Chomutované, jak dobře znáte vaše město? Prověřte své znalosti v zábavném vědomostním kvízu
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Chomutovské slavnosti, které předposlední květnový víkend v městském parku oslaví 770 let první písemné zmínky o městě, přinesou i zábavnou novinku pro Chomutovany, a to zábavný vědomostní kvíz.

V neděli 22. května už v 11.15 začne u hudebního altánu vědomostní kvíz s názvem Znám své město a jeho historii.

„Do kvízu se mohou do 15. května přihlásit jedno až desetičlenné týmy, které budou vybírat správnou odpověď na nejrůznější otázky o Chomutově, ať ty seriózní i ty spíše humorné,“ vysvětluje Zuzana Kroutilová vedoucí odboru vnějších vztahů, který má na starosti organizaci Chomutovských slavností.

„Nejúspěšnější tým získá poukaz do stánku s občerstvením a také upomínkový glejt,“ láká Chomutovany k účasti v kvízu Kroutilová.

Týmy se musí dopředu zaregistrovat na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., kam uvedou název týmu, počet členů a kontaktní e-mail a telefon. Pokud bude přihlášených týmů víc, než by se kapacitně k altánu vešlo, budou rozděleny do soutěžních skupin a soutěže se zúčastní v hodinových intervalech. Vyhodnocení se bude konat po skončení každé skupiny. Účastníci se vše dozvědí dopředu, případné dotazy zodpoví Radka Skočdopolová na telefonu 702 242 676.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru