Obří obrazovky s úhlopříčkou až 249 cm pro televizní a filmové fajnšmekry

Televizory TCL mohou být centrem domácí zábavy při rozlišení 4K HDR s bezrámečkovým designem / TCL
Značka TCL uvádí v květnu 2022 na trh televizory C73 a P73 s úhlopříčkou až 85 palců, a především QLED TCL C735 s obří obrazovkou s úhlopříčkou 98 palců (249 centimetrů).

Pro rok 2022 odhadují experti výzkumné agentury GfK, že televizory s úhlopříčkou větší než 60 palců budou tvořit 20 % prodeje. Navíc s výhledem na nadcházející významné fotbalové události je zřejmý trend směrem k ještě větším obrazovkám (65 a 75 palců a větší).

Tento trend se projeví zejména několik týdnů před turnajem. Obří televizory umožňují uživatelům rozšířit audiovizuální zážitek a pozvednout jej na novou úroveň. Doma si tak mohou plně vychutnat atmosféru velkého stadionu nebo kina, případně se plně ponořit do počítačové hry.

TCL rozšiřuje nabídku svých velkoformátových televizorů napříč produktovými řadami za dostupnou cenu a umožnuje lepší domácí zábavu. Všechny uvedené modely jsou postaveny na platformě Google TV a vyznačují se nejen nejpokročilejšími chytrými funkcemi ale také cenovou dostupností v kategorii velkých televizorů. 

Televizory TCL skutečně mohou být centrem domácí zábavy při rozlišení 4K HDR s bezrámečkovým designem. TCL navrhla speciálně tyto bezrámečkové obří televizory XXL pro optimalizaci filmů a videa, sportovních přenosů a další zábavy přesně podle požadavků zákazníků.

Všechny uvedené modely podporují Dolby Atmos a nabízejí ještě větší audio zážitek a také Dolby Vision a HDR10+ pro ještě lepší video zážitek bez ohledu na streamovanou platformu nebo film ve formátu Blu-ray. Model QLED TCL C735 s úhlopříčkou 98 palců (249 cm) je již v prodeji, a to za 149 900 Kč.

Zdroj: TCL

Mohlo by vás zajímat

Reklama