Nakupujte levněji. Ušetřete díky slevovým kupónům.
Česká republikaČeská republika
Hlavní strana > Magazín > Vyhrajte za napsání recenze na produkty Philips

Vyhrajte za napsání recenze na produkty Philips

10.5.2022 napsal(a) Honza H.

Máte zkušenost s produktem Philips? Pak se podělte o recenzi a jeden z dárků může být váš. Zpětná vazba je totiž velmi důležitá. Sdílení takové recenze pomáhá společnosti Philips vyvíjet nové a ještě lepší produkty v budoucnu.

Philips.cz slevový kupón

Soutěž probíhá od 10. 5. do 22. 5. 2022 . Podrobná pravidla soutěže naleznete na stránce pravidla soutěže. Soutěžní úkol bude zveřejněn po dobu konání Soutěže na webové stránce Philips

Této soutěže se může zúčastnit každý spotřebitel, který je fyzickou osobou starší 15-ti let a má doručovací adresu na území České republiky. Soutěžící mladší 18-ti let se mohou soutěže zúčastnit pouze se souhlasem svého zákonného zástupce. Ze soutěže jsou z pochopitelných důvodů vyřazeni zaměstnanci společnosti Philips.

Soutěžící se do soutěže zapojí tak, že splní soutěžní úkol. Soutěžní úkol zní: "Napište recenzi na Philips produkt na stránkách https://www.philips.cz/c-e/products/recenze a recenzi odešlete. Šest (6) Výherců bude vybráno dle následujícího mechanismu: Philips produkt získá 50., 100., 150., 200. , 250 a 300. Soutěžní příspěvek, kdy o pořadí Soutěžního příspěvku rozhoduje čas jeho vložení, tedy čas odeslání recenze.

V soutěži je možné získat celkem 6 výher: Soutěžní příspěvky s pořadovým číslem 50 obdrží OneBlade, 100 obdrží BHB886/00 , 150 obdrží HX9911/27, 200 obdrží AC1715/10, 250 obdrží HD9867/90 a 300 obdrží GC800/80. (1x OneBlade QP4530/30, 1x Automatická kulma BHB886/00, 1x Sonicare DiamondClean HX9911/27, 1x Čistička vzduchu AC1715/10 , 1x Airfryer Smart XXL HD9867/90, 1x ruční napařovač GC800/80).

Pořadatel Výherce vyzve emailovou zprávou, aby pro účely zaslání výhry poskytl Pořadateli své kontaktní údaje, a to po skončení Soutěže v přiměřeném čase, který bude Pořadatel potřebovat pro vybrání vítězných Soutěžních příspěvků, nejpozději však do 7 dnů od ukončení Soutěže. Aby mohl Výherce získat výhru, musí Pořadateli sdělit své kontaktní údaje (jméno, příjmení, doručovací adresu – ulice, č. p., obec, PSČ) a dále též datum narození pro účely ověření splnění podmínek účasti v Soutěži.

Do soutěže jsou zapojeny všechny produkty, které můžete zakoupit na stránkách intenternetového obchodu Philips.cz. Nakoupit však můžete i jinde.

Podmínkou pro získání výhry není pořizovací cena daného produktu. Můžete tak stále uplatňovat slevové kupóny a kódy, které najdete v rámci slevových akcí na stránkách našeho slevového portálu SLevovykupon.net a kromě dárku za recenzi si můžete užívat ještě také výhodné slevové akce a kupóny. Do soutěže se nemusí zapojit pouze kupující, ale třeba i jeho blízké okolí, které spotřebič využívá a má dobré povědomí o jeho funkcích. Recenze musí splňovat podmínky dané pravidly soutěže, které najdete na stránce internetového obchodu Philips.cz.

Věříme, že si zakoupené produkty Philips důkladně užíváte a rádi se podělíte o svou recenzi se šancí vyhrát jednu z cen. Přejeme hodně štěstí.

Komentáře

CAPTCHA

Philips.cz slevový kupón

Společnost Royal Philips z Nizozemska je diverzifikovaná technologická společnost, jejímž cílem je zlepšovat životy lidí prostřednictvím smysluplné inovace v oblastech zdravotní péče, spotřebitelského životního stylu a osvětlení. Tato společnost je jedničkou v oblasti péče o osoby se srdečními choro...

Philips.cz

Získejte zdarma nejnovější slevové kupóny na svůj e-mail...

Přihlášení
Vítáme vás zpět, níže se můžete přihlásit...

Registrace
Získejte výhody registrovaného uživatele. Mezi výhody patří zobrazení exkluzivních kupónů, možnost vytvoření seznamu oblíbených obchodů a bonusový program o ceny. A mnohem více...

CAPTCHA

Chyba:Email není správně zadaný.
Chyba:Heslo musí mít nejméně 5 znaků.
Chyba:Zadaná hesla se neshodují.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo
Zapomněli jste své heslo pro přihlášení? Nic se neděje! Zašleme vám nové...

CAPTCHA

Novinky emailem
Novinky Vašich oblíbených obchodů (nastavíte v menu Oblíbené).

CAPTCHA

Jak použít slevový kupón?

1. Vyhledání slevy

Najděte slevu do Vašeho oblíbeného obchodu. Seznamte se s podmínkami slevy a klikněte na kupón pro zobrazení a kopírování kódu.

2. Uplatnění kupónu

Kupón vložte v průběhu objednávky do příslušné kolonky („Slevový kupón“, „Slevový kód“ apod.).

3. Ušetření peněz

Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze.