Serie A - souhrn 36. kola: AC Milán zpátky v čele

06.05.2022, 20:44, aktualizováno 09.05.2022, 22:44
Komentáře a souhrny
Inter Milán v pátek večer dost možná zachránil své naděje na obhajobu Scudetta, první je však opět AC po zvládnutém výjezdu do Verony. Lazio vykročilo za zajištěním páté příčky. Neapol vyhrála na půdě Turína FC a výhru oslavila také Atalanta. Salernitanu zradilo dlouhé nastavení, kdy ztratila vedení a nepřiblížila se tak záchraně. Cenné body utrhl Janov, záchranu nevzdávají ani Benátky...

ACF Fiorentina - AS Řím 2:0

09.05.2022 20:45

Góly: 5. Nicolás González (pen.), 11. Giacomo Bonaventura

Fiorentina se dostává blíž k pohárům, které se naopak vzdalují AS Řím. Fialky konečně dokázaly doma porazit návštěvu z Říma, o což se v prvních několika minutách postarali González s Bonaventurou.

Fiorentina hostila Římany s vědomím, že jednak poslední čtyři ligové zápasy s nimi prohrála a jednak s vědomím, že v případě bodové ztráty by s největší pravděpodobností ztratila možnost zahrát si v příští sezony evropské poháry. A na hráčích trenéra Italiana bylo od začátku vidět, že jdou do utkání naplno. Soustředění, hladoví, s přesnými instrukcemi.

Čili přesný opak toho, co předváděl AS Řím. Jejich fanoušci navíc hned ve čtvrté minutě museli polykat hodně hořkou pilulku. Rick Karsdorp se na hraně vápně dostal do kontaktu s Gonzálezem, který pádu hodně přidal a sudí Guida pískal penaltu ve prospěch domácích! K ní se postavil právě Nicolás González a bezpečně ji proměnil.

A to nebylo všechno. Římané, hrající velmi laxně a bez nápadu, bez jakékoli energie, inkasovali brzy ještě jednou. Psala se stále teprve jedenáctá minuta, když zkušený záložník Giacomo Bonaventura proběhl s míčem do vápna AS, nikdo z couvajících obránců hostí mu nevěnoval pozornost a Bonaventura krásnou technickou ranou k tyči překonal Patrícia podruhé v utkání - 2:0.

Prakticky podobná situace se opakovala taky ve 25. minutě, ale tentokrát zkazil zakončujícímu Bonaventurovi radost praporek pomezního rozhodčího signalizující ofsajd. První poločas vyzněl jednoznačně pro Violu, jejíž hráči měli dostatek chuti, energie i natrénované taktiky, aby si s bezzubým a unaveným AS snadno poradili.

Ani po změně stran se Vlci nezvedli a naopak dál předváděli bezkrevnou podívanou, s níž Fialky rozhodně neměly problémy. Mohly si dovolit i několikaminutové bago v tréninkovém tempu a přesto AS brankáře Terracciana neohrozilo. Naopak musel do akce brankář Patrício, kterého pořádně vylekal náběh a střela střídajícího Maleha. Jediným světlým bodem AS tak bylo jen závěrečné střídání navrátilce Spinazzoly.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - AC Milán 1:3

08.05.2022 20:45

Góly: 38. Davide Faraoni - 45+3. Sandro Tonali, 50. Sandro Tonali, 87. Alessandro Florenzi

Dvě kola před koncem Serie A zůstává na prvním místě AC Milán! Scudetto je po vítězství 3:1 ve Veroně už opravdu blízko a Pioliho svěřencům stačí ve dvou kolech získat čtyři body. Hvězdami zápasu byli Rafael Leão a Sandro Tonali, jenž dvakrát gólově těžil z jeho vynikající práce. Pojistku v podobě třetího gólu přidal Alessandro Florenzi.

AC Milán čekal ve Veroně vpravdě náročný duel. Domácí měli dobrou formu a tlak na tři body ještě zvýšil Inter svým vítězstvím nad Empoli.

Milánští byli v úvodu aktivnější a Kruniće, který po centru Saelemaekerse hlavičkoval pod břevno fantasticky vychytal Montipó! V 15. minutě už Rossoneri překonali obranu Hellasu, ale jejich radost byla zbytečná. Brance Sandra Tonaliho totiž předcházel ofsajd, což k nelibosti hostujících příznivců odhalil VAR. AC ale pokračovalo v aktivitě a v další šanci neuspěl proti Montipóvi Calabria a ve 27. minutě přestřelil i Krunić.

Hellas přečkal všechny příležitosti AC a pak se začal osmělovat. Simeone po Barákově přihrávce rozvlnil jen boční síť a o chvíli později už rozradostnil domácí diváky Davide Faraoni. Veronští předvedli pohlednou akci, při které Lazović načechral balón na malé vápno a tam Faraoni nekompromisní hlavičkou dostal favorita do úzkých. Milánští byli opařeni jen chvíli a v nastaveném čase prvního poločasu srovnali. Rafael Leão ukázal, že aktuálně patří mezi nejlepší hráče na světě, když v rychlosti zavezl balón do pokutového území a takřka z brankové čáry nalezl před brankou osamoceného Sandra Tonaliho!

Pioliho tým vyrovnávací branka nakopla a krátce po změně stran byl po takřka totožné akci dokonán obrat. Leão zase rozkmital nohy a Sandro Tonali se pohyboval přesně tam, kde měl být a střelou do prázdné branky dal na 2:1.

Leão zkoušel krom přihrávek i zakončovat a málem nachytal na přední tyči Montipá. Rossoneri si museli hlídat zadní vrátka a nevyzpytatelné momenty domácích. Čtvrthodinu před koncem nebezpečně hlavičkoval Lasagna nad a v ochozech stadionu Bentegodi to jenom zahučelo. AC drželo výsledek a vše nakonec pojistilo třetím gólem. Florenzi si narazil s Messiasem a přesnou ranou k tyči nedal Montipóvi šanci. V nastavení ještě netrefil zařízení ve velké šanci Messias, ale to už nikoho z příznivců Rossoneri netrápilo. AC Milán vyhrál důležitý venkovní duel a kráčí za titulem.

Více informací k zápasu

Salernitana Calcio - Cagliari Calcio 1:1

08.05.2022 18:00

Góly: 68. Simone Verdi (pen.) - 90+9. Giorgio Altare

Hodně dramatický souboj dvou týmů bezprostředně ohrožených sestupem nakonec skončil smírem, který vyloženě nepomůže ani jednomu týmu. Salernitana se ve vypjatém utkání dostala po hodině hry do vedení díky penaltě Verdiho, jenže v deváté minutě nastavení srovnal za hosty Altare.

Asi jen málokdo věřil, že by dnes Cagliari mohlo urvat aspoň bod. Salernitana se dostala do skvělé formy hraničící až s extází, což odnesl nejeden silnější sok. Přesto bylo v prvních minutách hry aktivnější Cagliari. Zejména jeho talisman, útočník João Pedro. Po dvaceti minutách si naběhl do volnějšího prostoru a tvrdě vypálil, jenže brankář Sepe se činil. Od první půle se asi čekalo víc, ale po změně stran nám to oba týmy bohatě vynahradily.

Grigoris Kastanos se na trávník dostal v 60. minutě a po pouhých pěti minutách na hřišti pronikl do vápna, kde byl faulován! Sudí Di Bello ještě celou situaci konzultoval s VARem a ten mu dal zapravdu. Domácí kopali penaltu. K ní se postavil osvědčený technik Simone Verdi a nemýlil se ani tentokrát.

Jenže Cagliari se nevzdávalo. Dvacet minut před koncem trefil Grassi krásnou ranou tyč, ale drama teprve vrcholilo. Ve čtvrté minutě nastavení Keita Baldé padl k zemi ve vápně a sudí dlouho kontroloval, jestli nepísknout penaltu. Tu sice nenařídil, ale o tři minuty později se hosté přeci jen dočkali. Dlouhý Baselliho nákop si našel Giorgio Altare a tvrdou hlavou nedal Sepemu šanci - 1:1.

Více informací k zápasu

Venezia FC - Bologna FC 4:3

08.05.2022 15:00

Góly: 4. Thomas Henry, 19. Sofian Kiyine, 78. Mattia Aramu (pen.), 90+3. Dennis Johnsen - 45+1. Riccardo Orsolini, 55. Marko Arnautović, 68. Jerdy Schouten

Domácí Benátky přestřílely Boloňu 4:3 a ještě udržely teoretickou naději na záchranu. Dvě kola před koncem ale zůstávají tyto šance na mizivé úrovni.

Benátky v tomto zápase těžily z lepší efektivity, protože herně nebyly lepším týmem. Boloňa vesměs navázala na předchozí dobrá představení a i když nezískala body, předvedla sympatický výkon.

Začátek se jí ale nepovedl a Benátky se ujaly vedení již ve 4. minutě. Thomas Henry se dostal do samostatného úniku a celou situaci vyřešil elegantním přehozem brankáře Skorupskiho. Ten navíc podtrhl špatný začátek Rossoblu, když o několik minut později fauloval Cuisanceho a sudí nařídil pokutový kop! Sofian Kiyine sice na první dobrou neproměnil, ale okamžitě se dostal k dorážce a ta už skončila v síti - 2:0. Pro Benátky to byl snový začátek, který ale ještě nic neznamenal. Rodící se vítězství domácích se totiž začalo komplikovat, když před koncem prvního poločasu vstřelil kontaktní branku Riccardo Orsolini. Barrow poslal do šestnáctky polovysoký centr a Orsolini toho dokázal zužitkovat.

Ve druhém poločase to netrvalo dlouho a Boloňa srovnala skóre na 2:2. Obrana Benátek si neporadila s dalším centrem a Marko Arnautović doslova dotlačil balón za brankovou čáru. Vyrovnání Rossoblu nakoplo a neuvěřitelný obrat byl v 68. minutě dokonán. Jerdy Schouten se rychle proháčkoval k zakončení a střelou pod břevno dal na 3:2.

Ani Boloňa však nebyla sto vedení udržet a utkání se postupně zase přelilo na domácí stranu. Čtvrthodinu před koncem nasimuloval střídající Aramu pád v pokutovém území a sudí mu to k nepochopení hostů zbaštil. Sám "postižený" nařízenou penaltu proměnil a vyrovnal na 3:3. Remíza byla pro Benátky pořád málo a ve zbývajícím čase se musel nováček pokusit o obrat. A skute

čně se to podařilo! Ve třetí minutě nastavení nejprve donutil Matějů k zákroku Skorupskiho a hned vzápětí se dostal ke střele Dennis Johnsen a krásnou střelou ke vzdálenější tyči rozhodl o výhře 4:3.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - Atalanta Bergamo 1:3

08.05.2022 12:30

Góly: 30. Daniele Verde - 16. Luis Muriel, 73. Berat Djimsiti, 87. Mario Pašalić

Tři body si z La Spezie odváží favorizovaná Atalanta Bergamo a minimálně do pondělní dohrávky římského AS se posouvá na šesté místo. Na stadionu Alberta Picca to dlouho vypadalo na remízu, než čtvrthodinu před koncem přidali druhý a třetí gól Djimsiti s Pašalićem.

V neděli krátce po poledni se na stadiou Alberta Picca potkaly týmy Spezie a Atalanty. Hosté stále nemají jistotu evropských pohárů a proto potřebovali na půdě nováčka zvítězit. Spezia se zase v případě vítězství mohla definitivně zachránit, ale doma měla složitého soupeře, který se už po čtvrthodině hry ujal vedení.

Kolumbijský útočník Luis Muriel si převzal ve vápně přihrávku a s přehledem uklidil balón do sítě. Spezia na to dokázala poměrně rychle odpovědět a přesně ve 30. minutě srovnal Daniele Verde. Po zaváhání obrany postupoval zcela sám na brankáře Mussa, kterého si položil a střelou do prázdné bez problému zakončil.

První poločas nic dalšího nenabídl a s výsledkem byli spokojenější spíše domácí, ale Atalanta neřekla poslední slovo a po změně stran se opětovně ujala vedení a už ho nepustila. Po hodině hry spálil obrovskou šanci Muriel, když těsně minul vzdálenější tyč a převaha Gasperiniho svěřenců nadále rostla. Atalanta se zaslouženě dočkala gólového okamžiku až čtvrthodinu před koncem, kdy Demiral vrátil hlavou přímý kop do malého vápna a tam se prosadil Berat Djimsiti. Defenzíva Spezie si nedokázala pokrýt kritický prostor a zle na to doplatila.

Každopádně Spezia byla v závěru zápasu nucená otevřít hru a to byla voda na mlýn hře Atalanty. Nováčkovi se směrem dopředu vůbec nedařilo a Musso nemusel řešit jediný vážnější problém před svojí svatyní. V 87. minutě se Muriel dobře zorientoval v šestnáctce, posunul balón na Maria Pašaliće, který třetí brankou definitivně rozhodl. O dvoubrankový náskok se Orobici nenechali připravit a z La Spezia si odváží všechny body. Jak v pondělí odpoví AS Řím?

Více informací k zápasu

SS Lazio - UC Sampdoria 2:0

07.05.2022 20:45

Góly: 41. Patric, 59. Luis Alberto

Páté místo si i po tomto víkendu udrží Lazio. Římský celek doma zdolal nepříjemnou Sampdorií Janov a ještě jí zkomplikoval závěr sezony. Sampdoria není po porážce ještě v suchu a svojí záchranu bude potřebovat stvrdit ve zbývajících dvou kolech.

Lazio tentokrát nespasil kapitán Ciro Immobile, ale mezi střelce se zapsali jiní. Na konci prvního poločasu to byl premiérově Patric a po hodině hry zvyšoval Luis Alberto. Sampdoria si příliš šancí nevytvořila a tu největší poslal až v závěru do tyče veterán Quagliarella.

Biancocelesti měli utkání víceméně celou dobu pod svojí kontrolou. První poločas sice nebyl zrovna koukatelný a nabídl jen málo příležitostí, ale padla v něm rozhodující branka. Ve 41. minutě si naskočil na rohový kop Patric a hlavou překonal Audera. Pro Patrica to byl mimochodem premiérový gól v letošní sezoně. Branka jde na vrub obraně Námořníků, která trestuhodně nepokryla malé vápno.

I ve druhém poločase si Sampdoria nebyla schopná vytvořit šanci a po hodině hry pustila Lazio do dvougólového trháku. Luis Alberto se šikovně zbavil Audera a před hradbou těl stojících na brankové čáře nezazmatkoval a s klidem poslal balón do sítě.

Sampdoria pak sice zvýšila aktivitu, nicméně nadále to k ničemu nevedlo. Naopak po kolmé přihrávce se hnal sám na brankáře Immobile a na Audera nevyzrál. Trenér Marco Giampaolo zkoušel všelijak oživit hru střídáním, jenomže ofenzíva Námořníků byla nadále impotentní. V 90. minutě podtrhl zmar v koncovce Quagliarella, když poslal balón do tyče! K dramatizaci zápasu nepomohlo ani čtyřminutové nastavení, po kterém sudí utkání ukončil. Lazio zůstane i po víkendu na pátém místě, zatímco Sampdoria je patnáctá.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Udinese Calcio 1:1

07.05.2022 18:00

Góly: 6. Gianluca Scamacca - 77. Bram Nuytinck

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi US Sassuolem a Udinese, což z pohledu obou celků nic neřeší. O rychlou branku se postaral Gianluca Scamacca, ale konečné slovo měl čtvrthodinu před koncem Bram Nuytinck.

Utkání nabídlo dvě branky, ale klidně jich mohlo být mnohem víc. Oba celky si totiž dokázaly vytvářet velké šance, jen s jejich proměňováním to bylo horší.

V 6. minutě se to každopádně povedlo Gianlucovi Scamaccovi, jenž stál ve správný čas na správném místě a střílenou přihrávku Raspadoriho tečoval do sítě. Udinese se hnalo za vyrovnáním a Pereyra jen těsně minul vzdálenější tyč. Zahazovalo i Sassuolo, jmenovitě Davide Frattesi, který ve velké šanci trestuhodně přestřelil branku.

Podobný obraz hry byl k vidění i po změně stran. Španělský křídelník Deulofeu nechal vyniknout zákrokem Consigliho a Sassuolo dál drželo nadějné vedení. Zebry se ale snažily a nakonec v 77. minutě srovnaly stav. Brandon Soppy vypálil, načež Consigli vyrazil před sebe a dorážející Bram Nuytinck se postaral o dělbu bodů. Závěr zápasu ještě mohl přinést zvraty na obou stranách. Consigli ale vychytal Néstorovskiho, zatímco Defrel byl na poslední chvíli zablokován. V nastavení neprostřelil Silvestriho Traoré, což byla zároveň poslední šance zápasu.

Více informací k zápasu

Turín FC - SSC Neapol 0:1

07.05.2022 15:00

Góly: 73. Fabián Ruiz

Fotbalisté Neapole ještě udrželi malou naději na titul, když získali na půdě FC Turína tři body za nejtěsnější výhru. O jedinou branku utkání se postaral až čtvrthodinu před koncem Fabian Ruiz.

Neapol boj o titul ještě nevzdává, byť šance na něj jsou minimální i po výhře v Turíně. Domácí nezačali vůbec špatně a již v 8. minutě zachránil Partenopei od inkasovaného gólu brankář Ospina, který vychytal Belottiho hlavičku. Bohužel to byla jediná výrazná šance prvního poločasu. Mnohem aktivnější byla sice Neapol, ale ze své převahy toho příliš vytěžit nedokázala.

A do vedení nešla ani v 58. minutě, když byl po faulu Bremera na Mertense odpískán pokutový kop. Lorenzo Insigne obrovskou možnost nevyužil a nutno podotknout, že výtečnou práci odvedl brankář Berisha. Trpělivě hrající Neapol se dočkala svého až čtvrthodinu před koncem. Pobega chyboval v rozehrávce a útok tři na tři potrestal dobře umístěnou křižnou ranou Fabián Ruiz!

Turín už neměl na co čekat, ale stejně jako po celé utkání se mu v ofenzívě nedařilo. Prolomit trápení mohl z přímého kopu Belotti, jenomže jeho rána skončila přímo v rukavicích brankáře Ospiny. Turín nepomohl ani pětiminutový nastavený čas a Partenopei nejtěsnější vedení uhlídali a získali tři body. Turín zůstává nadále ve středu tabulky.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Juventus FC 2:1

06.05.2022 21:00

Góly: 87. Albert Gudmundsson, 90+5. Domenico Criscito (pen.) - 48. Paulo Dybala

Domenico Criscito proměněnou penaltou v páté minutě nastavení zajistil Janovu velmi důležité tři body, které ho drží ve hře o záchranu. Stará dáma se jako favorit ujala vedení a měla několik šancí zvýšit náskok a pojistit vítězství, což se ale nestalo.

Osud Janova mohl být už po tomto kole definitivně zpečetěn, nicméně fantastický závěr proti Juventusu ho drží ve hře. Hosté byli jasným favoritem, navíc s vědomím, že už nemohou skončit hůře než čtvrtí.

Začátek zápasu byl v režii Allegriho svěřenců. Dybala poslal do šestnáctky vysoký balón, ke kterému se dostal Kean a branku z dobré pozice hlavou přestřelil. O chvíli později to byl znovu Dybala, kdo si hledal prostor k zakončení a jeho ránu z hranice šestnáctky schoval Sirigu do rukavic. Janov poprvé výrazně ohrozil Szczesnyho až v nastaveném čase prvního poločasu a dalekonosnou ránu Portanovy polský brankář vyrazil.

Aktivnější Stará dáma se dočkala až krátce po změně stran. K balónu se opět dostal Dybala a jeho utažená střela k tyči už skončila v síti. Juventus vedl a měl utkání pod kontrolou. Argentinský útočník pak mohl i zvýšit a tím dost možná utkání rozhodnout, ale svojí další střelu poslal do tyče. Neuspěl ani Kean, jenž po kombinaci s Rabiotem nechal vyniknout Sirigua.

Hosté se v závěru také dožadovali pokutového kopu, ale souboj Gudmudssona s Akém byl nakonec posouzen jako čistý. Juventus později neproměněné příležitosti mrzely, protože Janov v 87. minutě srovnal na 1:1. Amiriho výtečná přihrávka prošla až ke Gudmundssonovi a ten si zblízka se Szczesnym poradil. Vyrovnávací branka vlila Janovu čerstvou krev do žil a ten se rozhodl získat vítězství na svojí stranu. V 89. minutě ještě spálil po obrovské hrubce Ruganiho stoprocentní šanci Amiri. Podobné to bylo i na druhé straně, kde už v nastavení pohrdl třemi body Kean.

Divoký závěr nakonec zlomili ve svůj prospěch skutečně Grifové a v 5. minutě nastavení byla odpískána penalta za zákrok De Sciglia a Yeboaha. Domenico Criscito vypjatý moment zvládl a proměněnou penaltou získal pro Janov velmi důležité tři body.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Empoli FC 4:2

06.05.2022 18:45

Góly: 40. Simone Romagnoli (vl.), 45. Lautaro Martínez, 64. Lautaro Martínez, 90+3. Alexis Sánchez - 5. Andrea Pinamonti, 28. Kristjan Asllani

Interu se úvod utkání s Empoli nepovedl a prohrával dokonce už o dvě branky, ale opět dnes ukázal svou velikost. Ve formě hrající Lautaro Martínez si pak zaslouží absolutorium, protože se dvěma góly podílel na velkém obratu. Inter se vrací na první místo a doufá v zaváhání AC.

Nerazzurri nehodlali nic podcenit a trenér Simone Inzaghi poslal na hrací plochu od prvních minut opory jako Lautara Martíneze, De Vrije, Škriniara nebo Barellu s Brozovićem. Proti svému klubu se postavil mladý útočník Andrea Pinamonti, který samozřejmě Interu v závodě o mistrovský titul nepokrytě fandí. Dnes to tak ale vůbec nevypadalo.

Už po dvou minutách se totiž prosadil a opařené San Siro poprvé utichlo. Mladý Polák Szymon Zurkowski přihrával z levé strany před bránu a tam se ve skluzu povedlo Pinamontimu dostat míč do sítě. Brankář Samir Handanovič se ani nepokoušel o zákrok.

Tahle dvojice, tedy Zurkowski a Pinamonti, hodně zlobila domácí obranu a po deseti minutách se jí povedlo dát další branku. Radost z ní ale Zurkowski právě po nahrávce Pinamontiho neměl moc dlouho. VAR totiž posoudil celou akci jako ofsajdovou a branku neuznal. Blízko ke srovnání měl o chvíli později Barella, jenže ten svou ránu nasměroval jen těsně vedle tyče.

Tlak Interu narůstal a chvíli se jeho tifosi radovaly, když ve 22. minutě sudí za faul Parisiho pískal pokutový kop. Jenže po zhlédnutí videa svůj výrok přehodnotil a penaltu odvolal. A to nebyla jediná pohroma pro Inter, protože za dalších pět minut lovil brankář Handanovič míč ze sítě podruhé! Překvapivý vývoj utkání korunoval talentovaný záložník Kristjan Asllani, který si zpracoval míč a krásně ho poslal do poloprázdné brány - 2:0 pro outsidera.

Inter potřeboval zabrat a pomohla mu šťastná teč. Tedy šťastná z jeho pohledu, protože ve 40. minutě si ostrý centr před bránu ve snaze ho odvrátit napálil Simone Romagnoli do vlastní sítě! Inter tedy vstřelil branku před koncem první půle a to ho nakoplo. Během dalších čtyř minut totiž dokázal smazat náskok Empoli. Turecký záložník Hakan Çalhanoğlu pronikl k vápnu a přihrál pod sebe. Tam si naběhl Lautaro Martínez, nechal si míč skočit a napálil ho krásně do sítě!

Inter byl zpátky ve hře a hodlal to dokázat i po změně stran. Chvíli mu sice trvalo, než zase našel správný rytmus a tempo, ale po hodině hry už vedl. Zajímavý centr do vápna odvracel Riccardo Fiamozzi tak nešťastně, že namazal přímo na kopačku Lautara Martíneze - 3:2.

Obrat byl dokonán, ale ani tehdy Inter neustal. Většinu jeho dalších šancí, jako třeba tu ze 79. minutě v podání Joaquína Correy, vychytal brankář Vicario. Pochytal i dvě obrovské šance bosenského paliče Džeka. Jenže ve čtvrté minutě nastavení se Vidalovi povedlo najít zpětnou nahrávkou před bránu volného Alexise Sáncheze a zkušený Chilan stvrdil výhru Interu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AC Milán36248464:3180
2.Inter Milán36239478:3178
3.SSC Neapol36227768:3173
4.Juventus FC36209755:3369
5.SS Lazio361881072:5362
6.Atalanta Bergamo361611965:4559
7.AS Řím361781155:4259
8.ACF Fiorentina361851356:4759
9.Hellas Verona3614101262:5552
10.Turín FC3612111345:3847
11.US Sassuolo3612111361:6247
12.Udinese Calcio3610141255:5544
13.Bologna FC3611101542:5243
14.Empoli FC369101748:6937
15.UC Sampdoria36962142:5933
16.Spezia Calcio36962138:6633
17.Salernitana Calcio36792032:7330
18.Cagliari Calcio366111933:6529
19.Janov CFC364161627:5628
20.Venezia FC36672333:6825

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (182)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Inter si zajistil titul.

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

Ve zkratce AC znamená A Alibismus?

Reagovat
didosh

Jdi do pr...

Reagovat
PISTOLERO

Taky v to věřím!!! Psychicky to Inter do dalších zápasů musí nabudit taková otočka Naopak AC už se včera chvilku vidělo jak slaví

Reagovat
smazaný uživatel

Letos se už videlo spoustu týmu u zvedání pohárů kouzelný rok

Reagovat
Shevchenko

Příště si tyhle falešné naděje strčte někam

Reagovat
Nuno čomes

Vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Správně, poznal.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi poznal, že to stále máte ve svých rukou?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne. AC to ma ve svych rukou.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rudy

Zacatek docela desivy. Konec dobry, vsechno dobre

Reagovat
10
Reagovat
Nuno čomes

V zápase AC nebo Juve by se tady řešilo proč nepiskl penaltu za to žduchnutí

Reagovat
10

Nepřijde ti trošku pokrytecký se tady vydávat za pseudobojovníka proti simulacím a pak se tady ztrapňovat takovýma sračkama? Hlavně neodpovídej, jedná se o řečnickou otázku. Neposer to zase.

Reagovat
Morgue

Vždy jsem si říkal, že interisti jsou sice z nepřátelského tábora, ale dá se s nimi rozumně pokecat. Pak jsem potkal Nuno čomese..

Reagovat
didosh

Reagovat
LesyJePan

Ale netreba hádzať teraz všetkych do jedneho vreca. My sme mali svojho času tiez svojho Joseho oni maju Nuna

Reagovat
Milan.B

Nuno je v pohode... MSGoo to bol sef

Reagovat
Nuno čomes

Dík. Nejhorší je, že do Interu si kopne skoro každý, když někdo (i já) zarýpe opačně, už jsi dement. To je kouzelné Konkurenti by měli jít proti sobě a ne si tady fans AC a Juve líbat zadky to proste nejde, nikdy.

Reagovat
10

paranoidní ubrečenej dement, abychom byli přesní...a ostatní do toho netahej, jedeš v tom sám

Reagovat
Nuno čomes

Jsem rad, že jsi se zase připomněl. Lépe ses snad ani nazvat nemohl.. I když já bych to ještě upravil na ubrečený vždy mám pravdu dement

Reagovat
stuff

Smog vedel byt semtam zabavny

Reagovat
Milan.B

Sem tam no...

Reagovat
Eldarion

Reagovat
didosh

Jak hned AC a Juve...

Reagovat
I*M

Jak když jsme na základce skákali přes kozu. Akorát se moc odrazil no...a ta koza tam vlastně taky vůbec není

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Pipo123

Reagovat
LesyJePan

Šašo

Reagovat
smazaný uživatel

To je blb. Fotbalista skvělý, ale tohle už delší dobu přehání.

Reagovat
didosh

Reagovat
Salfovic

Skvělej gymnasta

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Muffi

Ta skokanka je pěkná

Reagovat
M11

Gratulace domacim..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
cristiano.K.

viděl jsem dnešní oba zápasy a musím říct, že to není zas tak nudná liga

Reagovat
REPLIKATOR

Korupčníci mají jistou LM, tak začali prodávat zápasy?

Reagovat
Salfovic

Přestali je kupovat.

Reagovat
cristiano.K.

Kean to prodal

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Cremonese ... Gratulace, další klub z Lombardie.

Hlavně ať tam nejde Monza ...

Reagovat
smazaný uživatel

... což je sice též Lombardie, ale toho humusáka v SA už snad stačilo ...

Reagovat
didosh

neboj v baráži to dá

Reagovat
Shevchenko

Ten klub jsem měl vždycky za něco na hraně Serie B Serie C to zas bude kvalitka příští rok. A Monza je též nějaká prokletá

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kvalita bude asi skutečně nízká na SA. Alespoň půjde o neokoukané jméno.

Reagovat
Savi

Chtělo by to alespoň o 2 týmy míň, ale víš jak...jde o prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Zúžení ligy je v Itálii už spíš nutnost ...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Krikeťáci 4 výhry za 36 kôl

Reagovat
smazaný uživatel

... a zároveň míň porážek než 4 týmy nad nimi.

Očekávám, že teď o víkendu si Salerno už prakticky definitivně zajistí záchranu. A Janov snad provede restart, který ho v budoucnu vrátí daleko silnější.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Salerno musí. Po Interi im fandím v lige najviac.

Reagovat
fenixLFC

cagliari to musi zas uhaluzit a zachranit sa. A najma uz zacat hrat to na co maju kader, s tou supiskou je diletantstvo byt takto zly

Reagovat
10

je to čistý diletanství, ale můžou si za to sami...když někdo vybere jako trenéry za sebou Zengu, Di Francesca, Sempliciho a Mazzarri během !2 let, tak si zaslouží mnohem horší věci, než spadnout do Serie B

Reagovat
Pipo123

Dobre to je, postavte Sarrimu obranu a budúci rok tu LM ukopeme

Reagovat
LesyJePan

Fuuuu, na úkor koho?

Reagovat
Pipo123

Netuším, ale na to akú máme zlú sezónu, koľko katastrofálnych výsledkov tak sme relatívne blízko LM. Ak Sarrimu privedú adekvátne posily, tak to môže byť ešte lepšie.

Reagovat
FORZAMILAN

LM bych vám fakt přál

Reagovat
Alberto Aquilani

Táto tvoja maniodepresia, ty vole Máte inkasovaných gólov na úrovni stredu tabuľky. Po sezóne Vám takmer určite odíde Sergej, bohvie čo Alberto. Preč ide aj Ramos s Acerbim, čo si môžeš hovoriť čo chceš, ale tí dvaja to roky v Laziu držali.

Jedine že by tá konkurencia musela byť ešte horšia ako tohto roku, čo už ani moc nejde.

A vlastne vôbec, načo chceš Lázio v LM? Veď si tu vravel, že je to len bezvýznamných zápasov...

Reagovat
Pipo123

No a práve to je na tej lige sranda, máme katastrofálnu obranu, v prvej polovici sezóny sme hrali hrozne a ono to aj tak stačí na 5 miesto. Smutné alebo smiešne? Skôr to ukazuje kvalitu ligy.

Predaj MIlinkovica môže Laziu pomôcť, pochybujem že predajú oboch a Acerbi a Ramos?

Acerbi hraje hrozne, evidentne mu to 4 člennej obrane nejde a Ramos nehraje tak pol roka základ. Marusic hraje celú sezónu cez nohu na ľavej strane, proste si myslím že keď Sarrimu privedú lepšiu obranu tak to môže byť lepšie. Už len fakt že náš najlepší obranca je Patric o niečo vypovedá, človek nevie či sa má smiať, alebo plakať

Budem rád ak sa dostaneme do LM, ale sme sa o tom bavili, ja LM vôbec nesledujem, pozriem si max naše zápasy, taká EL, alebo aj ta sranda čo hráte vy ma baví ďaleko viac.

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Ešte ma napadlo, keby udržíme Milinkovica a posilníme obranu tak hráme o titul

Reagovat
Alberto Aquilani

Jedine že by za Leivu prišiel Declan Rice

Reagovat
Pipo123

150

Reagovat
Nuno čomes

Kdo to je?

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Mönchengladbach

Logicky na úkor do té doby čtvrtého v pořadí.

Reagovat
10

to je Alberto?

Reagovat
Alberto Aquilani

V Ríme sa bojím chodiť aj pešo, nie to ešte na motorke

Reagovat
Pipo123

Reagovat
AC.Milan

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Largo

Reagovat
Milan.B

Leao jaka masina

Uz len 2 zapasy. FORZA MILAN

Reagovat
Kaka14

Reagovat
fRRR

Nejvic bodu za poslednich deset let, vyrovnanej rocnik 2011/2012. Uz to je znakem toho, ze ten tym sel nahoru. Lazio, Fiorentina, Verona down, Sassuolo a Atalanta incoming.

At se stane cokoliv, ten tym - je to hezky sledovat.

Forza Milan!

Reagovat
LesyJePan

Za mňa už dávno predčili očakavania. Scudetto by bola mega čerešňa na torte. FORZA MILAN

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Jajinek

Hmm...Že budou ty těžké zápasy takto kosit, to nikdo nečekal. Trochu přestávám věřit, ale neděje umírá poslední. Snad o titulu nerozhodne ta hrubka v Bologni.

Reagovat
Morgue

Nevím proč, ale mám vnitřní pocit, že Atalantu dáme, ale Sassuolo nás porazí. Snad se pletu..

Reagovat
Pipo123

Šašoulo a ten ich hurá futbal, nepochybujem že to vyhráte, skôr ta Atalanta, trošku sa našli posledné zápasy, bojujú ešte o EL.

Reagovat
bobis21

No v Miláně Sassuolo vyhrálo.

Reagovat
Inzaghi

Spíš by bylo smutné, kdyby o titulu rozhodl náš zápas se Spezií. Inter si to letos posral sám, my za tím jdeme navzdory brutální nepřízni osudu.

Reagovat
smazaný uživatel

'brutální nepřízni osudu'

Reagovat
10

co konkrétně teď myslíš tou "brutální nepřízní osudu"?

Reagovat
Shevchenko

Všichni víme že myslí ten moment se Spezii, ale já bych se na nějakou nepřízeň osudu nevymlouval.

Reagovat
10

Všichni ne, proto se ptám. Mohl myslet třeba zranění.

Reagovat
Inzaghi

Těch rozhodnutí sudích, co nás letos přímo připravily o body, bylo hodně. Giroudův "ofsajd" při vyrovnání v Neapoli, ruka před vyrovnávací branku Udinese, ten moment ve Spezii, penalta Atletica... A to nejsou okamžiky typu "rozhodčí mohl někoho v polovině zápasu vyloučit a bylo by to jinak". Tyhle momenty nás fakt stály body a podle mě by bylo daleko krutější, kdyby nám chyběly body z toho zápasu se Spezií, protože tam to nebylo na rozdíl od toho failu Radua v moci hráčů.

Reagovat
GEGE

Taky je tu ale druhá strana mince a odpuštěná pencle proti Juve při faulu na Moratu stejně tak v Římě kde Kjaer v poslední minutě setnul ve vápně Pellegriniho nebo faul Girouda v derby před vyrovnávacím gólem... A to sem ještě další věci radši zapomněl..ted zase nepisknuta pencle na Leaa doma s Violou nebo na Laziu ruka Alberta ve vápně...tech zářezů nebo naopak pomoci sudích bylo hodně ale je to plus mínus 50/50 takže bych se na to nevymlouval...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Largo

Reagovat
fRRR

Reagovat
Alberto Aquilani

Selektívna pamäť je fascinujúca vec

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta Atletica by vás ale skutečně Scudetto stát mohla ...

Reagovat
smazaný uživatel

AS by bylo se sudími z Rumunska 4.

Reagovat
10

další

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že pískají tragicky všem, i nám odpustili leccos, ale pojebali rozhodně víc.

Neříkám, že nejvíc ze všech, protože nesleduji ostatní zápasy, ale s dobrým rozhodcovstvím bychom měli více bodů.

Reagovat
Savi

jo, ale v rumunské lize

Reagovat
10

Doufal jsem, že jako "brutální nepřízeň osudu" napíšeš spíš ty zranění...

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Tomanatura

Fakt bych to od AC necekal. Klobouk dolu i Piolimu, po tech nepovedenych angazma od konce v Laziu uz mel byt odepsany

Reagovat
GjøvikFF

Hlavně jak bylo hodně lidí zklamaných, že místo Pioliho nedošel Rangnick...člověk může jen spekulovat, kde by AC dneska bylo. Kromě Interistů není snad nikdo, kdo by to Piolimu a celému AC nepřál, snad už to dotáhnou.

Reagovat
bobis21

Jojo, pamatuji si ty diskuze, že setrvání Pioliho znamená že nemáme žádné ambice

Reagovat
Tomanatura

Ja byl jednim z nich. Nemuzes mit vzdycky pravdu.

Reagovat
GjøvikFF

Však jo, myslím, že takových lidí byla většina. Ostatně kdo by tehdy řekl, že za 2 roky bude AC hrát do posledního kola o titul (a snad ho i získá).

Reagovat
stuff

pridavam sa, viac nas bolo.

Reagovat
Votas

Přát to Piolimu a přát to AC jsou dvě odlišný věci. Pioli odvedl i u nás s hnojem výbornou práci a odcházel ne svou vinou. Jemu titul přeju úplně s klidem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Možná, ale momentálně je prostě v AC.

Reagovat
fRRR

Jsem zvedavej, co s nim udela lepsi kadr pristi roky. Jestli bude schopnej dostat AC vejs i v Evrope, kdyz na to bude mit hrace.

Reagovat
Morgue

To je dost řečnická otázka. Kádr na LM by znamenam vyhazet 3/4 týmu. A to pochybuju, že nastane. Útočník na LM je jen Leao v dobré formě, záloha jen Hernandez a možná Bennaser, a obrana Tomori když nebude panikařit možná Kalulu + samozřejmě Maignan. Já jsem spíš toho názoru, že Pioli z tohoto materiálu vytáhl tak moc.

Reagovat
10

To ne, ten tým potřebuje 4 posily - stoper, náhrada ze Kessieho, útočník a RW.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
10

Botman, Sanches, Belotti, Dybala...mercato do 50m za hráče s hodnotou 150m

Reagovat
LesyJePan

Dybala by nás riadne posunul, ale ten plat by mu Maldini nedal, nechce ho dať Leaovi a ten ma momentalne oveľa väčšiu hodnotu.

Reagovat
10

už jsem tady psal, že si myslím, že by AC jednoho takovýho hráče v klidu utáhlo a nic by to nerozhodilo...uvidíme, jak to dopadne

Reagovat
LesyJePan

Jeden hráč z takým platom by spustil retazovu reakciu. Napr. ja si myslum ze leao by taky plat dostat mal. Uvidíme co na to investcorp.

Reagovat
GEGE

Nějak mi začíná smrdět,že Leao odejde...Už těd má obrovskou hodnotu a s Mendesem v zádech a tím obrovským dluhem,který má vůči Sportingu prostě půjde za prachama....

Reagovat
Kaka14

no bude to asi zavisiet ci vyjde predaj klubu a novy vlastnik nebude mat problem s peniazmi ....

Reagovat
fRRR

Tyjo, tak to nesouhlasim. Do zakladu je urcite potreba dost posilit, ale je tam dost hracu, co bych rozhodne nevyhazel, i kdyz zaklad v idealni 11 hrat nemaj. Calabria, Florenzi, Krunic, Kjaer, budou i Pobega a Adli.. nejvic smutnej je ten utok, na tom se vsichni shodneme.

Pokud ovsem kadrem na LM nemyslis to, ze se AC bude uchazet pristi rok primo o usatej pohar. Spis jsem to myslel tak, ze se postoupi do poslednich 16 nebo hodne optimistiky do 8.

Reagovat
Morgue

Já myslel, že chce ušatej pohár a nebo minimálně čtvrtfinále. To jsme si asi nerozuměli. Ono skupinu si může zahrát i Sparta že..

Reagovat
10

zaslouží si to, hrajou aktivní "evropskej" fotbal, drží se stylu bez ohledu na soupeře s kádrem, kterej stál a stojí výrazně méně, než u Interu nebo Juventusu

a hlavně, oni jdou vyhrát Scudetto s týmem, kterej bez Ibry s Giroudem ve většině zápasů věkovej průměr kolem !!23 let, v Itálii

Reagovat
Jajinek

Reagovat
stuff

Reagovat
Morgue

Reagovat
Yanek

Pioli kopíruje Liverpool, dokonce to i nahlas řekli, že jsou pro ně vzor. Klopp to tam taky drtil se zálohou Henderson - Milner. Když je systém a hráči mají správnou mentalitu, dost nedostatků se dá přebít, viz včerejšek.

Reagovat
10

jednoznačně...jsem rád, že přesně tohle AC ukazuje všem v Itálii, protože díky tomu se musí zlepšovat i ostatní

Reagovat
cresposuper

Ja som zvedavy, kedy im napriklad dojde, ze 352 bez top svetovych wingbackov je kravina, ktora v Europe vzdy narazi.

Reagovat
10

už teď mají tak 5 let zpoždění...a nevypadá to, že by se to mělo nějak rychle změnit, minimálně třeba u vás

Reagovat
10

ono obecně v Itálii nezachytili, jakej typ fotbalu má poslední roky v Evropě úspěch...člověk by čekal, že třeba Euro aspoň někomu otevře oči, ale moc to nevypadá, stačí se podívat na Juve

Reagovat
Pipo123

Taká otázka, ako vnímaš Sarriho a jeho futbal? Zaradil by si ho medzi tých lepších a progresívnejších trénerov?

Reagovat
10

Ne tak docela, možná tak pár let dozadu. V Neapoli tvrdohlavě trval na svém fotbalu, v Chelsea z toho začal ustupovat a v Juve už na to rezignoval úplně, jen díky tomu vyhrál titul.

Tohle hlavně není ani zdaleka jen o trenérovi.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

Ja ho vnímam pozitívne, ale on mi príde taký Guardiola, hraje stále svoje, nemá plán B, ak sa náhodou prehráva, tak on nevie nič zmeniť, maximálne vystrieda hráča za rovnáku pozíciu. V tomto taký Inzaghi bol ďaleko lepší, ten to dokázal v závere urvať silou, poslať tam silových útočníkov. Toto Sarri nikdy nespraví, ten radšej ten zápas prehraje, reálne som ho nevidel zmeniť rozostavenie alebo taktiku počas zápasu, či vyhrávame, alebo prehrávame tak hraje stálo to isté. Toto je pre mňa jediná chyba jeho prístupu

Reagovat
10

Tohle jsem psal, když byl Sarri v Neapoli - https://www.eurofotbal.cz/clanky/-382523/?forum=1#post9910651

Podle mě v tomhle udělal Sarri velkej posun, to už lepší nebude.

Reagovat
fRRR

hlavne za posledni vetu. Prijde mi ze u AC (asi taky podobne jak u Live) pomohla hrozne ta obmena vedoucich pozici, ze maj kazdej den kontakt s tymem a ze se tomu tymu vtiskava charakter, na kterym je shoda a za kterym vsichni jdou. Kdyz to tady tak pasivne sleduju (co o tom rikate), tak tahle "nadstavba", ktera je esencialni, je neco co mi prijde, ze treba u Juve chybi ne?

Reagovat
10

Ano, tohle je naprosto bez debat největší problém v Juventusu. Už jen výběr trenérů celkem jasně naznačuje, že o nějakým směřování klubu a typu fotbalu nejen že nepanuje shoda, ale žádná taková představa ani neexistuje. To potvrzuje i mercato, kde se honí pokémoni na pozice bez jakýkoliv logiky, odepisují se po roce mladý hráči atd. Proto to v Juve bude trvat ještě dlouho, než z něj znovu začne jít strach. Myšleno v evropským měřítku, v Itálii to možná ukopou brzo, když to vidíme.

Reagovat
fRRR

pral bych vam to co nejdriv, Italie to potrebuje, aby to nebyla paralympiada a trapas v Evrope.

Reagovat
cresposuper

Tak u nas to podla mna nie je nic hrozne. Beppe to robi celkom rozumne, teraz v lete z odchodov hracov ako Sanchez, Vidal, Vecino, Kolarov usetrime mozno 1/5 platov, mame tam mladych hracov na hostovani (Pinamonti, Satriano, Salcedo, Vanheusden, Agoume), v primavere vychvaluju Casadeia atd. A Inzaghi mi, aj napriek vsetkym chybam, pride ako vhodnejsi trener pre nejaku dlhodobejsiu koncepciu.

Ked sa nad tym tak zamyslim, tak z tych lepsich timov to vylozene na hovno robite asi len vy.

Reagovat
10

Pokud to podobně vnímají ty italský kluby, tak se není čemu divit, že jim to v Evropě tak šlape.

Beppe se tady furt vynáší do nebes, ale já si nemyslím, že byste měli nějak významně kvalitní kádr v evropským měřítku, už vůbec ne mimo základní 11. O tom svědčí to, že až letos jste na 4. pokus postoupili ze skupiny LM.

Vám vypadne Brozović a nemáte ho jak nahradit. Tuhle sezonu nehrál ve 3 zápasech a vy jste z nich udělali 2 body. Při nějaký větší marodce by se vám to rozsypalo jako domeček z karet.

Na to se trošku zapomíná u Juve, který hraje celou sezonu bez nejlepšího hráče, půl sezony hrálo bez útočníka, dva nejlepší záložníci chybí ve třetině zápasů a musí hrát s Danilem v záloze atd. Kdyby měl Inter takový absence, tak bych chtěl vidět, jak skvěle by šlapal. Tím rozhodně nechci nic omlouvat, na způsob hry Juventusu omluva neexistuje, ale když už se pouštíš do takovýho srovnání, je potřeba vidět obě strany mince.

Reagovat
cresposuper

Suhlas, ten kader je uzky a lavicka stoji za hovno, ale Marotta ma tiez obmedzene moznosti, odkedy prisiel mame +- neutralnu bilanciu za prestupy a ten kader je kvalitnejsi. Ked prisiel, boli sme 4. s 21-bodovym mankom na Juve, odvtedy sme boli 2., 1. a teraz stale hrame o titul.

Reagovat
10

Omezené možnosti si představuju jinak, ne že dáš náhradníkům Alexisovi a Vidalovi 14m ročně a že celkový náklady na platy hráčů představují skoro 140m ročně (o 30m ročně víc než AC). Vždycky je to o úhlu pohledu, zrovna z tohodle úhlu pohledu mi to nepřijde jako nějakej zázrak.

Reagovat
cresposuper

Ale no tak, vies, kam som s tym smeroval. Musel nahradit Lukakua a Hakimiho s Dzekom, Correom a Dumfriesom, to su obmedzene moznosti. Ja navyse netvrdim, ze je to dokonaly manazer.

Reagovat
10

Já vím, ale tím se vracíme k hlavní pointě začátku diskuse. Beppe šel italskou cestou "na jistotu", on nezariskuje ani když hraje Monopoly. Pokud se chce Juventus a Inter (a další týmy v Itálii) rovnat s evropskou špičkou, s jejich možnostma, tak podle mě musí zásadně změnit myšlení, víc riskovat a hlavně se zaměřit na vytváření hodnoty, protože jinak nemají šanci držet krok.

Reagovat
cresposuper

Po tych hracoch typu Lazaro, Gabigol, Joao Mario, Dalbert atd. trosku istotu nezaskodilo. Uvidime, na toto mercato som fakt zvedavy, kazdopadne suhlasim s tym, ze vyhra AC by v tomto zmysle mohla osviezit vzduch.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Pinamonti/Esposito by měli být v kadru místo Džeka, pokud toto Inzaghi neudělá, půjdou všichni na přestup.

Reagovat
cresposuper

Pinamonti je za mna nic moc, ma dobry vyber miesta a zakoncenie, ale tym to konci - predal by som ho. Naopak Esposito (ak si to zrovna v hlave) moze byt top hrac, to je obrovsky talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Vám v základu Džeko, který už tři roky nedá hře nic, Pinamonti je progres, aspoň bude tam kde má být k zakončení práce ostatních.

Co má Esposito s hlavou? Je mu 19.

Reagovat
cresposuper

Dzeko sa snad posunie na lavicku. Udajne ma byt ciel na leto prebytok 60-70 mega, takze precenovaneho Pinamontiho by bolo logicke predat. A Esposito ma trosku problemy s disciplinou, ale po futbalovej stranke je podla mna genialny. Snad to neposerie.

Reagovat
smazaný uživatel

ok.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Bellgarion

Co rozhoduje při rovnosti bodů?

Reagovat
GjøvikFF

Vzájemný zápasy

Reagovat
Filippo Inzaghi

a ty má AC lepší, takže i kdyby inter vyhrál poslední 2 zápasy tak AC stačí jedna výhra a remíza na titul

Reagovat
blaugrana

AC odchadza Romagnoli, cize bude potrebovat lavonoheho stopera. Paolo robi skvelu pracu, tak by ju mohol pospinit a kupit Umtitiho.

Reagovat
Filippo Inzaghi

Romagnoliho odchod není uplně tak jistý protoýe Lazio nabídlo mín než AC takže možná zůstame jako stoper 3-4, Tomori, Botman, Kjaer a Romagonoli, Kalulu přesunout zpět na pravo a Gabbia hostovní ¨

Ale Umtitiho rozhodně ne

Reagovat
blaugrana

A Clement Lenglet?

Reagovat
bobis21

Oba by museli s platem hodně dolů

Reagovat
Filippo Inzaghi

ještě horší barca bude rada když se jich obou zbaví v létě

Reagovat
blaugrana

preto uz ich nukam

Reagovat
Kaka14

Umitiho si nechajte

AC uz islo takouto cestou ako ide Barca kde Berlusconymu s Galianym dosli prachy .... nakupom zoldnierov, ktori koncili kontrakty a nedopadlo to dobre .....

Reagovat
exot12

Nevyhralo náhodou takéto AC titul?

Reagovat
exot12

Prepáč LM

Reagovat
Kaka14

To bolo dávno pred Essienom, Muntarim a podobnými

Reagovat
exot12

Ak si spomínam, tak oni túto filozofiu razili aj pred tým, toto bol iba smutný záver, keď kupovali odpad

Reagovat
Eichel

aby si ešte neplakal, keď ti Romagnoli pôjde hrať do Barcelony lebo tam niekto zistí, že bude bez zmluvy a predsa.. je to nejaké meno

ja už sa na neho pomaly psychicky pripravujem

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka imho špatně. Máme lepší vzájemné s Atalantou a před Violou jsme na skóre.

Reagovat
Largo

Je to tak, jsme 6.

Reagovat
Savi

o 5. a 6. místo to bude dobrý souboj

Reagovat
smazaný uživatel

Sázím na motivaci Atalanty urvat EL.

Reagovat
Savi

já doufám v jejich přemotivanost

Reagovat
Shevchenko

Tak o motivaci Cagliari naštěstí nezle pochybovat

Reagovat
smazaný uživatel

5. bude Lazio, 6. AS snad s rovností bodů. EL by pak asi měla spadnout sedmému, pokud vyhrajeme KL. Viola dvakrát porazila Atalantu. Nebo to půjde do jiné země?

Reagovat
smazaný uživatel

EL nikam padat nebude. Pokud vyhrajete KL, půjdete do EL bez ohledu na konečnou pozici v lize. Jinak 5-6 EL, 7. do KL.

Reagovat
johan14

AS ak vyhrajú KL tak idú do EL z akéhokoľvek miesta, čiže aj ak budú 8. tak hrajú EL.

Ak prehrajú finále a skončia 8. tak Európske poháre nehrajú.

José dostal takto United za výhru EL do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Chlapci poviem vám jedno tajomstvo, písal mi Tare že v lete príde Jorginho do Lazia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele