Plekanec vrací úder: Co vzkázal Jágrovi?

Poté, co tenistka Lucie Šafářová a hokejista Tomáš Plekanec oznámili narození syna Olivera, dočkali se nespočtu gratulací, informuje Expres. Nejvtipnější blahopřání dostali od hokejové legendy Jaromíra Jágra, píše web Stars24. Co mu na to odpověděl Plekanec?

„Dal jsi mi dva sliby. Ten první byl, že zařídíš a pohlídáš, aby porod proběhl až po naší baráži o udržení extraligy. To jsi splnil. Druhý slib byl, že pokud se zachráníme a narodí se syn, bude se jmenovat Jaromír. To jsi nesplnil. Na děti jsi pořád ještě mladý, tak máš ještě šanci splnit to příště, užijte si to,“ vzkázal Jágr Plekancovi.

Novopečený čtyřnásobný otec se nenechal zahanbit a rozhodl se, že Jaromírovi odpoví se stejným humorem. „Milý Jaromíre, děkujeme za krásné a vtipné přání, ale zázraky neumím. Každopádně na rozdíl od tebe na kladenské mládeži pracuji, máš nejvyšší čas také začít,“ odpověděl Jágrovi Plekanec.

Jaromír Jágr je totiž známý tím, že rozhodně není otcovský typ. Je otázkou, zda se jeho nové přítelkyni podaří ho přesvědčit. V současné době Jágr randí s mladou modelkou Dominikou Branišovou. Ani ta ale v nejbližší budoucnosti dítě nechce!

Zdroj: stars24.cz, expres.cz