Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Vzhůru za dobrodružstvím. Vychází speciál Marianne cestování

Info ikona
Special cestování

Jíst. Pít. Cestovat. Tak zní heslo letošního speciálního vydání Marianne. Procestujeme v něm všechny kouty světa a samozřejmě se u toho i skvěle najíme a napijeme. Bez toho by to zkrátka nešlo.

Karolína Peřinová | 12. 05. 2022

„Alespoň jednou za rok navštiv místo, kde jsi nikdy předtím nebyl,“ pravil Dalajláma. A my nemůžeme jinak než souhlasit. V novém speciálu najdete celou nálož tipů na místa, která čekají na vaši návštěvu. Bude to Kefalonia, Asie, jak ji neznáte, Devon, Madagaskar nebo třeba roadtrip po Norsku? Články o těchto místech vás nalákají a vám nezbyde nic jiného než si sbalit kufry a vyrazit.

Pro vaše cesty nemusíte hledat ani žádného parťáka. Možná by vás to nikdy nenapadlo, ale single cestování zažívá boom. Umožní soustředit se na sebe a přezkoumat své priority, touhy a životní cíle. Ve speciálu vám popíšeme všechny výhody cestování o samotě. A pokud přece jen s sebou potřebujete nějakou tu dušičku, vezměte vašeho pejska! Poradíme, jak mu cestování s vámi co nejvíce zpříjemnit.

Nechybí samozřejmě ani rozhovory. S herečkou Janou Plodkovou jsme si povídali o tom, proč nikdy nejezdí do hotelových resortů, o jejích cestovatelských snech a jednom vzteklém kocourovi. Cestovatel Ladislav Zibura, který nejdřív pěšky, na kole a stopem procestoval Asii a Evropu, aby se – přinucen pandemií – konečně projel i po Česku, vám prozradí, kde se mu líbilo nejvíc a co je na Česku nejlepší.

To a mnoho dalších tipů na vás čeká v novém cestovatelském speciálu Marianne. Bon voyage!

Marianne na cestách