Trampské Pikovice

Trampské Pikovice

Adresa:

Pikovice u Prahy, Veřejné tábořiště Pikovice

Termín: 10.9.2022
Vstupné:

250 Kč

10září sobota 11:00

Žánr: festivalytrampská hudba folk koncert hudba camp


29. ročník jednoho z nejpopulárnějších trampských festivalů v ČR. V překrásném Sázavském údolí, na veřejném tábořišti v Pikovicích za zvuku Posázavského Pacifiku zahraje 11 nejskvělejších trampských a country skupin.

Tomáš Linka a Přímá linka, Pavel Dobeš, Taxmeni, Pacifik, Jitka Vrbová, Schovanky, Robert Moucha a Riding Hoppers, Paběrky Marko Čermáka, Bounty, Slávek Maděra a Vilma, Vlak do Dobříše a vítěz Předkola Pikovic.

Možnost parkování campingových aut a stanování od pátku do neděle, provázeno muzikou v pátek i v sobotu je velmi lákavá představa.

Pro letošek nově klasická česká kuchyně doplněná pečeným masem, klobásami, sýry, sladkou kuchyní, přes zmrzlinu až po staročeské trdlo.

Na akci se lze kromě auta dostat autobusem ze Smíchovského nádraží, nebo Posázavským Pacifikem z Braníka do Petrova u Prahy.

Na akci je spousta zajímavého vyžití nejen pro mladé. Probíhá zde např. oblíbená soutěž Železný tramp, učíme balení US batohů a Telat, nebo také jak přežít v přírodě, či jak správně rozdělat oheň. Neodmyslitelnou součástí je skutečné rýžování zlata za dohledu skutečných mistrů v oboru.

Vstupné 250 Kč, děti do 12 ti let, ZTP a ZTPP a místní občané ZDARMA

Více na www.trampskepikovice.cz

Těšíme se na vás

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Pikovice u Prahy

Podobné akce