BudKocka.cz logo

Dráčkové pro štěstí: Dráčci - figurky a sošky

Články Novinky Eliška 9. května 2022
dráčkové pro štěstí figurky a sošky

Chcete zútulnit dům, byt nebo zahradu a zároveň přinést do něj trošku štěstí? Vsaďte na roztomilé dráčky. Dráčci jsou veselé figurky, které se hodí na zahradu nebo interiéru. Podívejte se na více informací.

Dráčkové pro štěstí jsou ideální dekorací a navíc by měli přinášet štěstí. Alespoň trošičku. Ať už je figurka malá, nebo velká, hodí se naprosto všude. Do dětského pokoje, ložnice, obýváku, na stůl, poličku nebo zahradu. Stačí si vybrat dráčky a ty někam doma nebo venku umístit.

Nás roztomilí dráčkové naprosto dostali, proto jsme se na ně pořádně podívali. Šedivé dekorační figurky se krásně hodí na mnoho míst a některé umí i kouzelné efekty. Podívejte se na nabídku a recenze.

❤️ Dráčkové pro štěstí, sada 4 ks

Dráčkové pro štěstí sada 4 ks

Sada 4 malých dráčků se bude vyjímat na každém stole i poličce. Každý dráček drží v tlapkách jiný předmět. Detaily jsou ručně malované a figurky slouží jako symbol štěstí.



❤️ Dráček Daiky s LED koulí

Dráček Daiky s LED koulí

Nádherný dráček s velkou LED koulí je perfektní dekorací pro interiér i exteriér. Nechybí mu časovač a světlo se vypne po 6 hodinách. Figurka má napájení na baterie.



❤️ Magnety Trio dráčků

Magnety Trio dráčků recenze

Co říkáte na dračí magnetky na ledničku nebo jiný povrch? K nim připojte vzkaz, poznámky nebo nákupní seznam. Zajímavý výraz jim dodává ruční malování.



❤️ Hra Dráčku, nezlob se!

Hra Dráčku, nezlob se!

Člověče, nezlob se už patří do starého železa, teď tu máme Dráčku, nezlob se. Herní figurky (dráčci), kostky, 3D hrací pole plné barev vás bude bavit. Vhodné pro 2 - 4 hráče od 3 let.



❤️ Zamilovaný dračí pár

Zamilovaný dračí pár

Romantický dračí pár se hodí jako dekorace domů na stůl, nebo i ven na verandu pro zamilované. Detaily ve zlaté barvě přidávají luxus i lásku na každém centimetru.



❤️ Dráček Drako na františky

Dráček Drako na františky

Dráček nezapomíná na zimní a vánoční atmosféru a z tlamičky mu srší dým z vonných františků. Detaily jsou pečlivě ručně namalovány. Drak má čepici s bambulí, ať mu není zima.



❤️ Sada květináčů Dračí přátelé (3 ks)

Sada květináčů Dračí přátelé, 3 ks recenze

Dráčci jako strážci rostlin, které rostou hned vedle nich. Květináče v šedé barvě zdobí právě jeden drak. Čekají na vás tři sošky a tři květináčky s odtokem.



❤️ Dračí slečna na nafukovacím jednorožci

Dračí slečna na nafukovacím jednorožci

Tato letní dekorace se perfektně hodí na zahradní jezírko nebo bazén. Opět byly detaily nejen slečny perfektně zpracovány a jednorožec s pádlem k létu patří.



❤️ Dračí šachy

dračí šachy

Pro milovníky šachů a draků je tato hra naprostým zážitkem. Důkladně zpracované sošky a šachovnice vám (téměř) zaručí, že zrovna vy a vaši draci ukončíte hru se slovy šach mat.



❤️ Dračí rodičovská láska (sada 2 ks)

Dračí rodičovská láska, sada 2

Dráčkové jako spokojená rodinka. Rodiče a dvě děti si projevují lásku a štěstí. Zlaté růžky a křídla jsou ručně malovány. Hodí se pro radost do každého interiéru.



Drago s tekoucím kouřem

Drago s tekoucím kouřem

Originální dekorace skalní stěny s kouřem, který obklopuje dráčka a vytváří mu lázeň. Stačí zapálit speciální vonný kužel, který se postará o neuvěřitelnou podívanou.



❤️ Adventní kalendář - Dračí Vánoce

Adventní kalendář - Dračí Vánoce

Dráčci taky slaví Vánoce a mohou vás provázet po celý advent. Adventní kalendář s okénky, ve kterých se skrývá na každý den jedna roztomilá vánoční figurka, potěší každého.



❤️ LED dekorace vilka s draky

LED dekorace Dračí vilka

Krásná chaloupka s perfektními detaily, kde z okna sleduje dračí dáma terasu a svého milého. Drak pozoruje motýla a svítící domek. Dům je znamenitě vytvořen s ohledem na každou detail.



❤️ Dráček Taran Krmítko na lojové koule

Dráček Taran Krmítko na lojové koule

Dráček se rád stará i o ostatní. Tentokrát pomáhá krmit ptáčky, přičemž na prut zavěsíte lojovou kouli, kterou v zimě ptáci ocení. Soška lze snadno připevnit na kmen stromu.



❤️ Kukačkové hodiny Dračí hrad

Kukačkové hodiny Dračí hrad

Dračí hrad vás každou hodinu upozorní na čas jako kukačka. Tentokrát to bude ale dráček s typickým zvukem. Jedná se doslova o mistrovské dílo, myslí se i na noční režim (i draci v noci spí).



❤️ Dračí rodinka (sada figurek 6 ks)

Dračí rodinka - sada figurek 6 ks

V rodince se nacházejí malí i velcí dráčkové, kteří si zrovna užívají večerní pohodu. Umístěte na poličku perfektně propracované figurky, ať si užíváte stejně jako oni.


Proč si dráčky koupit?

Dráčci vypadají fantasticky a ihned si je zamilujete. Kromě toho, že se jedná o stylovou dekoraci, mohou vám přinést štěstí. Někteří mají skvělé efekty, které jsou vytvořeny LED světlem nebo dýmem.

Dráčkové se hodí jako dekorace do interiéru, své uplatnění najdou v každém pokoji a na každém místě, nebo na zahradě. Vždy záleží na figurce, kam ji umístíte.

Pokud hledáte originální dárek, tak tím je ideální malý dračík i velký drak. Stačí si vybrat draky z velké nabídky a potěšit obdarovaného. Maminka, babička, tatínek, dědeček, sestra, bratr, děti a rovněž mnoho dalších z nich budou nadšeni.

❤️ Dračí škola (sada 6 dílů)

Dračí škola - sada 6 dílů

Dráčci taky chodí do školy, s čímž souvisí poslouchání paní učitelky, zkoušení, učení i nudění se. Jedná se o klasiku, kterou všichni známe. Tato dekorace každého potěší.



Německá značka Weltbild

Tyto figurky vyrábí německá značka Weltbild. Jedná se původně o knižní vydavatelství, které bylo založeno již v roce 1984. Později tato firma začala vyrábět bytové a zahradní dekorace a unikátní doplňky. Podívejte se na celou nabídku.

Jejich produkty se hodí jak do interiéru, tak exteriéru. Jedná se o jarní, letní, podzimní i zimní dekoraci za nejlepší ceny. Navíc e-shop pravidelně nabízí slevy, akce či výprodej a vy koupíte nejen figurky, ale květináče, lucerny, osvětlení a nejrůznější doplňky mnohem levněji.

☑️ Jaké mají dráčkové výhody?

Zkušenosti a recenze na ně vypadají velice dobře. Každá postavička je téměř unikátní díky ručnímu dokreslování. Cena za tuto milou dekoraci je nízká i vysoká. Záleží, zda si vyberete menší nebo větší sochy.

☑️ Kde můžete levně koupit?

Dráčky levně koupíte v e-shopu www.velkykosik.cz, kde najdete opravdu velkou nabídku figurek za nejlepší ceny. K tomu na vás čeká rychlá doprava a mnoho produktů mají nyní skladem.



Foto: velkykosik.cz



Názory k článku


Napište, co si o tom myslíte