8. května 2022 • 16:23

Dvě výhry ve dvou dnech. Zase jsem ale jel rychleji v kvalifikaci, diví se Rohan

Autor: ktp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vodní slalomář Lukáš Rohan vyhrál i druhý závod Českého poháru Skupiny ČEZ. Z Trnávky tak odjíždí s bilancí dvou prvenství s tím, že vyhrál tři ze čtyř jízd. “Zase mě ale trochu mrzí, že jsem zajel rychlejší čas v kvalifikaci než ve finále,” říká stříbrný medailista z posledních olympijských her v Tokiu. “Podařilo se mi zvítězit, což mě samozřejmě těší. Jsem spokojený také s tím, že jsem o víkendu vyhrál tři ze čtyř jízd,” hodnotí šestadvacetiletý závodník víkend na jednom z nejtěžších umělých vodních kanálů v Evropě.



Stejně jako během sobotního závodu zajel Rohan rychlejší jízdu v kvalifikaci také v neděli. “To by se asi dít nemělo, ale je to asi známka toho, že jsem byl trochu unavený. Navíc jsem se v kvalifikaci snažil více, než kdybych o něco jel,” pokračuje český reprezentant.

Rohan má díky výsledkům z poslední sezony jistou nominaci na vrcholy v podobě mistrovství Evropy a světa. “Byl to dobrý start do českého poháru, ale ty důležité závody jsou teprve přede mnou. Na druhou stranu už vím, na čem mám teď pracovat,” uzavírá Rohan.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud