Otcem Ondřeje je legendární herec Radoslav Brzobohatý (†79), po kterém ale muzikant podobu nezdědil. Přece jen se říká, že synové jsou více podobní matkám. I když v tomto případě…

Vážná promluva

Stačila perfektně udělaná paruka a z Ondřeje se stal Štaidl! Podoba v dobrém slova smyslu vyděsila i samotného muzikanta. „Když se koukám detailněji na fotky z natáčení, budu si muset s maminkou asi vážně promluvit,“ pronesl Ondřej s humorem na adresu Hany Gregorové (69). V uměleckých kruzích byla nejen osmdesátá léta, kdy se hudebník narodil, hodně divoká.

Vyrazil mi dech

Brzobohatého podoba se Štaidlem zaskočila. A dojala i jeho nejmladšího syna Artura (25), jehož maminkou je zesnulá zpěvačka. Artur zavítal minulý týden na slavnostní premiéru minisérie a nešetřil superlativy. „Překvapilo mě ztvárnění táty… a vlastně úplně úžasný casting. Věděl jsem, kdo bude hrát tátu, ale překvapilo mě, jakým způsobem vlastně ta maskérna zapracovala. Úplně mi to vyrazilo dech, když jsem poprvé viděl tátu,“ řekl Artur zcela upřímně. Minisérii Iveta můžete sledovat na platformě Voyo.

Velká výzva

Zahrát si jednoho z králů české pop music nebylo přitom pro Ondřeje vůbec jednoduché. „Byla to výzva už jen z toho důvodu, že jsme se s Láďou znali. Naše rodiny se vzájemně navštěvovaly,“ vysvětlil Brzobohatý s tím, že je pro něj zážitek být součástí tohoto projektu.

VIDEO: První trailer minisérie Iveta: Slavná zpěvačka ožívá na Voyo.

Video
Video se připravuje ...

První trailer minisérie Iveta: Slavná zpěvačka ožívá na Voyo. Voyo

Fotogalerie
51 fotografií