Prolistujte si aktuální vydání časopisu STROJIRENSTVI.CZ 2/2022

Redakce Redakce
— vydáno 18. května 2022

Jarní měsíce roku 2022 jsou hektické, je to však příjemná změna po dvou letech všeobecného strádání během snad již překonané pandemie. Pulzující dění v českém strojírenství se projevilo také v náplni čerstvého vydání našeho tištěného časopisu.

Jarní výtisk našeho magazínu přináší řadu velmi zajímavých a tematicky pestrých článků. Na své si přijdete, pokud se zajímáte o trendy v automatizaci, obrábění i 3D tisku. Prostřednictvím kompetentních odborníků odpovídáme na otázky, jak moc důležitá je digitalizace pro úspěšnou budoucnost našeho průmyslu, proč roboty berou lidem práci a zda je to tak správné, poučíme se v problematice soustružení nebo utváření třísek při obráběcím procesu a ukážeme několik inspirativních příběhů z českých firem, které jsou v inovacích dál než ostatní. Za pozornost jistě stojí také vůbec první článek o české 3D tiskárně Inova, která může být dalším z milníků ve světě aditivní výroby.

Digitální verzi tohoto vydání zpřístupňujeme pro všechny registrované uživatele našeho webu. Pokud patříte mezi ně, ale dosud nejste předplatiteli tištěného magazínu a rádi byste jej blíže poznali, můžete si objednat roční předplatné za výhodnou cenu 390 Kč – tuto cenu pro letošek zachováme, navzdory inflaci a výraznému zdražení papíru, se kterým se teď potýkáme stejně jako všichni ostatní vydavatelé.

Elektronickou verzi časopisu vidíte níže. Kliknutím myši vlevo nebo vpravo vedle časopisu přejdete na další/předchozí stránku. V případě telefonu, tabletu nebo počítače s dotykovým displejem můžete intuitivně listovat přetažením prstem přes stránku. Pro zobrazení časopisu na celou obrazovku klikněte do šedého pole s textem „Click to view in full screen“.

Další článek: Během pár let zautomatizovali celý výrobní proces obrábění na CNC strojích