Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Móda na Miss Czech Republic: Sam Dolce jako Jared Leto a průsvitný bonbonek A.N.D.U.L.A

Móda na finále Miss Czech Republic.
Zdroj: profimedia / koláž eXtra.cz
+ Dalších 13 fotografií
galerie

Finále Miss Czech Republic mělo jasně stanovený dress code, a to Black Tie Creative, který na pozvánce upřesnil kreativní ředitel organizace Sam Dolce. Bylo znát, že známé osobnosti vzaly dress code vážně a Forum Karlín se proměnilo v přehlídku úchvatných modelů. Podívejte se, jak se se stylingem popasovaly nejen celebrity, ale i Sam Dolce, který se inspiroval svou módní ikonou. 

Finálový večer letošního ročníku Miss Czech Republic se odehrál v industriálních prostorách Forum Karlín v Praze. Dress code galavečera zněl Black Tie Creative, určil ho kreativní ředitel organizace Sam Dolce.

Pravidla dress codu

"Je to skvělá příležitost, jak do velmi formálního stylu daného striktními pravidly zapojit vlastní kreativitu a styl. Tento dress code vám dává možnost ohýbat pravidla tradičního black tie oděvu. To však neznamená, že by základní formy black tie jako u pánů smokingové sako a u dam dlouhá róba neměly být dodržené. Ideální proto je, aby dámy i pánové směřovali svou kreativitu především do materiálu a doplňků. V tomto případě určitě platí čím nápaditější, tím lepší. Klidně můžete sáhnout po sametu, barevných košilích nebo vyměnit lakované boty za sametové mokasiny," stálo v pozvánce.

Jak si poradily celebrity?

Vůbec nejvýraznější róbu zvolila influencerka A.N.D.U.L.A., která vypadala v mohutných fialových šatech, jež místy prosvítaly, jako bonbónek. Jak se ale říká, v kreativitě se meze nekladou, a zdá se, že se v modelu cítila skvěle.

Mnoho dam sáhlo i po rudé, a to Miss World 2006 Taťána Kuchařová, moderátorka Eva Perkausová, modelka Kristýna Schicková, Lenka Limberská nebo vítězka loňského ročníku Miss Czech Republic Karolína Kopíncová. Nepřehlédnutelné byly i Lilia Khousnoutdinová, Agáta Hanychová nebo ředitelka soutěže Taťána Makarenko.

Sam Dolce ukázal, co znamená Black Tie Creative

A jak si poradil s dress code sám Sam Dolce, který na finále vyhlašoval a předával jeden z titulů? Ve vlastním navrženém modelu, kterému dodal třešničku komponenty z pštrosího peří, ukázal, že ani muži by se neměli kreativních modelů bát. "Inspiroval jsem se hercem Jaredem Letem, který je pro mě módní ikonou v oblasti módy mužů. Pokud jde o ženu, tam je to bezesporu Victoria Beckham," svěřil se pro eXtra.cz.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy