekreačním středisku U Vožeháku v Kožlanech.

KOŽLANY: JARNÍ KAPAP CAMP 2022
KOŽLANY: JARNÍ KAPAP CAMP 2022

Celkem se zúčastnilo campu 36 cvičenců a celkem 44 účastníků. V pátek jsme začali příjezdem a večerním slaďovacím cvičením, jehož tématem byla práce tělem a trénink principu klínu. Večer jsme zakončili buřty a posezením u ohně. Takže super pohodička atmosféra.

Sobota začala ranním během nebo procházkou pro všechny – záleželo na tom, jak to kdo pojal. Tradiční kožlanská trasa v délce 4 km byla příjemným ranním protažením. Po snídani následoval dopolední blok, kde jsme se rozdělili na jednotlivé technické úrovně BASIC a ADVANCE a každá úroveň jela svoje programy.

V poledne skočilo několik účastníků do ledového rybníku Vožeháku, aby se příjemně schladilo. V odpolední části jsme se opět rozdělili a makali.

Po večeři a podvečerním odpočinku následovalo večerní povídání o KAPAPu, jeho reáliích a věcech kolem cvičení.

Neděle byla už jen dopolední cvičení, kde se drillovalo, opakovalo a improvizovalo. Děkuji všem za účast a nasazení. Byl to opět báječný camp. Díky přátelé.

A už máme vyhozenou registraci na Letní campy 2022 Smilovy Hory, takže neváhejte – místa rychle ubývají.