FOTOpivník 2022 – výsledky dubnového kola

Dubnová návštěva byla opět slušná a na “výstavním stole” se objevilo 16 soutěžních příspěvků. Musím říci, že škála uchopení tématu EXPRESE byla obrovská. Stejně tak nebyla nouze ani o obhajovací proslovy jednotlivých autorů. Nicméně všechny fotografie zadání splnily a mohli jsme je tak obodovat a patřičně ohodnotit.

Velká škoda je, že autoři, kteří si již dají práci se zpracováním tématu, nedodržují pravidla a své fotografie neposílají k nám do redakce, nebo na můj email, abychom je mohli představit i těm, kdo na naše setkání nemohou dorazit. Čest výjimkám. V minulém kole to byl vítězný Bitovod a dnes druhý Jarda. Díky, pánové.

V dubnu se jasně od davu oddělili dva fotografové a rozdali si to na ostří nože. U obou byla ústřední postavou žena. U obou to bylo parádní zpracování a bylo těžké rozhodnou koho posunout výše. Nakonec zlato brala Bundesova Luna. Pěkný koncertní, černobílý snímek s mlhavou atmosférou a zajímavým výrazem. Jardova Kocovina bylo dokonalé vyjádření ranních pocitů po prohýřené noci. Opět vše zaobalené do ženského těla, ďábelských rekvizit a temného osvětlení. Parádní práce obou chlapců. Gratulujeme.

Jarda Ryjáček – Kocovina

1 komentář u „FOTOpivník 2022 – výsledky dubnového kola“

Napsat komentář