Kvitová je tváří globální kampaně Livesportu, střídá Čecha

pátek, 13. května 2022, 15:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tenistka Petra Kvitová střídá fotbalového brankáře Petra Čecha na pozici ambasadora společnosti Livesport. Fanoušci v desítkách zemí ji uvidí v online komunikaci a také v sérii televizních spotů.

Zdroj: Livesport

Zdroj: Livesport

Se začátkem hokejového mistrovství světa představuje česká technologická společnost Livesport svého nového ambasadora. Tváří jejího rychlého sportovního zpravodajství, které měsíčně vyhledává kolem 100 milionů fanoušků po celém světě, bude dvojnásobná wimbledonská šampionka Petra Kvitová. Livesport si spolupráci se sportovní hvězdou vyzkoušel poprvé v roce 2019, kdy se jeho ambasadorem stal fotbalový brankář Petr Čech. Po třech letech vystřídá legendu londýnské Chelsea jedna z nejúspěšnějších českých tenistek v historii.

„Když jsme hledali globální tvář značky Flashscore, byla v našem původním výběru Petra Kvitová společně s Petrem Čechem. Oba jsou skvělí čeští sportovci s mimořádnými úspěchy, oba uspěli v super populárních sportech a oba milují miliony fanoušků na celém světě. Nakonec byl tím prvním Petr a Petra je jeho přirozenou nástupkyní,” říká Jan Hortík, marketingový ředitel Livesportu.

Dvojnásobná wimbledonská vítězka bude tváří nové kampaně, která začíná v pátek 13. května spolu s MS v hokeji. Fanoušci v desítkách zemí ji uvidí v online komunikaci Livesportu a také v sérii televizních spotů, které ukazují život sportovní hvězdy mimo tenisové kurty. 

Livesport spot s Petrou Kvitovou - Letiště

Za konceptem kampaně, který je inspirovaný novou vizuální identitou Livesportu, stojí Ondřej Drábek z agentury BeefBrothers, režii měl na starosti Fin Sakari Lerkkanen. Kampaň se objeví v televizi a online.

Livesport spot s Petrou Kvitovou - Módní přehlídka

Livesport sport s Petrou Kvitovou - kratší 10 vteřin

-zue-