• Lifestyle  • Zpátky do formy: 10 pohodlných setů na cvičení venku i uvnitř

Zpátky do formy: 10 pohodlných setů na cvičení venku i uvnitř

Co je na cvičení to nejlepší? Velký výběr pohodlného, stylového sportovního oblečení. A matchy sety letos vedou na plné čáře. Inspirujte se těmi nejpohodlnějšími, ve kterých si užijete vaše cardio či jógu v posilovně i venku. 

Při výběru je ovšem důležité, aby se v tom člověk cítil pohodlně. Druhým bodem, který pomůže najít váš nejoblíbenější set, je zaručeně materiál. Jakmile se v oblečení cítíte jako v bavlnce, sportovní výkony budou hned jistě lepší! Velmi žádaným typem je momentálně hladké, bezešvé. Bezešvé oblečení a prádlo zajistí pohodlí a prodyšnost po celou dobu vaší aktivity. Ať už rádi běháte, cvičíte jógu nebo spíše jen podnikáte venkovní procházky, bezešvé sportovní oblečení je must have.

Jako druhá kůže

Na všechny sportovní aktivity

Sportovní overaly

Zkoušeli jste někdy například i sportovní overaly? Značky je postupně přidávají čím dál tím více do své nabídky. Jedno se ale musí nechat – lehká nepraktičnost. Ovšem když jim toto odpustíme, overaly patří mezi velmi pohodlné kousky, navíc ranní ptáčata nemusí přemýšlet, jaký set si na cvičení zrovna oblečou. Takže i pro nás Fashion maniaky, kteří si i v těchto chvílích chtějí udržet svou grácii, je to perfektní volba.

Zdroje fotografií: archivy zmíněných značek