Říká se, že ve dvou se to lépe táhne a my nemůžeme nic jiného než souhlasit. Jestli jste už dlouho sami a toužíte mít vedle sebe někoho hodného, o koho se budete moc opřít, spolehnout se na něj, rozmazlovat to, trávit s ním čas, je na čase s tím něco udělat. Možná teď namítáte, že se nemáte kde seznámit, že už jsou všichni zadaní a že už jste to vzdali. To je ale velká škoda, protože na každého z nás někde čeká ten pravý a občas je potřeba jít tomu naproti a nečekat na náhodu. Takže jestli jste sami už nějaký ten čas a vážně to chcete změnit, pojďte na to! Ukážeme vám místa, kde se můžete seznámit a najít třeba ten pravý vztah, který vám bude vyhovovat. Tohle je naše seznamka.

Přečtěte si také: Žárlivost ve vztahu aneb 10 způsobů, jak se s ní poprat



Seznamka: 7 míst, kde se seznámit a najít vztah

seznamkaFoto: pixabay

Přečtěte si také: 10 tipů na spokojený vztah, který vydrží

1. Práce

Pokud tedy zrovna nejste na home office nebo nepracujete z domova.



2. Bar

Jestli pátek večer trávíte doma u televize, asi se úplně neseznámíte a nemůžete se divit, že jste sami. Jděte s kamarádkami na tancovačku a u baru určitě na někoho narazíte.

3. Párty

Veřejné, ale i soukromé párty. Většinou kamarádi pozvou zase své kamarády a třeba se vám někdo zalíbí, dáte se do řeči a je to.

4. Dovolená

Vyrazte na dovču a travte hodně času venku a tam, kde je hodně lidí. Můžete vyrazit sami nebo s přáteli, určitě na někoho narazíte a třeba to dopadne.

Přečtěte si také: Vyberte si nejšťastnější pár a my vám prozradíme něco o vašem vztahu

5. Sociální sítě

To je trend dnešní doby a místo, kde se seznamuje většina párů. Je to tak a vlastně to ani není nic špatného. Pokud vás někdo zaujme, ozvěte se mu, může z toho být něco víc. Zkuste třeba Tinder.



6. Fitness

Na seznámení ve fitku je super to, že máte s dotyčnými společné zájmy, takže si určitě budete rozumět v tomto oboru. Problémem je, že většina lidí se soustředí při cvičení na sebe a ne na ostatní.

7. Kulturní akce

Neseďte doma a jděte mezi lidi. Na koncert, do kina, divadla, na sportovní i hudební akce, tam je velká příležitost.

Pokud se i tak nemůžete nikde seznámit, je možné, že se snažíte až moc. Nechte tomu volný průběh a ono se to podaří. Možná později, ale někdy určitě!

Reálná seznamka: tohle jsou místa, kde se můžete seznámit a najít pravý vztah.

Přečtěte si také: Udržte si šťastný vztah: 6 věcí, které nedělat