Dcera heavy metalového bouřliváka Ozzyho Ozbourna, Kelly je těhotná

 Celebrity 
16. května 2022 08:03 / Patricie Chládková
  1
📷
1 fotografie v galerii
Kelly Osbourne je v 37 letech poprvé těhotná  Depositphotos
Kelly Osbourne, nejmladší dcera legendárního Ozzyho Osbourna, se v uplynulém týdnu na svém Instagramovém profilu pochlubila, že je v 37letech poprvé těhotná a z budoucího mateřství štěstím bez sebe.

Dcera zakládajícího člena heavy metalové kapely Black Sabbath byla předurčena světu showbusiness již díky svému otci, nicméně nejvíce do podvědomí se zapsala účinkováním v reality show „The Osbournes“. Show běžela v letech 2002-2005 a divákům přibližovala životní příběhy rodiny Osbourneových.

Kelly se bohužel celé dospívání potýkala z nadváhou, avšak postupem času přesedlala na zdravý životní styl sestávající jak ze zdravého jídelníčku, tak i pravidelného cvičení. Dokonce se v roce 2009 objevila v americké verzi Star Dance.

Herečka, módní designerka, modelka a zpěvačka byla celkem dvakrát zasnoubená. Poprvé v roce 2009 z modelem Lukem Worrallem, nicméně vztah ukončili už o rok později. Podruhé se zasnoubila s kuchařem Mattem Mosshartem avšak ani tento vztah ke svatbě nedospěl.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

Počátkem roku se Kelly pochlubila novým vztahem s o 8 let starším Sidem Wilsonem, členem kapely Slipknot. Sice se znají už od roku 1999, kdy se seznámili na Ozzfestu, avšak až teď známost přerostla v lásku. Sid je také nastávajícím otcem hereččina dítěte. Pro oba se jedná o první dítě.

Autorský článek, další zdroje: Instagram, etonline.com, edition.cnn.com, people.com.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod