Z víkendové nabídky na Teplicku si vybere každý
Skvělá zpěvačka Iva Jaške Příhonská vystoupí v pátek v hrobském Divadle V Pytli. (Snímek je z akce v Bžanech před dvěma roky.)
Co se chystá

Teplicko – Víkend se blíží, a tak přinášíme několik tipů, jak si ho zpestřit některou z mnoha akcí. Naplánovaných je jich tentokrát skutečně hodně a vzhledem k jejich rozdílnému charakteru by si měl vybrat každý. Mrkněte na programový výběr od pátku 13. května do neděle.

Pátek 13. května

  • Bílinský dům dětí a mládeže pořádá v pátek od 15 do 18 hodin Zahrádkářskou burzu. Nabízí tak možnost zahrádkářům prodat nebo získat, případně vyměnit své výpěstky.
  • Ve společenském centru Osek se od 17 hodin koná Koncert ke Dni matek a Dni rodiny s názvem Pocta Waldemaru Matuškovi. Na akci, kterou pořádá Kulturní centrum Osek, zahraje skupina Waldemar Matuška revival.
  • V hrobském Divadle V Pytli vystoupí skvělá zpěvačka a houslistka Iva JaškePříhonská se skupinou Hlasivky. Začátek je v 19 hodin.
  • Ve stejnou dobu, v 19 hodin, se v Krušnohorském divadle v Teplicích rozpovídá Karel Šíp ve své Minipárty.

Sobota 14. května

  • V Modlanech budou soutěžit hasiči v požárním útoku O pohár starosty. Dětská kategorie na hasičském hřišti začne od 10 hodin, dospělí se utkají od 14. hodiny.
  • U teplické Olympie se v sobotu krátce po poledni může od 13 hodin zabavit celá rodina v programu Záchranáři v akci. Uvidíte ukázku vyproštění zraněných osob po autonehodě, jízdu zručnosti, vodní útok na cíl, základy první pomoci, biketrialovou show Martina Šimůnka, bude tu střelnice, skákací hrad a spousta dalších lákadel. Děti tady mohou dokonce získat řidičský průkaz.
  • Na 13. hodinu je rovněž připravené Slavnostní zahájení turistické sezóny v Teplicích s bohatým programem a řadou aktivit v Zámecké zahradě a u Zahradního domu. Akce se konáv režii Statutárního města Teplice a Destinační agentury Krušné hory.
  • Také další nabídka začíná ve 13 hodin, tentokrát v areálu Baziliky Panny Marie Bolestné v Krupce, kde se uskuteční Staročeský májový jarmark. Akci pořádá Biskupské gymnázium, základní a mateřská škola. Kromě stánkového prodeje se můžete zúčastnit prohlídky varhan, vystoupí děti z místní ZUŠ, připravené jsou staročeské jarní hry, promítání krupských pověstí, koncert a další aktivity.
  • Ve venkovním areálu Kulturního centra Olympie v Krupce začnou o hodinu později, tedy ve 14 hodin, Jarní radovánky s divadlem BezeVšeho. Kromě vystoupení zajímavých postav jako je například silák Měděný Měkoň nebo Kejklíř Thomas Lupino a další, se děti mohou těšit na pouťové atrakce, hry a soutěže.
  • V Bílině vypukne v 15 hodin pro milovníky módy Módní přehlídka - BEAUTY FASHION NIGHT. Jedná se o třetí ročník akce, na kterou letos přijede zazpívat i Davide Mattioli.

Neděle 15. května

  • V neděli odstartuje v 15 hodin u Zahradního domu v Teplicích akce na podporu uprchlíků z Ukrajiny s názvem Když múzy nemlčí. Akci pořádá Malá Paříž ve spolupráci s AGC. Představí se na ní kromě organizací, které se pomocí uprchlíkům zabývají, ukrajinští, běloruští i ruští umělci. Účast přislíbily i teplické sportovní kluby.
  • V 16 hodin začne v teplickém domě kultury Májový koncert Krušnohorského pěveckého sboru. Na programu jsou operetní a lidové skladby. Hostem nedělního odpoledne plného hudby bude
  • Eva Bendová Charvátová, členka souboru opery Národního divadla v Praze.
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru