Obdařená miss Šlégrová o vztahu s Hanychovou: Nenáviděla mě! Došlo na naschvály?

Když se v roce 2005 umístila Agáta Hanychová (37) na třetím místě v soutěži Miss České republiky, nedokázala přijmout porážku od Lucie Šlégrové (40), a dávala to nejkrásnější dívce pěkně sežrat. Šlégrová aktuálně přiznala, že situace byla velmi dramatická. Našly holky po letech společnou řeč?

Modelka Lucie Šlégrová se nedávno pochlubila fotkou na Instagramu, kde pózuje s rivalkou Agátou Hanychovou. Ta prý tehdy nesla hodně špatně Luciino vítězství a byla na ni velmi nepříjemná.

„Agáta to vždycky říkala i veřejně. Nicméně já Agátu nikdy tolik neřešila, jako Agáta řešila mě. Ona mě fakt nesnášela! A že ona to umí vždycky tak pěkně od srdce říct. Dneska si ale super popovídáme. Byla jsem u ní na návštěvě pár hodin a bylo to super setkání. Tedy za mě super,“ prozradila Blesku Lucie, která je známá především díky svým křivkám a velkému poprsí.

Jak se svěřila iDnes, soutěž Miss si už úplně jasně nevybavuje, ale je ráda za takovou zkušenost a start kariéry.

Na naschvály ale prý nedošlo. Obě si zachovaly chladnou hlavu a teď našly konečně společnou řeč, dle Lucie díky vyzrálosti. Zásadní moment usmíření však nenastal.

„My jsme se sobě navzájem taky na docela dlouhou dobu ztratily. Já poměrně brzy po miss rodila děti, ona si jela ve svém šoubyznysu a jede poměrně dost celý život. Na rozdíl ode mě. Naše cesty se rozešly, byť jsme se sem tam potkaly na nějaké akci. Až teď, když má Miušku, to bylo takové ryzí setkání, takový příjemný babinec. Máme si už teď co říct díky odžitému životu a zkušenostem,“ popisuje Lucie vztah s kolegyní a teď už nejspíš i kamarádkou.

Zdroj: Blesk, Idnes, Instagram