Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Jarní vyjížďky MotoZem

redakce MotoRoute, MotoZem, 13.5.2022

Jarní vyjížďky MotoZem získaly hodnocení na výbornou!

První květen jsme odstartovali našimi společnými vyjížďkami a to napříč celou republikou. Jsme nadšení, že se k nám letos přidala řada nových tváří, s nimiž se určitě budeme vídat pravidelně!

Zajímavý program, atraktivní trasy, skvělé dárky, bohatá tombola a nezapomenutelná atmosféra – tak by se daly shrnout prvomájové cesty z Dobré u Frýdku-Místku, Říčan u Prahy i brněnských Modřic.

 

MotoZem DOBRÁ

"Vyjížďka v Dobré proběhla na jedničku. Vyšlo nám perfektně počasí a od samotného rána jsme všichni byli skvěle naladění“, sdělil spokojeně vedoucí prodejny Rycho Bednarz.

U centrály v Dobré se sjelo více než 500 strojů! Cestu malebným Podbeskydím za vydařeného počasí si pochvalovali všichni, stejně jako bohatý doprovodný program. Skvěle hodnocené byly jízdy na okruhu a v neposlední řadě Stunt Show v podání našeho oblíbence Marka Kaluse, který nám předvedl své nejnovější kousky na svých dvou motorkách. 

Naše holky perfektně zvládly obsluhu info stánku, kde čekaly na motorkáře s otevřenou náručí a dárečky. Dárky, které vyhráli návštěvníci v tombole, se skoro okamžitě rozdaly a vše bylo jednoduše na výbornou. Jarní moto vyjížďka z Dobré se obešla bez jediného pádu či jiného zranění.

„Rádi bychom poděkovali všem kolegům a kamarádům, že na vyjížďce nechali kus sebe a tím ji udělali skvělou“, pochválil celý organizační tým Rycho Bednarz.

 

MotoZem BRNO

Tým brněnské pobočky MotoZem v Modřicích vymyslel originální program, který doprovodil kněz žehnáním motorek. Samozřejmě nemohl chybět adrenalin v podobě kaskadérské show Patricka Peschela.

„Vyjížďka se podařila bez jakéhokoliv zádrhelu a s pomocí Policie ČR jsme dojeli až před prodejnu, za což jsme rádi - při takovém množství motorek. Přijelo kolem 160 strojů a celkem asi 200 lidí, což byl oproti podzimu výrazný nárůst, který jsme upřímně nečekali“, sdělil vedoucí brněnské prodejny Vojtěch Lavický. 

I tady proběhlo vše bez komplikací, za dobrého počasí a se spoustou nadšenců, kteří byli mile překvapeni dárečky a zajištěným programem a občerstvením. 

 

MotoZem PRAHA

„Vytvořili jsme líbací srdíčko, páry se pusinkovaly, bylo to vtipné a výborné zpestření“, nadšeně popisovala vyjíždku vedoucí prodejny v Praze Michala Klimková. 

Fantastický den si všichni užili i v pražských Říčanech, kde vyjížďka startovala u pobočky MotoZemě a pokračovala přes Jesenici, Zbraslavské náměstí a dále pak nádherným Řeporyjským údolím až do Inveltu ve Stodůlkách.

Program hodnotí účastníci i zaměstnanci jednohlasně – žádná nuda, skvělé rozložení všech aktivit a spousta zábavy, her a soutěží, kde se lidé nejen skvěle pobavili, ale odvezli si parádní výhry a hlavně úsměv na tváři. 

DJ bavil všechny přítomné a spousta jezdců zavítala i do prodejny mrknout na nejnovější kousky od předních moto značek.

 

MotoZem opět přesvědčila, že tyhle akce má v malíku a těší se na vydařené příští ročníky!