Architektura Bydlení Chaty Domy Inspirace pro bydlení Komerční články Tipy & Triky

Kamenný obklad a dlažbu nakoupíte i online na Stonetra.cz

Napsáno angelo

Hledáte vhodný obklad a dlažbu do interiéru nebo exteriéru? Už víc nemusíte chodit po lokálních prodejcích a přirovnávat vzor ke vzoru. Všechny typy obkladů a dlažeb naleznete na Stonetra.cz.

Rekonstrukce bytu nebo výstavba rodinného domu vyžaduje trpělivost, estetické cítění a radost z nových věcí. Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci a výběr nových obkládaček a dlažby, jistě přemýšlíte nad tím, zda bude dané rozhodnutí správné. Každý majitel bytu a rodinného domu se setkal s chozením po kamenných prodejnách a představováním, zda se dlažba nebo obklad který vybírá bude hodit do konkrétního interiéru a exteriéru.   

Vyberte si nový kamenný obklad a dlažbu online z pohodlí domova. Stonetra nabízí vnější dlažby, obkladové kameny, kamenné koberce, lomové kameny, gabiony i okrasné kameny. Kromě zde nich najdete kamenné dýhy, drť, kamenné šlapáky, stavební kameny na ploty a také moderní gabionové ploty. V nabídce naleznete:

  • Travertin – lesklý, matný, broušený, s rovnými nebo osekanými hranami. Travertin patří mezi nejoblíbenější kamenné obklady a dlažby z přírodního materiálu. Je vhodný jako vnější dlažba, dlažba k bazénu, kamenná dlažba.
  • Indický pískovec – vhodný jako dlažba na terasu, zahradu, chatu, k bazénu. Indický pískovec je velmi odolný a nelze tak snadno poškodit. Využíván také jako velkoformátová dlažba.
  • Mramor – populární a oblíbený materiál, který se ukládá do různých interiérů v moderním i klasickém stylu. Je jedním z nejdostupnějších materiálů přírodního kamene. Mramor má mnoho podob, barev a vzorů, ze kterých si můžete vybrat.
  • Andezit – obklady a dlažby z andezitu patří mezi nejkvalitnější obklady. Andezit je velmi vhodný pro naše přírodní podmínky, a proto se těší největší oblibě. Díky kvalitě a velké odolnosti je vhodný pro vnější obklady a dlažby, ale také pro použití v interiéru.
  • Žula – rozmanitost barevných odstínů tohoto druhu je dominantou mezi přírodními kameny. Tento přírodní kámen vyniká tvrdostí a vysokou odolností. Žula je výjimečná také pro množství barev a vzorů, které nabízí. V každém interiéru tak vytvoří neopakovatelně originální atmosféru.

Na https://www.stonetra.cz/ naleznete více než 500 druhů a výrobků z přírodního kamene. Kamenný přírodní obklad a dlažba je rozhodnutím, které oceníte i po letech používání.

About the author

angelo

Leave a Comment