Nový portál Magnoli.cz chce provokovat Čechy k pestřejšímu životu

Platforma Magnoli startuje s ambicí provokovat a inspirovat, posouvat kupředu nebo otevírat dveře do místností, o jejichž existenci často ani nemusí lidé vědět. Aby i díky tomu dokázali ochutnat vše zajímavé a barevné, co pestrý život nabízí. Za překvapivým počinem stojí tři blízcí přátelé, Antonín Parma, Tomáš Poucha a David Seibert.

Víte, co byste dělali, kdybyste nedělali to, co dnes děláte? Dovedete si představit, že budete žít třeba až sto let? Máte ještě v hlavě přehled svých nenaplněných snů a plánů? K podobným otázkám vás chtějí Magnoli provokovat, pojmenovávat věci a situace kolem nás pravými jmény s cílem vytrhnout vás z každodenní letargie. "Ve finále to je vždy jenom na vás, ale už jen ta možnost tušit, co všechno je ještě možné, stojí za to. Nazvali jsme si to takovým Osobním provokatérem. Téma rozmanitosti nás zasáhlo ve chvíli, kdy my sami začínáme druhé, třetí kariéry a chceme si to užít!," komentuje záměr Magnoli Antonín Parma.

Vedle témat osobního rozvoje, vztahů, práce či zdraví představuje portál unikátní Magnolisty, čili seznamy zážitků a pestrobarevných možností toho, co mezi dneškem a dnem svého pohřbu mohou lidé zažít. Inspiraci přinesou mimořádně osobní rozhovory s lidmi, kteří se nebojí otevřeně mluvit nejen o svých bolestech, ale především radostech a touze si život bezezbytku naplnit. Prvními Magnolidmi se tak mj. staly filmový režisér, scénárista a producent Václav Marhoul, autorka knihy Hořím a silný hlas důstojnější péče našich seniorů Simona Bagárová či potomek nigerijského panovníka Obonete S.Ubam. "Většina zpovídaných nám spontánně řekla, že byl rozhovor s Magnoli osobnější, než bývá běžné. Přiznávám, že jako moderátor nikdy nechci jít po povrchu, je to vždy unikátní šance dostat se hlouběji, jiná již nebude," doplňuje Tomáš Poucha, který v těchto dnech natáčí rozhovory s dalšími rozmanitými osobnostmi.

"Říká se, že nebude výjimkou, aby dnešní čtyřicátníci žili do sta let. Většina z nás má před sebou spoustu času, který můžeme naplnit testováním toho, co nového ještě zažijeme, co dokážeme, kam se podíváme nebo komu pomůžeme. A přesně tohle chceme lidem nabídnout," vysvětluje nápad tří kamarádů spoluzakladatel David Seibert.

Doporučené odkazy:

Velký rozhovor s Václavem Marhoulem

https://magnoli.cz/rekl-jsem-vam-vic-nez-jsem-chtel-priznava-vaclav-marhoul/?utm_campaign=CTK_launch&utm_medium=Referral&utm_source=CTK

Magnolisty – nový fenomén

https://magnoli.cz/magnolisty-prekvapive-inspirativni/?utm_campaign=CTK_launch&utm_medium=Referral&utm_source=CTK

Provokatéři z Magnoli

https://magnoli.cz/magnoli-vas-osobni-provokater/?utm_campaign=CTK_launch&utm_medium=Referral&utm_source=CTK

Kontakt pro média:

Antonín Parma

E-mail: antonin.parma@magnoli.cz

www.magnoli.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-společnost-internet-firmy-Magnoli Group

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.