Hlavní obsah

Rafinovaný dekolt Jitky Čvančarové, nebo božský kabát Jennifer Lopez. Vyzkoušejte také zelenou!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Zelená je dobrá! Na jaře, v létě, i když je chladno. Na šatech, sakách, kalhotách. Univerzální barva, která z vás při správném „použití“ vykouzlí módní hvězdu. Inspirujte se outfity žen, které to s módou umí!

Článek

Zelená je řadou žen neprávem opomíjená barva a je to obrovská škoda. Vypadá totiž skvěle na volnočasových kouscích, ale parádu dokáže i s velkou večerní. Alespoň jeden kousek v některém z jejích mnoha odstínů by měl být snad povinnou výbavou každé ženy. Ne jen na Den svatého Patrika, ale kdykoli vás napadne. Proč? Třeba proto, aby vám to seklo jako těmto slavným kráskám.

Jada Pinkett Smith

Nejvíc pozornosti na sebe na Oscarech v roce 2022 strhl její manžel Will Smith, který dal za poněkud nemístný vtip na adresu své ženy facku moderátorovi večera Chrisi Rockovi. Kdyby ale ovládl emoce, rozhodně by se v jejím případě mnohem více probírala nádherná temně zelená róba s opravdu gigantickou vlečkou. Herečka vypadala úžasně a opulentnost šatů skvěle kontrastovala s její vyholenou hlavou. Jada totiž trpí alopecií, kvůli níž přichází o vlasy. Zdánlivý handicap ale dokázala využít ve svůj prospěch a patřila k nejkrásnějším ženám večera.

Foto: Profimedia.cz

Jada Pinkett Smith na letošních Oscarech opravdu zazářilaFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez

Trenčkot je základ jarního šatníku a rozhodně vám poslouží i při chladnějších letních večerech. Černá, bílá, šedá či béžová barva je samozřejmě sázka na jistotu, ale jestli chcete opravdu zazářit, vsaďte na zelenou jako Jennifer Lopez.

Tenhle kabát v lahvovém odstínu je naprostá bomba, obzvlášť v kombinaci s maxišaty s květinovým vzorem, kde tahle barva také figuruje. Je elegantní, originální, jednoduše dokonalý!

Foto: Profimedia.cz

JLo se v módě vyzná a tohle je jen další ukázka jejího bezchybného vkusuFoto: Profimedia.cz

Zuzana Stivínová

Jedna z nejlepších českých hereček Zuzana Stivínová má nejen herecký talent, ale i ten módní. Nebojí se experimentovat, vystoupit z davu, být originální a nepřehlédnutelná. Zároveň ale neztrácí šarm a eleganci.

A platí to i pro tento sametový kalhotový kostým v temně zeleném provedení. Sám o sobě je dostatečně výrazný, tudíž ho stačilo doplnit jen jednoduchým černým topem, kabelkou a botami. A rudá rtěnka? Poznávací znamení této herečky a zároveň stylová třešnička na tomhle módním dortu!

Foto: Profimedia.cz

Kromě rudé rtěnky patří k Zuzaně Stivínové i rudé nehty. A osobitý módní stylFoto: Profimedia.cz

Myleene Klass

Vzdušné delší šaty s květinovým vzorem k letní „povinné výbavě“ rozhodně patří. Samozřejmě můžete vsadit na klasiku v podobě nejrůznějších odstínů růžové, červené či fialové, ale zkuste alespoň popřemýšlet o zelené. Anglická zpěvačka a moderátorka Myleene Klass je důkazem toho, že to není vůbec špatný nápad. A sandály na slaměném klínku? Další letní módní stálice.

Foto: Profimedia.cz

Jednoduchý střih, zajímavá barva a vzor. Kombinace, která nikdy nezklameFoto: Profimedia.cz

Jitka Čvančarová

Na slavnostním udílení cen Český lev v roce 2020 vyrazila tahle oblíbená herečka ve večerních šatech zářivě zelené barvy. Šaty měly velmi rafinovaně střižený dekolt skvěle doplněný splývavým střihem a prodlouženými rukávy. Byly decentně sexy a dokazovaly, že majitelky výrazných ženských křivek se výrazných barev vůbec nemusí bát.

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Blake Lively

Pokud do toho chcete skočit rovnýma nohama, zkuste to s neonovými odstíny. Třeba jako americká herečka Blake Lively. Ta do ulic New Yorku vyrazila v zářivě zeleném kostýmu, který doplnila stejně neonovým topem. Vypadá to báječně, ale uznáváme, že pro někoho už to může být přeci jen moc. Proto jestli tolik záře nezvládnete, zkuste si pořídit třeba jen neonově zelené sako. I ten nejobyčejnější outfit v podobě džínů a trička dokáže úžasně prozářit!

Foto: Profimedia.cz

Jestli je někdy ten opravdu správný čas na neonové barvy, je to létoFoto: Profimedia.cz

Ani tohle vás nepřesvědčilo a výrazné barvy prostě nejsou to, v čem byste se cítily dobře? Vůbec nevadí. Hitem jara jsou světlé džíny! Nosí se slimky i volnější střihy a hodí se ke všemu

Reklama

Načítám