I na kole je Eva Herzigová k nepřehlédnutí! Fanoušky dojala tím, co měla na sobě

Když se řekne české topmodelky, které se prosadily ve světě, již od devadesátých let se většině z nás vybaví jméno Evy Herzigové. Rodačka z Litvínova sice už po přehlídkových molech chodí jen při výjimečných příležitostech, ale jako Miss Wonderbra se do našich srdcí zapsala navždy. Jak dnes slavná topmodelka žije?

Na kole v nepřehlédnutelných barvách

Eva na svém instagramovém profilu zveřejňuje příspěvky ze svého soukromí jen velmi výjimečně. Nedávno ale udělala výjimku a zveřejnila tři snímky ze své volné neděle. Fotografie zachycují usměvavou topmodelku při projížďce na kole. K postu Eva doplnila jen velmi stručný komentář „Bicycle Sunday in the park“. Nutno ale dodat, že její fanoušky více než kolo zaujalo to, co měla Eva na sobě.

Bílé kalhoty a tenisky totiž doplnila mikinou v barvách ukrajinské vlajky. V komentářích fanoušků se tak ihned začala množit modrá a žlutá srdíčka jako poděkování za nenápadnou podporu, kterou Eva Herzigová originálním způsobem a bez jakýchkoli slov vyjádřila.

Věk je v Evině případě jen číslo

Při pohledu na fotografie by nikdo nehádal, že sympatická topmodelka příští rok v březnu na svém narozeninovém dortu sfoukne již padesát svíček. Zdá se to jako nedávno, když se v polovině devadesátých let stala tváří spodního prádla Triumph a získala přezdívku Miss Wonderbra. Nejedná se ale o jedinou přezdívku, kterou se tato krásná blondýnka může pyšnit. Díky své podobnosti se slavnou hollywoodskou hvězdou se jí často říkalo i Marilyn Monroe Východu.

Během své kariéry předváděla modely těch nejslavnějších světových značek, jako je Calvin Klein, Louis Vuitton, Versace či Victoria’s Secret. Kromě toho si několikrát vyzkoušela i roli herečky. V osobním životě je šťastnou maminkou tří synů, které má s italským podnikatelem Gregoriem Marsiajem. V minulosti byla vdaná za bubeníka skupiny Bon Jovi.

Zdroj: Instagram/evaherzigova

Autor: Martina Šťastná
zavřít reklamu