Investujte s Flexi úvěrem od Cashbot (nejen) do nemovitostí bez dlouhého čekání na finance - aktualizace

Objevili jste na realitním trhu skvělou příležitost a potřebujete do nemovitosti investovat co nejdřív, aby vás nikdo nepředběhl, ale schválení bankovní půjčky trvá příliš dlouho? Hodily by se vám peníze na rekonstrukci, než stavební práce ještě podraží? Nechcete zbytečně brzdit rozvoj svého realitního portfolia jen kvůli cashflow? Řešením může být Flexi úvěr od Cashbotu.

Co je Flexi úvěr?

Flexi úvěr je půjčka inspirovaná klasickým revolvingovým úvěrem a lze ji tedy čerpat opakovaně. Můžete ji čerpat až na pět let a v případě nečekaných výdajů (například na rekonstrukci) ji kdykoliv dočerpat do původního limitu. Oproti klasickému revolvingovému úvěru má však řadu výhod. Pokud na peníze spěcháte, je tou nejdůležitější výhodou rychlost čerpání – u nás obvykle vše zařídíte během pouhých 4 dní od podání žádosti a po zapsání do katastru (obvykle 21 dní) už peníze u Cashbotu můžete čerpat.

Jak se liší Flexi půjčka od klasického revolvingového úvěru?

Kromě mimořádné rychlosti schvalovacího procesu má Flexi úvěr mnoho dalších výhod.

Jedná se o pružnou půjčku bez horního limitu čerpání – kolik peněz si nakonec půjčíte vždy záleží na vašich individuálních potřebách a situaci. Jak přesně postupné čerpání funguje?

Úvěr od Cashbotu musíte splácet minimálně jednou ročně. Pokud pošlete například mimořádnou splátku a později zjistíte, že potřebujete projekt dofinancovat, můžete Flexi úvěr čerpat opakovaně až do aktuálně dostupného limitu financování. Jedinou podmínkou je splacení celé půjčky do pěti let a pravidelné splácení podle předem nastavených milníků.

Dalším důležitým bodem jsou úroky. Jak je to s nimi u Flexi úvěru? Úroková sazba je navázaná na referenční mezibankovní sazbu PRIBOR, kterou nastavuje Česká národní banka.

Pokud si Flexi úvěr berete na překlenutí doby, než vám půjčí banka, máme pro vás další dobrou zprávu – po šesti či více měsících ho můžete splatit zdarma bez dalších poplatků.

Flexi úvěr vás zaujal a rádi byste obdrželi více informaci či rovnou podrobnou kalkulaci pro vaše individuální potřeby? Využijte zdarma nezávaznou konzultaci.

Jak Flexi úvěr získat?

Získání Flexi úvěru je snadné. Na webu www.cashbot.cz/flexi-uver můžete uvést své telefonní číslo a vyplnit preferovaný čas, kdy vám může náš konzultant zavolat a probrat s vámi vše potřebné. Nebo se rovnou ozvěte na 800 939 495.

Následně se na webu Cashbot online zaregistrujete. Jakmile Cashbot vaši registraci vyhodnotí a obdrží od vás veškeré podklady, velmi rychle přejde k posouzení vhodnosti nemovitosti jako zástavy k úvěru, projedná s vámi nastavení úvěru, detaily podmínek a navrhne vám částku, kterou můžete k financování získat.

A to je z vaší strany vše. Po zapsání zástavní smlouvy na katastr vám peníze obratem dorazí na účet. Použít je pak můžete na cokoliv.

Kontakt:

https://cashbot.cz/

Klíčová slova ČR-finance-peníze-úvěry-firmy-Cashbot

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Finance, ekonomika

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.