FORTUNA:LIGA - souhrn 3. kola nadstavby: Aspiranti na titul oba shodně

06.05.2022, 18:56, aktualizováno 08.05.2022, 20:53
Komentáře a souhrny
Plzeň doma smazala Spartu a udělala další krok k zisku titulu, přestože Slavia rovněž vyhrála 3:0. Pardubice zdolaly sestupující Karvinou a míří za záchranou. Polepšil si také Jablonec, jenž zvládl důležité utkání v Teplicích. Výhry se konečně dočkali i Bohemians. K sedmému místu má po pátečním prvním utkání blíže Mladá Boleslav, která uspěla na půdě Olomouce...
O titul

Slavia Praha - 1. FC Slovácko 3:0

08.05.2022 19:00

Góly: 29. Srdjan Plavšić, 75. Ibrahim Traoré, 85. Ondřej Lingr

Slavia se dokonale opičila po Plzni a stejně jako její hlavní konkurent v boji o titul zvítězila ve třetím utkání nadstavby o tři branky. Sešívaní tak zvládli nepříjemnou situaci a i s vědomím výhry Viktorie nad Spartou si poradili se Slováckem. V tabulce nicméně zůstávají druzí o dva body za vedoucími Západočechy.

Když po pár sekundách vyslal volej hostující Jurečka, zdálo se, že by v Edenu mohl být k vidění zábavný první poločas. Jenže oba celky se v následujících minutách spíše hledali a kombinace vázla na jedné i druhé straně hřiště. Všechny tak zničehonic probudila až výstavní trefa Plavšiće z 29. minuty. Srbský fotbalista si počkal na nepovedený odkop gólmana Moravanů Nguyena a po zpracování na prsa překrásně poslal míč z dálky do odkryté brány.

Druhý pozoruhodný gól mohl přijít zanedlouho. Sor zřejmě zamýšlel z pravé strany spíše ocentrovat, míč z jeho kopačky však spadl na břevno. Slávisté každopádně hru do do přestávky kontrolovali. Vedoucí branka je očividně uklidnila, zato hráči Slovácka běhali od ničeho k ničemu a vyloženě se modlili, až první půle skončí.

Šest minut po změně stran se však do další šance dostali Pražané, když Nguyena protáhl přízemní ránou Schranz. Za dalších pět minut už ale hosté konečně kontrolovali, nicméně Jurečka i dorážející Cicilia si vylámali zuby na brankáři sešívaných Mandousovi. Po hodině hry se zase předvedl Nguyen, který zneškodnil hlavičku Traorého z bezprostřední blízkosti.

Slovácko se nevzdávalo a dál doufalo, že vsítí vyrovnávací branku. A dočkat se mohlo v 72. minutě, kdy rohový kop Sadílka prodloužil Cicilia, avšak Kadlec na zadní tyči na balón nedosáhl. Naopak o tři minuty později dokázali domácí Moravany umlčet. Traoré se do vzduchu zavěsil tentokrát při rohovém kopu a nikým nehlídán překonal marně se natahujícího Nguyena.

Sám Traoré se ocitl v ještě jedné slibné příležitosti, když po přihrávce od Fily zakončoval rychlý brejk, jeho zakončení ale zastavila Nguyenova levá noha. Slávisté si nicméně koncovku utkání hlídali. V 83. minutě sice nevyřešil další brejk ideálně Kačaraba, jehož přihrávku zpacifikovala obrana hostů, hned vzápětí však centr Plavšiće usměrnil na Nguyenova záda Lingr, jenž si na své konto připsal 14. gól v probíhajícím ligovém ročníku.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 3:0

08.05.2022 16:00

Góly: 8. Jean-David Beauguel, 21. Milan Havel, 34. Lukáš Hejda

Pokud si fanoušci Slavie dělali naději na to, že by pro ně odvěký rival mohl jednou odvést službičku, šeredně se mýlili. Sparta totiž neměla v Plzni sebemenší šanci. Domácí Viktoria zasadila Letenským tři smrtící zásahy již v první půli a s přehledem si připsala vítězství, po němž dál pevně svírá žezlo pro průběžného ligového lídra.

Poprvé potěšili Západočeši své příznivce hned z první vážnější akci. Kalvachem zahraný rohový kop našel hlavu Beauguela, který zamířil přesně k tyči, čímž zasadil první ránu dezorientovaným hostům. Druhou branku přidala Plzeň po 20 minutách hry. Po postupné kombinaci se míč dostal na levou stranu, kde Havel obalamutil Wiesnera, připravil si míč ke střele pravačkou a překonal gólmana Sparty Heču.

Alespoň nějaké dobré zprávy v úvodu duelu se Letenští dočkali ve 26. minutě. Unikajícího Peška zastavil jakožto poslední bránící hráč Bucha a od sudího Černého tak po zásluze uviděl červenou kartu. Bucha sice zamířil do sprch, ovšem nerovnovážný počet hráčů na hřišti nebyl znát. Po půlhodině hry rozehrál Kalvach další standardní situaci, Mosquera prodloužil balón k Hejdovi, který zblízka zvýšil už na 3:0.

Pražané se během přestávky ještě mohli dát dohromady a zaútočit alespoň na plichtu, jenže se dál zdálo, že hosty utkání ve Štruncových sadech vlastně vůbec nezajímá. Devět minut po změně stran se navíc poměr sil srovnal. Krejčí mladší lehkým škobrtnutím poslal k zemi Řezníka a byť se hodně rozčiloval, od arbitra uviděl již druhou žlutou kartu a podobně jako Bucha musel trávník opustit.

Po hodině hry se zničehonic objevil ve velké šanci Čvančara, jenž poté, co brankáře Plzně Staňka málem překvapil centr z pravé strany, užuž hlavičkoval do odkrytého koutu svatyně. Staněk ale situaci zachránil a výborným zákrokem zneškodnil poslední solidní příležitost sparťanů ke skórování. Deset minut po Čvančarově hlavičce se na druhé straně mohl prosadit Řezník, avšak jeho zakončení odvrátil těsně před brankovou čárou jeden z protihráčů.

Fotbalisté Viktorie každopádně zápas dohrávali v naprostém klidu. V 81. minutě málem překvapil Heču centr Havla, jenž se od tyče nakonec odrazil do zámezí. O devět minut později mohl zmatků v obraně Letenských využít Kalvach, Heča nicméně tentokrát dobře zasáhl.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FC Hradec Králové 3:1

07.05.2022 19:00

Góly: 24. Ladislav Takács, 67. Ladislav Almási, 87. Ladislav Almási - 7. Adam Vlkanova

Nezdary ostravského Baníku proti Hradci skončily. Slezané na čtvrtý pokus dokázali "Votroky" v aktuální sezoně porazit a definitivně tak odrazili nápor Východočechů, kteří si ještě brousili zuby na pátou příčku. O vítězství bílo-modrých rozhodl ve druhém poločase dvougólový Ladislav Almási.

Hradec tak nováčkovskou sezónu završí na šestém místě, zpočátku se ovšem zdálo, že i po třetím utkání v nadstavbě bude ještě moct dorážet na pozici výš. V sedmé minutě totiž Kubala z pravé strany vyhledal v pokutovém území Vlkanovu, jenž díky nešťastné teči Takácse poslal Votroky do vedení.

Vedení ovšem hostům vydrželo něco málo přes čtvrthodinu. Po autu Fleišmana nacentroval Klíma před bránu, kde se v ideální moment zavěsil do vzduchu Takács. Obránce Baníku udeřil hlavou a odčinil tak svůj podíl na první brance v zápase. Ve 35. minutě však mohl Východočechům vrátit vedení Vlkanova, který chtěl využít vyběhnutí gólmana Ostravanů Laštůvky, strážce domácí svatyně nicméně nakonec nepřelstil.

Skóre se neměnilo ani těsně před přestávkou, kdy Laštůvka zneškodnil také velkou příležitost Kubaly. Hradec však dokazoval, že se Slezanů rozhodně nebojí, a aktivitou hýřil také po změně stran. Gólu se v 56. minutě mohl dočkat hlavičkující Prekop, zasahující Laštůvka byl ovšem znovu proti, byť z jeho neustálého kroucení hlavou bylo znát, že nedbalek bránících spoluhráčů má už dost.

Votroci nakonec skutečně výrazně přispěli ke třetímu gólu utkání, ten ovšem skončil v jejich síti. Harazim totiž pod tlakem napadajícího Ndefeho odehrál balón jen k Almásiho, který nezaváhal a z bezprostřední blízkosti překonal zaskočeného brankáře hostů Vízka.

Na svou chybu chtěl Harazim zapomenout v 80. minutě, kdy vysunul Kučeru, ten si ovšem vylámal zuby na Laštůvkovi. Baník naopak neměl slitování a v 87. minutě definitivně rozhodl o zisku tří bodů. Centr Buchty z pravé strany zužitkoval Almási, jenž po svém 16. gólu v probíhající sezóně nejvyšší soutěže dotírá na korunu krále střelců.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň33247260:2179
2.Slavia Praha33245478:2477
3.Sparta Praha33217569:3770
4.1. FC Slovácko33195954:3762
5.Baník Ostrava33159959:4654
6.FC Hradec Králové331014944:4744
O udržení

FK Pardubice - MFK Karviná 2:0

07.05.2022 16:00

Góly: 33. Filip Čihák, 41. Tomáš Čelůstka

Také ve třetím zápase skupiny o udržení vybojovaly Pardubice čisté konto i tři body. Východočeši ve svém pražském azylu přemohli odevzdanou Karvinou a znovu navýšili své šance na záchranu v nejvyšší soutěži.

Podobně jako ve zbylých dvou duelech, jež se hrály v sobotu odpoledne, padly všechny branky již v první půli. Nejprve ovšem po centru Kostky pálil nepřesně domácí Lupač, mezi tři tyče se následně nevešel ani volej Jursy, jenž se opřel do pasu od Sinjavského. Po půlhodině hry už ovšem diváci ve vršovickém Ďolíčku viděli gól. Napoprvé sice Čihák nedokázal po centru od Lupače zakončil, podruhé už se ovšem univerzál Pardubic prosadil.

Konec prvního poločasu vyšel Východočechům na jedničku. Aktivní Lupač totiž donutil obránce Slezanů Bartošáka k faulu, který rozhodčí Szikszay po zhlédnutí videozáznamu ohodnotil červenou kartou. Pardubice navíc výhodu jednoho muže okamžitě využily. Nařízený přímý kop zakroutil přesně k tyči Čelůstka a gólman Karviné Ciupa se natahoval marně.

Po změně stran už se do šancí dostávali výhradně jen Východočeši. Hodně byl vidět Červ, jenž ovšem zahodil pobídku od Černého a následně stejný hráč nepotrestal ani zaváhání v obraně Slezanů. Po přihrávce od Vacka pálil nepřesně také Sychra a v závěru překopl bránu střídající Cadu. I tak Pardubice uzmuly tři body.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905 1:4

07.05.2022 16:00

Góly: 30. Youba Dramé - 12. Petr Hronek, 21. Jan Chramosta, 27. Lukáš Vraštil (vl.), 39. Roman Květ

Pražští Bohemians potvrdili, že na Zlín umí. "Klokani" zcela ovládli první půli, načež tříbrankový náskok udrželi až do závěrečného hvizdu. Moravané sice po změně stran usilovali o korekci skóre, avšak několikrát si vylámali zuby na brankáři soupeře Romanu Valešovi.

Hosté na nic nečekali a již v úvodu se do tutovky dostal Hronek, zlínský brankář Rakovan si ale ještě poradil. Ve 12. minutě už nicméně bylo v táboře Pražanů veselo. Květ sice po rohovém kopu netrefil míč ideálně, Hronek už si ovšem poradil s kulatým nesmyslem lépe a poslal jej k tyči mimo dosah Rakovana.

Po dvaceti minutách hry udeřili Klokani po dalším kopu od rohového praporku. Na zadní tyči volný Chramosta se trefil z voleje, načež balón zastavila až síť. Ve 27. minutě se do nohy střelili sami zlínští "Ševci". Průnikovou přihrávku Petráka totiž bránící Vraštil nešťastně nasměroval do vlastní svatyně. Krátce nato však vyvolal naději v táboře Moravanů Dramé. Francouzský kříděník se za pokutovým územím šikovně uvolnil a neméně pohledně se i trefil.

Nedlouho poté mohl Zlín dokonce prohrávat jen o jednu branku. Zaváhání Köstla chtěl potrestat Dramé, tentokrát jej ovšem zastavil v bráně Bohemians stojící Valeš. Místo snížení tak přišel gól na druhé straně. Hosté využili zaváhání Condeho rozehrávce a po kombinaci mezi Hronkem a Chramostou se prosadil Květ.

Zábavná první půle však čtvrtou brankou v síti domácích neskončila. Na hřišti dál hýřil aktivitou Dramé, jeho další pokus ale skončil po teči na brankové konstrukci. Na druhé straně se po vybídnutí od Chramosty ocitl v obrovské šanci Květ, jenže svatyni protivníka přestřelil. Těsně před odchodem do kabin utekl obraně Klokanů nepolapitelný Dramé, na Valeše si ovšem se svou střelou nepřišel.

Ani druhá půle nebyla vyloženě nudná. Za Ševce pálil příliš vysoko Jantezký, poté už přišly hvězdné momenty Valeše, jenž zlikvidoval volej Procházky i ránu Reitera doprostřed brány. Za hosty se připomněl Petrák, jehož pokus z dálky musel Rakovan vytěsnit. V závěru se ještě dvakrát blýskl Valeš. Zkušený brankář zneškodnil velkou šanci Reitera i hlavičku Cedidly.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Jablonec 0:1

07.05.2022 16:00

Góly: 28. Vojtěch Kubista

Bez Petra Rady to najednou jde. Náhoda? Těžko říct, zasloužilo by si to důkladnější rozbor. Jablonec každopádně po trenérské rošádě zvítězil i podruhé. Tentokrát díky jediné přesné trefě uspěl v Teplicích.

Hosté se na Stínadlech mohli radovat již ve 12. minutě, ovšem Silného po brejku vychytal brankář Teplic Grigar. Za dalších 12 minut spustili protiútok také domácí, Fortelného nicméně zastavil gólman Jablonce Hanuš. Až z třetí velké šance padla branka. Kubista utekl obraně "Sklářů" a díky teči jednoho z bránících fotbalistů poslal svůj celek do vedení.

Těsně před přestávkou mohl vyrovnat Sejk, jenže po přiťuknutí od Ledeckého ztroskotal na Hanušovi. Po přestávce mohl zase Jablonec několikrát navýšit svůj náskok. Nejprve Černák po přihrávce od Silného trefil břevno, následně sám Silný pálil nepřesně. Velkou šanci Kratochvíla zneškodnil svou levou nohou Grigar, jehož po hodině hry překonal Čermák, svého gólmana ovšem před brankovou čárou zastoupil domácí obránce Shejbal.

Když v dalších velkých šancích neuspěli Malínský ani Ikaunieks, mohly Teplice trestat. Po přihrávce od Žitného pálil Žák, bránu Jablonce však těsně netrefil. Skláři tak po porážce spadli ve skupině o udržení na předposlední místo a už jen těžko budou odvracet účast v baráži. Zelenobílí si naopak pojistili bezpečnější 12. příčku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
11.Fastav Zlín33971741:5834
12.FK Pardubice33891639:6733
13.FK Jablonec336141325:4632
14.Bohemians Praha 190533791740:6030
15.FK Teplice33842131:5528
16.MFK Karviná33392131:5718

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (224)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Šeda Boleslav

Reagovat
Mass

Hlavatý vypadá o 10 let mladší (na 13)

Reagovat
Firkraag

Reagovat
didosh

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Stárne nám chlapec. V Plzni vypadal na 10.

Reagovat
Pablos

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Selänne

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Šílený hlavní rozhodčí

Reagovat
Trand

Reagovat
ondrasch77

Teplice - Jablonec - kdyby dnes duel skončil 2:5, tak se nikdo nemohl divit. Jsem šťastný za Vojtu Kubistu, který přestal trpět v kuratele stopera a vrátil se na svůj obvyklý flek AM (už v zápase s Karvinou exeloval¨). Černák výborný pohyb, dnes mohl dát dva góly, je radost se na něj dívat, příští léto z něj bude výborný obchodní artikl. Malinský dnes taky zahrál velmi dobře , Kratochvíl střídal světlé momenty s těmi horšími, jako naprosto odstrašující mi přišla šance v cca 40. minutě, kdy na velkém vápně místo střely dával na druhou stranu, kde nikdo nebyl .Teplice marné, z Grigara je gólman kola.

Reagovat
ratusek

Tak tohle kolo bylo dost zajímavé. Že by se rozhodlo dnes o dalším sestupujícím nebo teda barážistovi? A souboj o neučast mezi dalšíma bude ještě zajímavá

Reagovat
Hafna

To je Rodgers na te fotce ne?

Reagovat
db18

Čihák

Reagovat
meno

Je úplně jedno, jak dneska Plzeň vs Sparta ještě dopadne, Vrba musí pryč. Je to dobrej trenér, ale Sparta mu nesedí. Blbý je, že si nechali utéct Horejše a Svědík jim tam asi nepůjde. Napadá mě Gula? K těm mladým by se docela i hodil... S tím souvisí, že pryč musí půlka kádru - Nita, Dočkal, Čelůstka, Krejčí, Heča, Hložek, Pavelka. Z Krejčího 2 udělat kapitána a natahat tam to nejlepší z ligy a dostupného zahraničí, co ještě nemáme my nebo Plzeň.

Reagovat
Rothbard

Sáček. Nechápu, co má, že tolik hraje ve Spartě.

Reagovat
Pablos

Reagovat
meno

Sáček měl na podzim fenomenální formu. Možná nejlepší záložník v lize, ale kam se to podělo?

Reagovat
Pablos

Takový slova

Reagovat
meno

Smát se můžeš, ale postup přes Rapid zařídil on. Do repre se dostal naprosto právem a zájem z Itálie si taky nevycucal nikdo z prstu. Každopádně ta forma je tatam.

Reagovat
Pablos

Směju se těm výrazům, já tohle nemusím prostě, beru to u Schicka, ale urcite ne u Sáčka slova typu fenomenální forma. Prumerný na evropu podprumerný Rapid kdy snesl měřítko jakžtakž je pro mě málo. Do Itálie šel i Zmrhal co jako? Hele nerikam, že je špatnej, ale prostě šedý průměr co má občas skvělý tah a držení míče směr vpřed, ale stokrát to radsi vrati zpet nebo dá na metr…slsbota, malicko lepsi Hromada. Do Slovácka asi fajn hráč. To je zase prostě můj názor, takže se nikdy neshodnem.

Reagovat
Rothbard

Tak měl fenomenální formu na to, jakých kvalit je to hráč, ne? Nechci tu šířit flame, zastávat se Pablose, na druhou stranu zase ty hráče tolik nasledované nemám, ale nějak nechápu, čím vyniká, aby toho tolik za Spartu odehrál.

A to že se někdo ve (fenomenální) formě dostane do zahraničí, přehlížet nejde, jakkoli ten hráč na to v dlouhodobém měřítku nemá.

Reagovat
Kiwi-21

Mě vždy přišel Sáček jako naprostý průměr a to vším

Hráč do Budějovic Olomouce například a ani tam by nevynikal

Reagovat
Pablos

no já to moc neberu s tou formou... napíšu dobrou, skvělou ....fenomenální je, že si dělá v lize co chce... a to si fakt nedělal. Do zahraničí nepřestoupil, ale klidně ať tam přestoupí, já mu klidně přát budu... ale mě ničím takhle neočaroval jako Mena no

Reagovat
Pablos

Neřekl bych to ani u Peška, který opravdu byl v hodně velkém laufu ...a on byl nejlepší ze všech Sparťanů v té době co popisuje Meno

Reagovat
Selänne

Do repre se dostal i Havel nebo Kaša. A zájem Spezie tak nějak potvrzuje jeho kvality.

Reagovat
Selänne

fenomenální formu

Možná nejlepší záložník

Reagovat
meno

Tou dobou byl.

Reagovat
Selänne

Jako ty dva zápasy, jo? Nenech se vysmát.

Reagovat
John Obi Mikel

Rarášku, jsi to ty?

Reagovat
meno

A dej pokoj

Reagovat
Pablos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
$dolar$

Gula

Reagovat
Martin9719

To bude nová mikrokocepce s maldými dorostenci Sparty.

Reagovat
meno

Mladej, vzdělává se, úspěšnej ve svých týmech byl taky. Byl by dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

No poslední dvě angažmá vyloženě úspěch Gula je úplnej nesmysl

Reagovat
ratusek

Reagovat
Slavia10

Hořejš by to nevzal. Hlavní důvod proč byl tak věrný Budějovicím dlouho je, že se počítá s tím, že on bude náhrada za Trpiše. Doufám, že ještě chvíli do vydrží, ale počítám 100% s tím, že bude náš trenér v budoucnu.

Reagovat
meno

Kdyby mu dali svobodu, peníze a čas, tak by to Horejš vzal hned.

Reagovat
Mönchengladbach

Po Trpišovi to převezmou Houštecký s Köstlem.

Reagovat
Greny

To budou potřebovat tak pět asistentů když budou furt na tribuně

Reagovat
Axelrose

Je tam Řehák, ne?

Reagovat
Greny

Pockal bych na středu a pak odvolal Vrbu a před tím derby a pohárem bych tam regulérně vzal na dva zápasy Straku jen do konce sezony...to je pro něj úplně idealni

Reagovat
Salfovic

To by bylo pro Křéťu vetší ponížení, než kdyby dostali ve finále desítku.

Reagovat
Martin9719

Strako táhni do Edenu! Strako táhni do Edenu! Ozývalo se ve finále poháru od hostujících fanoušků.

Reagovat
Blasphemer

Další nezasloužená výhra Plzně.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Martin9719

Od začátku zápasu jsme jen bránili a nějak tam spadli ušmudlaný 3 góly. Dnes prohrál lepší tým.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Hyrax

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Blasphemer

Nebreč kundo.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Axelrose

Však vám to taky Čvančara hned nasypal, ne?

Docela mě to dostalo, ten kluk má sebereflexe na rozdávání

Reagovat
db18

Co říkal?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Neznam zbytecnejsi klub nez je Sparta. Cista pracka na peníze. Firma, která nemá nic jiného nez historii. Lituju fanoušky. Tohle je totiž asi takové, jako běhat za ženskou, o které víte, ze vam nedá. A to ani šáhnout

Reagovat
Posledni Kovboj

zato se ale kazdej tejden muzes divat, jak ji nekdo vymrda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dost je to bolí

Reagovat
Aldeano

Reagovat
doshcz

Reagovat
Aldeano

J&T to má asi opravdu jen jako pračku.

Reagovat
Pride

Nikdy v minulosti jsem Plzni nic nepřál, ale teď v jejich situaci jak tam Míša Bílek kouzlí je prostě geniální. Snad jim to už neuteče

Reagovat
Martin9719

Děkujeme

Reagovat
Pablos

Je to to nejlepsi pro nasi ligu, Plzeň se finančně zahojí případně lépe prodá a pořád snad bude prohánět či předhánět obě S. No a obě S se musí trochu kriticky podívat sama na sebe a poučit se a zlepšit či zkvailtnit… u Slavie si myslím, že k tomu přistoupí zodpovědně, ale u Sparty čekám zase nějákou wtf píčovinu, ale (naivně) jim budu přát, že snad né

Reagovat
mistr129

Jako by se Slavie nepotřebovala finančně zahojit To bychom rovnou mohli příští rok fandit v MOL Cupu Viktorce Žižkov, aby se v Konferenční lize zahojila

Reagovat
John Obi Mikel

Viktorka Žižkov

Reagovat
Salfovic

A proč ne, dobrej nápad

Reagovat
Pablos

to si to vzal trošku za prapodivnej konec, smysl toho co jsem napsal

Reagovat
mistr129

Zkratka taky chceme peníze!

Reagovat
Bakary3

Dobrý pohled

Reagovat
Slavia10

Vrba to totálně prokaučoval. Sice Spartě o nic extra nejde, ale nevěřil bych, že v 10 s nima Plzeň vytře podlahu. Tenhle rok Plzeň vyhraje titul, ale jsem si jistý že bez JDB se Bílkovi nepovede mít 2 roky po sobe velké štěstí a pokud zůstane Vrba, tak další rok vyhrajeme ligu o 20 bodů. Na jednu stranu dobře, když Plzeň vyhraje, já vím že Trpiš si z toho něco odnese a další rok se pojede jinak, Vrba si z téhle sezóny nic neodnese.

Reagovat
smazaný uživatel

Trpiš si z toho odnese to, že další rok bude v základu Tecl, protože jiný útočník se mu nehodí do koncepce. A ligu vyhrajete o 30 bodů.

Reagovat
Slavia10

Já si naše tituly užívám, ale věř mi, že nechci aby tu zase bylo jak v Německu, kdy Bayern v polovině ligy je nedostižný. Chci nějaký boj, v tom se mi to letos líbí, i když prohrajeme letos, aspoň se zlepšime příště. Ale Bílek další rok už nevyhraje 20 zápasu o gól, tím jsem si jistý stejně jako tím, že s Vrbou nám to Sparta bude akorát tak hůře.

Reagovat
Pride

zoufalci, hlavně si to omluvte, ale vytrel si s vama prdel klub kompletne bez peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nic nemusí omlouvat. Normálně jsme to Plzni pustili, aby titul neskončil v Edenu. To je celý

Reagovat
Martin9719

To by mě zajímalo kdo nám to teda pustil z toho týmu.

Reagovat
bartes

já bych Slávii ještě neodepisoval. Taky jsem si myslel, že Sparta tam něco uhraje, ale Plzni tam zase spadla 1.střela po mizerně odbráněném rohu. Nechápu, jak JDB může bránit Hložek a ne klasický obránce osobně. Pořád si myslím, že Plzeň někde něco ztratí. Zatím je to tak 60:40 pro Plzeň.

Reagovat
ratusek

"někde něco" znamená jen proti Hradci. My tam dostanem bůra

Reagovat
Greny

A tam se před zápasem podívá Koubek na tetování na ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš doufat, že si Plzeň zajistí titul už ve středu. Po čtyřdenním flámu jim toho bůra dáte vy.

Reagovat
Martin9719

to spíš napoví zápas Slavia - Baník, ale to je ještě daleko

Reagovat
Martin9719

obráceně*

Reagovat
Blasphemer

Doufám že navážete na výkon, který nám přihrál první titul. Tj. kdy jste dali omylem gól a pak na sebe hráči koukali, proč to vlastně udělali.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
John Obi Mikel

Brzdi

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný klub na světě, který dokáže nasrat vlastní fanoušky i v zápase, ve kterém nám o nic nejde.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Nedokážu si představit, že by někdo jel k nám na pohár a teď byl v Plzni. To by bylo něco šíleného.

Reagovat
Martin9719

Ono jich tam moc nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já dneska naštěstí nemohl a přiznám se, že jak do Plzně jezdím i přes prohry rád kvůli atmosféře, tak dnes bych ani nejel, protože se tahle fraška dala očekávat.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tjn. A do uh pojedeš? Já už se nemůžu dočkat. Atmosféra bude super.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten termín je pro mě úplně mimo, takže to bohužel vynechám. Ale věřím, že pro fans Slovácka to bude super zážitek.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Škoda. Už teď jak se nehrálo, tak byli oba kotle super

Reagovat
Freedo

Takže lepší jak dneska, kdy vás přijelo asi 14?

Reagovat
Kepy_FCB

Vrba: Já ze trené né kozenik

Reagovat
ladyboy arsenal

Vrba má svůj flek tak jistej, že si může dovolit to tak mrdat?

Reagovat
kbtk23

Chce, aby ho co nejdříve vyhodili. Uvedomil si, že pak může jít trénovat do Baníku.

Reagovat
Martin9719

Nedohodne se na podmínkách.

Reagovat
Sosi

Jestli si nejaky trener zaslouzi ve Sparte podrzet, je to Vrba. Lepsi trener proste neni. I horsi kouci dostali vic prostoru. Ale je treba proste riznout do kadru a nastavit hracskou politiku, ta dvoji tvar s Dockalem ci Karabcem proste nemuze fungovat. A to je jen stripek. Dokud se jasne nerekne, na cem a na kom chteji stavet, neudela s tim nikdo nic. Ten, kdo odpovida za hrace a prestupovou politiku by mel pripadne letet prednostne. Ti hraci proste na vic jak treti misto letos nemaji.

Reagovat
luismiksak

Mmch další manažerské selhání se blíží. Karabec má smlouvu už jen na rok...

Reagovat
John Obi Mikel

Sparta Měli jste jasný úkol.

Reagovat
rufus

Vždyť jsme ho splnili.

Reagovat
Fakt

Reagovat
mistr129

Sparta už jde do zápasů s cílem nedostat bůra?

Reagovat
KingMaster13

Ne ale pochcat nás.

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Realita

tyvole, komentátore Outů, to neni žádnej Ibrahima!!! Ale Ibrahim Traoré

Reagovat
Sosi

Ibrahim, bez Ibrahima

Reagovat
John Obi Mikel

3:0 pěkný

Reagovat
Coutinho10

takze jedina nadeje je, ze se opet Hradec hecne, ale pokud Plzen predvede stejnej vykon, tak to i na Hradec bude velky sousto..

dnes dobrej atraktivni fotbal, oba tymy chtely hrat a hned to bylo znat....gol na 2:0 mel asi prijit driv, protoze Slovacko tam obcas hrozilo, ale jinak dobry

Reagovat
KingMaster13

No ona to Sparta teda pěkně odflákla. Hradec určitě šanci má ale nesmíme to podělat v Ostravě hlavně my.

Reagovat
Coutinho10

j, to beru jako 2. podminku...to taky neni nic jistyho, ikdyz Banik asi nenibtakovy, tak ted vyhral a na nas se hecne vzdycky, zvlast doma...bude zajimavy to soubezne sledovat...mozna to bude lepsi a bude clovek vedet, jestli nutne musi nebo ne, protoze Plzen doma s Banikem vyhraje na 100%

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Ty zápasy Slavia-Slovácko sou asi nejlepší na koukání, co může liga nabídnout, s Plzní a Spartou sou to hrozný holomajzny.

Reagovat
Coutinho10

a jak rikali ve studiu, ze jenom 9 faulu, tak hned to je znat, ze ta hra je plynula a odsejpa to

Reagovat
FCB1922

Židav Ostravě na Baníku zkurvime, Plzni to pak necháme, pac tam je jakási výpomoc a vše bude v pořádku. Plzeň vysmátá, my taky, žid bude zas knucet :-)

Reagovat
mistr129

Komplex ✓

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kaspar

Tohle kolo se to nejak vygradovalo, cicham tradicni zmenu uctu na konci sezony

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Ignoruj to, beztak jich tam bude pár tisíc, protože je to ve středu takže moc velkou návštěvu nečekám. Nicméně je jasné že hráči se hecnou Ačkoli jde z nich teď menší strach než na podzim

Reagovat
$$CaptainKokotko

Já to nechápu. Přece chci vždy vyhrát každý zápas. A jestli by ti tohle udělalo radost, tak je to dost smutné.

Reagovat
KingMaster13

Jako takhle, kdybychom neměli už o co hrát v letošní sezoně a Plzeň bojovala se Spartou tak budu mít taky radost když bychom pochcali Spartu. Na tom mi nepřijde nic špatného Chápu že to jde proti zásadám sportu ale i rivalita je určitý faktor

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jako zase já v té situaci nikdy nebyl. Možná kdyby jsme nějak pochcali Zlín ve hře o záchranu. Ale stejně je to pro mě nemyslitelné. Prostě chci vyhrát každý zápas. Kdyby takhle přemýšlel každý pořád, tak je ta liga třeba o něco lepší.

Reagovat
mistr129

Hlavně má ještě člověk dobrý pocit, že jeho tým je aspoň něčím důležitý... my si v III. třídě hrajeme klidný střed tabulky, ale díky výhře nad 2. jsme pomohli v postupovém boji našemu "rivalovi" na 3. místě, tak si člověk připadá důležitě

Reagovat
mistr129

Jako radovat se z porážky svýho týmu jen proto, že to někomu jinému uškodí, to fakt nepochopím - snad jen v případě, že ti nějaký hráč Slavie chodí za manželkou

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj, asi jen v tom případě se to dá pochopit

Reagovat
bobis21

Nebo se prostě jen podívat na ten klub - od majitele, přes vedení až po chování realizačního týmu áčka. Méně sympatické to být už nemůže, tak se nedivte že s vámi chce každý vyjebat.

Reagovat
mistr129

Tak snad tady jde o to, že člověk primárně fandí svému týmu. Že budeš v úplně každém zápase fandit proti Slavii je (samozřejmě v mých očích) v pohodě, dokud to bude jedno Baníku. Když bude Baník bojovat o titul třeba s Plzní a ty v zapase Plzně se Slavií budeš fandit Plzni, tak primárně nejsi fanoušek Baníku, ale antislávista. Totéž v tomto případě

Reagovat
bobis21

Fakt nechápu co se tady snažíš říct. Ta situace kterou popisuješ nemá vůbec žádnou spojitost se situací, která reálně nastala. A jestli chceš říct že Sparta ještě hrála o titul, tak reálně opravdu ne. Slavia i Plzeň ještě hrají s námi, takže ty ztráty které by Sparta potřebovala prostě nemůžou nastat

Reagovat
mistr129

To ne, jen to považuju za obdobnou situaci a prakticky za samozřejmost, že i když mému týmu o nic nejde, fandím mu v každém zápase.

Tzn pokud ti udela radost, že jste Slavii sebrali šanci na titul tím, že ji porazíte, tak samozřejmě úplně v pohodě. Ale nepřijde mi normální, aby se fanoušek Baníku radoval z porážky svého týmu s Plzní, protože někomu jinýmu pojde koza

Reagovat
bobis21

A v situaci kdy tomu týmu už vůbec o nic nejde? Pro Baník by to nic nezměnilo, ale zároveň můžeš vyjebat s komoušema, takže proč ne?

Reagovat
mistr129

Já tohle asi úplně nepochopím, ale budiž

Reagovat
bobis21

Tak vy nejste v situaci, kdy je pro vás nadstavba prostě 5 zbytečných zápasů. Ale pro Baník nadstavba přesně tohle je. Nejde o nic jiného než vyzkoušet hráče a zjistit s kým můžeme dál počítat. Spadnout níž prakticky nemožné od začátku, posunout se výš taky. Výsledky v celé nadstavbě jsou pro nás úplně k ničemu. A co je za rozdíl jestli jsme 5. o 7 nebo 8 bodů?

Reagovat
andrew96

Ještě jsou tam... ehm, já nevím... hráči.

Reagovat
Salfovic

Si pamatuji na komentáře Baníkovců když před prvním titulem Plzně hráli u ní v posledním kole. Celá sezona na hovno a jestli ti čuráci přihrají titul Spartě, tak ať se ani nevrací

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Stannis Baratheon

Pořád tam to sparťanský srdíčko tluče

Reagovat
ratusek

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
andrew96

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Shevchenko

Ty vole a prý že si tě slavisti furt berou do huby

Reagovat
Mada

Reagovat
Komix
Reagovat
smazaný uživatel

Byli vyjednávat o odměně za bod proti Plzni. A prý trvali na penězích předem, po zkušenostech, které má se Slavií Berbr apod.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Komix

jako ne že by mě to nenapadlo extra motivace do toho mače se hodí

Reagovat
Coutinho10

a nebo motivace...oberete Plzen ? kdyz jo, tak vas koupime

Reagovat
Greny

No Mejdr je prý velkej Sparťan...uvidíme v tydnu kdo měl pravdu... Aby tam Vlkanova nelítal a Mejdr tam pošle dva vlastní než jít do Slavie

Reagovat
Coutinho10

j uvidime

Reagovat
John Obi Mikel

U nás už bylo velkých Sparťanů

Reagovat
Puskas

Přímo symbolů Sparty.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pablos

Reagovat
db18

Reagovat
delfin

za Vlka ve Slavii.

Reagovat
Mass

Nadstandartní hráč, ale přece jen na titul a EL potřebuješ ještě lepší.

Reagovat
delfin

To samy se rikalo o Traorem. Vlkanova je jeden z tech, kteri umi tu prihravku vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji Plzni za porážku Sparty, čímž zařídila, že i letos skončí Sparta za Slavií. Akorát stačila jen plichta...

Reagovat
Freedo

Měli bychom si zavést něco jako St Totteringham's day fandů Arsenalu, když bude jasný, že skončíme nad Spartou. Bylo by o důvod víc každý rok slavit

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka, zase konec trenéra a hráči budou chráněni. Pořád dokola, jsme zaslouženě k smíchu.

Reagovat
papanegra

Vrba u nás nemohl praktikovat ten fotbal, co kdysi hrál s Plzní, na to tam prostě nemá hráče..

a nejvíc to vždy dovrší rebelující tým, který se na to vysere, odstřelí trenéra a vedení opakuje neustále ty stejné chyby... Už teď by měli jednat o posilách, než zas všechny skoupí Slávie, ale oni zase spí..

No, hlavně Dočkal a jeho banda musí pryč.

Reagovat
fabec1222

Dřív to byl Siegl a jeho banda, Lafata a jeho banda, teď Dočkal a jeho banda... Co tam dělají, že se jim tam furt vytváří takovéto grupy?

Reagovat
ratusek

Sparťanská ghetta

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

ale když vyhrajete pohár, tak ho taky vyhodíte? Nic lepšího stejně na post trenéra neseženete. Navíc ten kádr není nic extra. Tam se musí začít. Ale to víš ty, víme to tady my, ale bohužel vedení a Rosa to nevidí. Kádr potřebuje radikální řez. Na druhou stranu jste měli vždy takové série, kde jste hráli fakt hezky a vyhrávali. Takže ten tým to umí, ale ne konzistentně celou sezonu

Reagovat
KingMaster13

Rosa to staví hrozně pomalu. Teď tomu kádru chybí tak 2 super hráči hlavně do zálohy a už by to pomalu mistrovský materiál byl, jenže teď bude chtít do zahraničí Hložek a takového hráče těžko nahradí, bude chtít možná i Krejčí, Hancko a zase to budou s Rosovým tempem stavět 3 roky. Potřebovali by fakt i za větší peníze přivést tak 8 hráčů teď aby to měli i zdvojené ty posty.

Reagovat
ttopi

Nebudou, ale nemůžeš vyhodit 10 hráčů. Nový trenér si udělá své oblíbennce, přivede své hráče a ti, co na to teď nemají, to rychle pochopí.

Reagovat
Freedo

Mě nejvíc baví ty extrémy. Po zimní pauze jste tu psali, jak Sparta jede na titul. Obzvlášť po vyhraném derby v MOL cupu. A najednou jsou všichni hráči špatní a nehodí se Vrbovi do herního stylu.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj, to je taky prdel

Reagovat
Cotton

A co teprve po odchodu Hložka, Karabce a LK37?

Reagovat
Pride

Nevím kam by měl jít Karabec, který zatím pomalu nic neukázal a Krejčí s jeho labilní povahou.

Reagovat
John Obi Mikel

Vrba konec

Reagovat
Freedo

Ještě před finále poháru, jo? To je fakt cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

Není. To je to nejrozumnejsi, co Sparta udělala od vítězství titulu v roce 2014. Tenhle krok jim ten pohár totiž vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým to jedině pozitivně nabudí.

Reagovat
krisa

pokud se domluvili se Svědíkem, tak možná i jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Před třemi týdny Slovácko porazili 3:1 a Vrba tam byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je po včerejšku tak dole, že potřebují impulz. A tohle je to nejrozumnejsi.

Reagovat
bobis21

Tak jestli potřebují impulz, ví kde hledat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, ze impulz na pohár a pak ho vyhodit by nebyl špatný

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Asi sází na impuls nového trenéra.

Třeba Tottenhamu to při odvolání Mourinha vůbec nevyšlo a finále prohráli.

Reagovat
bobis21

No měl být prý dnešek na Bazalech zajímavý, takže asi něco prosáklo už včera

Reagovat
HorajzmAmmann

jako spekuluje se, že na něj nemáme prachy. Jestli bere ve Spartě 700 k, tak to by musel hooodně dolů s platem. Navíc Podroužek něco říkal o Emirátech. že by si šel něco nahrabat do důchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebere 700. Bere kolem 400.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale tohle je i s bonusama. Základní je nižší.

Reagovat
HorajzmAmmann

říkám, musel by dolů

Reagovat
smazaný uživatel

V Baníku ano, ale podle mě by to přijal. Ten už je dávno zabezpečený a Baník je pro něj stále srdeční záležitost.

Reagovat
HorajzmAmmann

záleží na ostatních nabídkách. Jestli ti Baník nabídne 250 000 a někde v Al Ahli 2 250 000 tak ti je srdeční záležitost u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je Vrba žoldák, tak ano Těžko říct, každopádně jeho reputace je posramocena, měl by chtít upřednostnit sportovní ambice před penězi. Těch už má stejne asi dost

Reagovat
HorajzmAmmann

určitě by jsi odmítnul o 2 mega více...

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 30 ne, v jeho letech ano. Je to stejné jako u zahraničních trenérů. Jsou zajištění a raději dají přednost práci než penězům někde v Číně nebo SAE.

Reagovat
HorajzmAmmann

před důchodem? Nemyslím si... Ročně je to pořád třeba 20 mega, kterýma můžeš zajistit další generaci, zafinancovat firmu. Vrba určitě nemá miliardy na účtu, zajištěný je, ale čím ví tím líp. Ale třeba jsi na tom jinak no...

Reagovat
bobis21

Tak zajímavý neznamená že to i vyjde. Z těch důvodů co píšeš počítám s tím, že to nedopadne.

Reagovat
HorajzmAmmann

já právě taky ne. A ani nevím, jestli bych ho chtěl za nějakou dardu měsíčně. To spíš investovat do hráče

Reagovat
bobis21

Pokud bys ho považoval za nejlepší možnou variantu na trenéra (a to klidně i dlouhodobě), tak dává smysl aby byl někde na úrovni nejlépe placených hráčů (což by mělo být někde nad 200, ale to číslo pochází taky od lidí ze Sportu).

Reagovat
HorajzmAmmann

jako sám nevím jak bych se rozhodnul. Osobně mám Vrbu někde s Radou a pak dlouho nikdo... Nejlépe mi pořád vychází asi ten Rada. Ale uvidíme jak to bude.

Reagovat
bobis21

Tak to já Radu zas nemám ani v top10

Reagovat
Freedo

"Jistý je příchod nového trenéra. Rosický už delší dobu na téhle varianta pracuje, svou pozornost zaměřil především do Německa. A právě odtud bude nový šéf týmu pocházet, podle informací iSport.cz by jím mohl být Heiko Herrlich. Někdejší trenér Augsburgu či Leverkusenu v bundeslize, jenž v minulosti nastupoval společně s Rosickým za Dortmund."

Reagovat
fabec1222

Ten nevydrží ani do zimní pauzy

Reagovat
bobis21

Rosa zapomíná na specifické české prostředí

Reagovat
Freedo

mikroklima

Reagovat
ratusek

mikrosituace

Reagovat
John Obi Mikel

Wengera by mohl nalákat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele