Ferrero Rocher a Raffaello si můžete vychutnat i jako tabulkové čokolády

2.5.2022 00:00   |   Tiskové zprávy
Objevte nové potěšení s tabulkovými čokoládami Ferrero Rocher a Raffaello.

Raffaelo-tabulkova cokolada
Nenapodobitelná chuť ikonických pralinek Ferrero, které milují generace lidí po celém světě, je nyní k dispozici i v podobě 90gramové tabulky ve třech čokoládových variantách, z nichž si každý může vybrat tu svou.

Když byly v roce 1982 uvedeny na trh pralinky Ferrero Rocher a v roce 1990 Raffaello, záměrem bylo zpřístupnit kvalitní cukrářské speciality širší veřejnosti.

Nyní jde Ferrero ještě o krok dál a přináší dva symboly své kvality a dokonalosti v novém pojetí, které zapůsobí na všechny vaše smysly. Každé sousto vás přenese do lahodného světa čokolády.

Náznak kupole na čtverečcích pak připomíná charakteristický tvar původních pralinek a láká k objevení dalších vrstev ukrytých uvnitř.

Prémiové tabulkové čokolády Ferrero na náš trh přicházejí ve třech verzích, z nichž každá je vyrobena z pečlivě vybraných ingrediencí a kvalitních druhů čokolády.

Ve dvou variantách pro milovníky Ferrero Rocher se snoubí chuť lískových oříšků a mléčné nebo hořké čokolády s 55% kakaa, zatímco Raffaello si vychutnáte v bílé čokoládě s krémovou náplní a křupavými kousky mandlí a strouhaným kokosem.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci