Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

To nejlepší z večírku TV Nova: Líbačka Morávkové, Borhyová k nepoznání a Macháčkovo drsné gesto!

/
  • Každoroční večírek TV Nova
    13. května 2022 ● 13:00

    Každý tým potřebuje svůj teambuilding! Televize Nova sice své 28. narozeniny oficiálně měla už v únoru, kvůli covidu se ale oslavy musely posunout... A teď na ně ve Fóru Karlín konečně došlo! Na každoročním večírku plném hvězd pak jako obvykle nebyla nouze o překvapení ani o pořádné trapasy. 

  • 1.

    Csadernová za dámičku

    Moderátorka Televizních novin Renata Czadernová (37) dorazila v elegantních šatech ve stylu trenčkotu s černým páskem. Bývalé modelce a II. vicemiss České republiky z roku 2006 tak elegance nechyběla a opět byla za dámu!

  • 2.

    Morávková s manželem

    Seriálová hvězda Dana Morávková (50) dorazila i s manželem, klavíristou Petrem Maláskem (57). Ačkoli se vzali již v roce 1996, jiskra zjevně stále nehasne a před všemi tak na večírku předvedli vášnivou líbačku. To je lásky!

  • 3.

    Jirešová s novým přítelem

    Hvězda Ordinace v růžové zahradě Ivana Jirešová (44) ukázala svou novou lásku! Na svého přítele počkala rafinovaně opodál. Když přijel, zamilovaně se drželi za ruce, pak si ji naložil do auta a odvezl do bezpečí domova. Z večírku přitom Jirešová zmizela poměrně brzy – už kolem 22. hodiny. Definitivní konec akce byl přitom až o čtyři hodiny později. 

  • 4.

    »Fakující« Macháček

    Herec Jiří Macháček se jako obvykle pořádně rozparádil. V návalu vášní kolem sebe neváhal mávat vztyčeným prostředníčkem... Frontman kapely Mig 21 se s tím zkrátka nepáře!

  • 5.

    Borhyová k nepoznání

    Legendární moderátorka Lucie Borhyová (44) mnohé překvapila svým vzhledem! Ačkoli dorazila pečlivě upravená, příliš podobná si nebyla. Nepomohly ani ikonické blond lokny či elegantní tmavé šaty kopírující křivky její postavy. Lucko, jsi to vůbec ty?!

  • 6.

    Vášnivá Partyšová

    O rozruch se postarala i moderátorka Gábina Partyšová (43). Ta si na večírku vášnivě prozkoumávala mandle s režisérem Matějem Liškou (45). Liška je přitom na slavné dámy zjevně vysazený: v minulosti tvořil pár například se zpěvačkou a českou Miss 2010 Jitkou Boho (30) nebo královnou krásy z roku 2000 Míšou Salačovou (41). Tu si měl dokonce brát.

  • 7.

    Pouva a Mahdal řádili na ulici

    Pořádně to rozjel i televizní moderátor Martin Pouva (58) a herec Zdeněk Mahdal (61). Dvojka se spolu se skupinkou dalších kamarádů bujaře bavila a nevadil jim při tom ani fakt, že hulákají venku na ulici. Místní museli mít radost!

  • 8.

    Nechyběl Koranteng

    Na akci nechyběl ani moderátor a parťák Borhyové Rey Koranteng (47). Ten ale k největšm „zpiťanům“ akce rozhodně nepatřil. Z nějakého důvodu si na akci donesl fusak na oblek a za manželkou Monicou a dcerami Sofií a Vanesou zmizel už poměrně brzy. 

  • 9.

    Elegantní Lutovská

    Své pověsti dostála i krásná moderátorka a držitelka titulu Česká Miss 2009 Iveta Vítová, rozená Lutovská (38). Iveta přišla v elegantních maxišatech posetých květy a po celou dobu zachovávala dekórum. 

  • 10.

    Močení na ulici a válečky v trávě

    Hosté z Fóra Karlín začali odjíždět zhruba kolem půl druhé ráno, poslední „držáci“ zůstali až do dvou. A jak už to tak u každé podobné pijatyky bývá, někteří podcenili své schopnosti a pořádně přebrali. Nechybělo tak močení přímo na ulici nebo válení se v trávě. To zase bude v alejích... nepořádek!

  • 11.

    Galerie

    Na všechny fotografie se podívejte do naší galerie. 

    VIDEO: Zprávařka z Novy Petra Křivková-Svoboda: Odlet na dovolenou komplikují požáry! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Zprávařka z Novy Petra Křivková-Svoboda: Odlet na dovolenou komplikují požáry! Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    86 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 10

slow_-dance: Přesně tak.

(13. 05. 2022 20:55)

papouskova: Tak hlavně, že se naše "celebrity" zase jednou pořádně najedli, napili a nemravně spustili, však si to po té covidové bídě zaslouží. No a teď hurá na exotické dovolené a posílat fota bulváru. Tak to má být.

(13. 05. 2022 17:49)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy