Sleduj nás

Vím, co se ode mě očekává, abych v UFC mohla dostat smlouvu, říká Bledá

Vím, co se ode mě očekává, abych v UFC mohla dostat smlouvu, říká Bledá
Tereza Bledá si 4. září půjde splnit svůj sen. Ví ovšem, že aby jeho realizace byla úspěšná, musí předvést kvalitní a dominantní show, kterou Dana White od svých fighterů očekává.

Podobně jako Matěj Peňáz, i na Terezu se usmálo štěstí. Oba čeští zástupci se krátce po sobě objeví v Dana White Contender Series, kde dostanou příležitost zabojovat o lístek do UFC.

Jak už dobře víme z předchozích podobných turnajů, důležitá zde není pouze výhra, ale i předvedený výkon. Zejména na ten hlava největší MMA organizace hodně dbá, jelikož chce mít pod svými křídly nejen nejlepší, ale také co možná nejvíce atraktivní bojovníky.


„Letím vyhrát, nic jiného, chci udělat atraktivní zápas. Musí být atraktivní, jinak bych smlouvu nedostala. I když to bude těžký zápas,“ je si vědoma Tereza, která je ve své dosavadní kariéře zatím neomylná.

tereza bleda oktagon


Totéž se však dá říct i o její brazilské soupeřce Nayaře Maie, ani ta doposud nezná hořkost porážky, navíc je o více než deset starší, tudíž se dá říct, že za svou kariéru posbírala více zkušeností.

„Nikdy nemám myšlenku, že bych mohla daný zápas prohrát. Pokaždé chci vyhrát, proto to dělám,“ vyhýbá se Bledá případným negativním myšlenkám a pochybnostem.

„V zahraničí jsem sice ještě nezápasila, ale nebývám před zápasy nervózní, těším se. Doufám, že mě čeká nová brána v kariéře. Udělám vše, abych to nepokazila a mohla si dál plnit tvůj sen,“ řekla pro server kaocko.

Další články