Uspořádejte akci s netradiční atmosférou: Vsaďte na Chuchle Arena Praha

Chcete zorganizovat firemní večírek, charitativní event, opulentní narozeninovou party nebo jinou velkou akci, na kterou nikdo z vašich známých jen tak nezapomene? Nebaví vás klasické prostředí a rádi byste se vytáhli nějakou originální lokalitou s přidanou hodnotou? A slyšeli jste už o Chuchle Areně v Praze? Pokud milujete koně a dostihy, tak jistě ano, ale kromě závodů nabídne arena na jihu Prahy mnohem více. Od ubytování až po catering, příjemný personál a dokonalou lokalitu!

Příjemné akce pro vás a vaše blízké

Zažívat významné životní chvilky s rodinou a přáteli je zajisté ten nejkvalitněji strávěný čas. A proto je třeba vybrat pro takové události místo, které bude odrážet vaše vztahy v pozitivním duchu a vytvoří nové vzpomínky, které vaše pouta utuží ještě více. Vsadíme se, že na dostizích většina vašich známých ještě nebyla. Překvapte je a spojte den s dobrým alkoholem a jídlem i se zajímavou akcí, jakou koňské dostihy zajisté jsou. Koně má rád každý, takže cílovku určitě neminete. Předčete všechny předvídatelné a nudné eventy v Praze a zkustě něco netradičního.

Neopakovatelné konference

Konferenční prostory v Praze jistě jsou a je jich mnoho, Chuchle Arena Praha však předčí většinu z nich atmosférou, která nepůsobí korporátně a příliš konzervativně. Krásný výhled, svěží interiéry a moderní catering plný vybraných lahůdek si zamilujete vy i vaši spolupracovníci a budete se rádi vracet každý rok či sezonu. Z povinné záležitosti se stane den, na který se budete těšit.

Špičkové týmové akce

A propos, v Praze je spoustu míst, kde můžete uspořádat firemní akci pro zaměstnance i pro obchodní partnery. Když ale přijde na volnou zábavu po dlouhém pracovním gatheringu, ne každý se spokojí s popíjením na hotelovém baru nebo skupinovou návštěvou restaurace. Taková situace vás pravděpodobně čeká, zarezervujete-li si sál v některém z hotelů v centru Prahy. Firemní akce v Praze jsou velice oblíbené a centrum je atraktivní lokalita pro večerní život, ale chcete-li své přátele a kolegy i po povinném programu udržet na jednom místě pospolu, je Chuchle Arena Praha ideálním řešením.