Další pocta pro Louny: Plavecká hala se dostala do finále prestižní soutěže Dřevěná stavba roku
Plavecká hala v Lounech. Foto: e-lounsko.cz
Louny

Louny - Po ocenění tituly „Stavba roku ČR 2021“ a „Stavba Ústeckého kraje 2021“ získala Městská plavecká hala v letošním 12. ročníku prestižní oborové soutěže „Dřevěná stavba roku 2022“ pořádané Nadací pro dřevo v kategorii „Velké dřevěné konstrukce – realizace“ postup mezi tři finalisty. A to hned dvakrát – jak v hlasování odborné poroty, tak i v hlasování veřejnosti! Vítězem v přihlášené kategorii se stala stavba Šébr – lávka přes Stožické sedlo.

Slavnostního vyhlášení soutěže, které se konalo v reprezentačních prostorách Autoklubu České republiky v Opletalově ulici v Praze na Novém Městě, se za autory projektu z architektonické kanceláře dkarchitekti s.r.o. zúčastnil Ing. arch. Filip Malý spolu s místostarostou Loun Mgr. Vladimírem A. Honsem.

Všech 73 soutěžících staveb tohoto ročníku najdete v „Galerii dřevěných staveb“, kde si můžete prohlédnout nejen popis jejich konstrukce, ale též příběh díla a videodokumentaci včetně výkresů povinných i nepovinných.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru