Poslední skupina Grunex Masters, favoritem Seron
Esport FIFA 22 (PS5) Článek Poslední skupina Grunex Masters, favoritem Seron

Poslední skupina Grunex Masters, favoritem Seron

Jarmil Černý

Jarmil Černý

12. 5. 2022 14:01

Kdo uzavře osmičku postupujících do play-off Grunex Masters?

Reklama

Teprve před pár dny se stal Seron součástí eRepre, za kterou nastoupí v nadcházejících eNations. Dnes ho čeká jiná velká zkouška, do skupiny D Grunex Masters powered by LG UltraGear nastoupí jako favorit. To se zprvu může zdát jako výhoda, na paty mu však budou šlapat Peposlav, K1leris a Huhnak.

Huhnak letos společně s Lakym slavil druhé místo v e:LIZE a po několika nevydařených sezonách ho opět můžeme vídat na předních příčkách domácích turnajů. To stejné však platí o K1lerisovi, který na sebe strhl pozornost především v letním Big Shock! COOL Poháru v minulém ročníku hry FIFA, kde ve finále porazil, dnes již svého týmového kolegu, Sainta. Další velkou hrozbou pro Serona a jeho první místo ve skupinách bude představovat Peposlav, mladý talent z FK Jablonec, který nepřestává překvapovat.

Skupina D se tak může stát bojem o druhé místo a nebo obrovským překvapením. Jisté je jen jedno, vzejdou z ní poslední dva postupující, kteří doplní finálovou osmičku. Skupinu D můžete sledovat od 16hod. na Grunex twitch kanále za účasti komentátorů Davida „Davkouny“ Vogela a Jana „TheJohny“ Hradila.

Skupina D živě už 12. května

16:00 K1leris - Huhnak 16:40 Seron - Peposlav17

17:20 K1leris - Seron 18:00 Peposlav17 - Huhnak

18:40 Huhnak - Seron 19:20 K1leris - Peposlav17

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama