Bývalé lásky Lucie Vondráčkové zažívají babyboom. Koho považuje za osudového muže?

Lucie Vondráčková patří mezi šaramantní ženy, přesto je momentálně single.

POVÍDEJ (9)

Zatímco její bývalý manžel Tomáš Plekanec se znovu oženil a se svou současnou ženou Lucií Šafářovou se těší už z druhého miminka a šťastně ženatý je i její další expartner, krasobruslař Tomáš Verner, Lucie Vondráčková na toho pravého stále čeká. Po nevydařeném vztahu s moderátorem Petrem Vojnarem je momentálně single. Proč má takovou smůlu na muže? S kým v minulosti randila a co bylo důvodem jejích rozchodů?

V milostném životě zpěvačky a herečky Lucie Vondráčkové se objevila řada slavných herců, zpěváků i sportovců. Její první velkou láskou byl o dvanáct let starší herec Michal Dlouhý, se kterým chodila tři roky. Důvodem rozchodu byl nejen věkový rozdíl, ale také odlišný pohled na budoucnost. Zatímco Dlouhý už začínal toužit po rodině, Lucie na ni tehdy byla ještě příliš mladá.

Vášnivý románek měla poté prožít s frontmanem skupiny Kryštof, Richardem Krajčem, do něhož se zamilovala v době, kdy ještě nebyl příliš známý. „Existuje jedna pražská zpěvačka a herečka, která mi v pohledu na ženy, milenky, nasadila laťku opravdu vysoko,“ svěřil se tehdy deníku Blesk Krajčo. Jejich milostný románek však neměl dlouhého trvání. Spekulovalo se o tom, že ji hudebník jen využil ke svému zviditelnění, což Lucie měla záhy odhalit. K jejich vztahu se však nikdy oficiálně nevyjádřila.

S krasobruslařem Vernerem chtěla miminko

Podstatně vážnější to bylo s krasobruslařem, mistrem Evropy z roku 2008, o šest let mladším Tomášem Vernerem. Tvořili krásný, úspěšný pár, kterému leckdo fandil. Jak se ale ukázalo, kvůli Tomášově sportovní kariéře to byla láska spíše na dálku. I proto se jejich cesty rozešly. Byla to Lucie, která dala Tomášovi sbohem.

„Já to Lucce nezazlívám, rozhodla se správně. Chtěla udělat ve vztahu další krok, vdát se a mít děti. Já v tomhle stadiu nebyl,“ přiznal po letech pro Sport Magazín Verner, který našel životní lásku v bývalé americké krasobruslařce s thajskými kořeny Charity Tammy Sutanové. V roce 2020 si ji vzal za manželku a je s ní šťastný dodnes. V témže roce se jim narodil syn Tomáš a 29. dubna letošního roku pak druhý syn Timothy.

Románek se slavným fotbalistou

Ale zpátky k Vondráčkové. Po rozchodu s Vernerem měla podle bulvárních médiích udržovat krátký milostný poměr s fotbalistou Tomášem Ujfalušim, který ve své době patřil k nejlepším českým obráncům, za což si vysloužil prestižní zahraniční angažmá. „Párkrát za mnou byla (Lucie, pozn. red), ve Florencii i pak v Madridu. Ale byl to pouze nezávazný románek,“ měl se chlubit sportovec svým přátelům.

Za osudového muže Lucie Vondráčková tak stále považuje hokejistu Tomáše Plekance, za něhož se provdala v roce 2011 a má s ním dvě děti, Adama a Matyáše. „I když jsme se rozvedli, osud nám nadělil dva syny, a to už nikdo nezmění,“ svěřila se nedávno v pořadu Show Jana Krause. Bývalý manžel ji opustil kvůli tenistce Lucii Šafářové. Před Vánoci 2019 se jim narodila dcera Leontýna, v září roku 2021 se vzali a nyní se jim narodil syn Oliver.

Tagy: