Platon Life Global Digital Ecosystem Summit 2022 - představení hostů

Společnost Platon Life má tu čest představit několik významných hostů Mezinárodní konference Platon Life Global Digital Ecosystem Summit 2022, která se bude konat dne 13. 5. od 09:00 v prostorách Slovanského domu, Na Příkopě 22, Praha 1.

Mezi hosty a spíkry konference tedy budou:

Zvláštní vyslanec Philip Edward Leo Afrika Bonn: Působí v institucionálním rámci OSN v oblasti mezinárodních nevládních organizací a nevládních organizací akreditovaných při Hospodářské a sociální radě OSN od roku 2006, předtím byl národním předsedou BRCS Queen Mother Memorial Fund. Zvláštní vyslanec Bonn je v současné době místopředsedou Interkomise; komisařem Mezinárodní komise pro ochranu stromů; a je také ředitelem WOHI při OSN v Ženevě.

Ing. Miloš Ulman, Ph.D., Česká zemědělská univerzita: Odborný asistent na Katedře informačních technologií Provozně ekonomické fakulty ČZU v Praze. Jeho specializací jsou informační systémy, digitalizace veřejné správy a informační etika. V podnikání má zkušenosti z oblasti interaktivní komerce a marketingu.

Ing. Leopold Tanner, MSc., MBA: Specialista zabývající se otázkami financializace globální ekonomiky, multipolarity měnových a finančních systémů a podnikovými strategiemi, vyučující specializovaných ekonomických předmětů na několika vysokých školách, bývalý poradce místopředsedy vlády.

Přední český designér, výtvarník a typograf Pavel Šťastný: autor loga Občanského fóra – OF a dalších významných českých firem, kurátor aukcí Platon Life.

Záštitu nad konferencí převzal pan Jiří Růžička, 1. místopředseda Senátu Parlamentu České republiky , Státní tiskárna cenin a Hospodářská komora ČR.

Mezi partnery konference patří například společnosti: České Dukáty, vrgineers, esport.cz, Moser, QUBUS, D’Oro a mnoho dalších.

Slovanský dům je významným centrem společenského dění již od roku 1797. Konference Platon Life Global Digital Ecosystem Summit 2022 se bude konat v nově zrekonstruovaných prostorách sálu Empire Hall.

Záznam z konference bude přenášen online živě na instagramu platonlife_official

Kontakt:

uradnik@platonlife.com

Klíčová slova ČR-ekologie-společnost-internet-komunikace-hospodářství-digitalizace-firmy-Platon Life

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Finance, ekonomika
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.