Jílek: Už je to na vypsání výběrového řízení na střelce penalt

07.05.2022, 12:33
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jako někdo kdo kopal penalty v mládeži můžu říct, že je rozdíl kopat penalty na tréninku, v zápase a pak třeba ve penaltovém rozstřelu. Na turnaji v Dánsku jsem třeba kopal rozhodující penaltu a poslal ji do lesa doslova. Brečel jsem jak želva. Každopádně z odstupem po letech můžu říct, že vinit můžu jen trenéra a rodiče, kteří na mě vyvinuli nesmyslný tlak místo podpory. A to je podle mě problém mnoha trenérů. Někdo je kope líp, někdo hůř, ale rozhoduje hlava. A když je trenér kretén někdy a má potřebu říct něco ve smyslu teď to musíš dát jinak jsme v hajzlu dopadne to vždycky špatně. Zažil jsem i trenéra, který mi naopak dával informace kam to kopnout a jak aby ze mě sundaval tlak to bylo mnohem příjemnější. Protože když pak člověk nedá neviní z toho sebe sama naplno a trenér mu třeba i vyjádří podporu. Penalty jsou psychologická věda. :) Hledat hráče je nesmysl... stačí změnit je přístup trenérů. Nejhorší je když někdo nedá penaltu a hned už ji zas nekope to sebedůvěře vůbec nepřidá. Sparta měla jednou tenhle problém střídala exekutory a podle toho to vypadalo... nejlepší je prostě zvolit trojku s pořadím a ať kopou když vyloženě nemá někdo černou sérii.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele