Domů » Zajímavosti » Když zjistíte, že ji potřebujete, bývá většinou pozdě

Když zjistíte, že ji potřebujete, bývá většinou pozdě

0

Autokamera je jedna z věcí, o které si zprvu myslíte, že ji nepotřebujete. Ale pouze do okamžiku, kdy auto před Vámi nečekaně zabrzdí, nedá přednost, nebo zapomene použít blinkr a bouračka je na světě. Stačí okamžik a Váš čtyřkolový miláček, a potažmo i Vaše peněženka, může utrpět velké šrámy. A ještě ke všemu je před Vámi dokazování viny, zdlouhavá komunikace s pojišťovnou a řešení s policií.
Říkáte si, že horší to být nemůže? Může.
Pokud nemáte důkaz o dopravní nehodě nahraný kvalitní kamerou, celý proces se pravděpodobně značně protáhne a znepříjemní. Naštěstí existuje jednoduché, praktické a nijak drahé řešení. Kamera v autě.

Když zjistíte, že ji potřebujete, bývá většinou pozdě

Autokamery vznikly proto, aby ochránily své majitele před nepříjemnostmi vyplývajícími z dopravních nehod. Jsou malé, za zrcátkem prakticky neviditelné, nahrávají do smyčky, mají nárazový senzor a nedílnou součástí dražších modelů je i GPS, díky které umí upozorňovat na statické radary v mnoha zemích a zaznamenávat i Vaši přesnou polohu.

Kamery od české značky

Jedním z největších a nejúspěšnějších prodejců autokamer je společnost NAVITEL.
NAVITEL je česká firma s dlouholetou tradicí se sídlem v Praze. Působí na trhu již od roku 2010 a její portfolio zahrnuje nejen autokamery, ale i navigace, tablety a další autopříslušenství. Kvalitu zařízení podtrhuje fakt, že v roce 2019 se ambasadorem stal známý kamionový jezdec Aleš Loprais, který tak spojil jméno s touto úspěšnou značkou. Se závodními vozy NAVITEL se můžete také setkat v rámci esportových závodů Grand Prix 2022 nebo jako partnerská firma na MMA zápasech v rámci organizace OKTAGON na obrazovkách Vaší televize.

Chcete stejnou kameru jako policie?

Autokamery NAVITEL vynikají nad ostatními především díky kvalitní optice SONY, kvalitními senzory podporujícími noční vidění, nebo Full HD rozlišení s 30 až 60 snímky za sekundu.
Široký úhel záběru, kapacita SD karty až 256 GB, cyklický záznam, vestavěný mikrofon nebo například digitální tachometr, upozornění na radary nebo klidně dvě až tři kamery v jednom, jsou jen některé z mnoha funkcí, díky nimž se kamery NAVITEL řadí mezi špičku v oboru. Není proto náhodou, že autokamery NAVITEL ve svých vozech používá i Policie ČR, hasiči nebo složky veřejné dopravy.

Autokamery Navitel
Autokamery Navitel

Značka NAVITEL již od svého vzniku sbírá řadu mezinárodních prestižních ocenění, což potvrdilo i několikanásobné vítězství v populární anketě Produkt roku na serveru Heureka.cz. V mezinárodním měřítku je NAVITEL držitelem i ocenění Firma roku, Produkt roku a Developer roku.Společnost si zakládá na vřelém přístupu k zákazníkům a bleskové technické podpoře, která je díky zastoupení v mnoha zemích velmi rychlá a zákazník se tak dočká okamžitého zodpovězení svých dotazů v mateřském jazyce.
Autokamery NAVITEL jsou kompletně v češtině a jejich použití je snadné a intuitivní. K dostání v eshopech, obchodních řetězcích s elektronikou nebo na oficiálních stránkách www.navitel.cz

  • Pro více informací sledujte oficiální stránky www.navitel.cz.
  • Facebookový profil společnosti zde.
  • YouTube kanál s novinkami zde.

Zdroj obrázků: NAVITEL s.r.o.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Nejnovější články